Çanakkale’den sonra bir müddet güneye inemeyeceğim. Çünkü çalışmalarım arasına Çanakkale - Balıkesir otoyolu da dahil oldu. Fakat şantiye alanı daha belirlenmediği için Balıkesir’e Bandırma üzerinden ulaşılabilecek. Osmaniye - Çanakkale arasını bağlamadan yeni bir bölgeye geçmeyi düşünmüyorum
Karlı bir İstanbul gecesinden selam!
E-5’e yakın konumda oturan biri olarak sokak lambalarını beğenmiyordum
Aslına uygun olarak değiştirdim. Florya Merkez Camii ve Florya Metrobüs durağı da aslına uyularak yenilendi. Trakya bölgesine tabelalardan sonra gelen 2. düzenleme oldu.
Merak etmeyin diğer modlarla uyumluluğumuz devam ediyor.
Saygılarımla…
Yeni bir bildirimle karşınızdayım.
Güney Türkiye’yi yenileme kapsamında Antakya’nın dağı, taşı ne varsa yeni sürüme kadar yenilenmiş olacak. Ancak kent merkezi bir sonraki sürüme daha yetiştirmem gereken yerler var malum.
Görsellerde Antakya Otogarının bulunduğu bölge, Suriye sınırımız ve Yayladağ sınırına giden karayolu mevcut.
Sonraki sürümde umarım verirsin çoşkuyu
Bu bölüm mutlaka olacak @Vabis22
kazdağı rampalarını da merakla bekliyor olacağız
tır parklarına da el atın
Herkese selam!
Büyük bir gelişmeyi sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum. Yeni sürümünü ProMods’a katıldığım için yayınlayamadığım “Tekirdağ Rebuild Map” projesi, bu bölgede yer alan yerel modla çakıştığı için yayınlamıyorduk. Ancak bu bölgelerin tekrar yenileneceği kararını öğrendikten sonra, ekipçe yaptığım çalışmaların yayınlanması kararına vardır. Yeni sürümümüzde Tekirdağ kent merkezi, yani Tekirdağ Rebuild Map 2.0 yer alacak ve bağımsız modum nihayi hedefine ulaşmış olacak! Yerel mod geliştiricileri uyumluluğu yeni sürümde yapacakları çalışmalar ile korumaya devam edebilirler.
Bu sürümde Çanakkale ve Tekirdağ çalışmaları “kesinlikle” yer alacak. Uzun bir süre bu çalışmalarla birlikte Doğu Trakya’daki çalışmalara son vereceğiz. Ancak Ortadoğu koridoru tamamlandıktan sonra mutlaka Doğu Trakya’nın tamamında çalışmalarımız devam edecektir
@Vabis22 Bu malesef Ortadoğu Koridorundan sonra
Yerel mod nedir?
@Burak_Onur Romanya menşeyli Roextended, Türk menşeyli Turkey Projects, TR Extended, Onal veya Otogarlı Harita modları buna örnek verilebilir. Bu geliştiriciler veya ekipler “genelde” (roextended hariç) belirli bir ülke veya bölge ile sınırlıdır. Promods ise çok uluslu, Avrupa’yı baz alan ve bu sınırı aşmış bir harita ekibidir.
Barbaros Caddesi?
peki ya çanakkale 18 mart köprüsü ve etrafı da bu sürümde gelecek mi acaba gelibolu lapseki vb ilçeleri?
@BabyYoda Elbette efenim
@Scaniaman Alıntı için sağol Tunahan
@alfonso_12 Adalar, Biga ve Denizkent haricinde Çanakkale yer alacak
- Kepez
- Gelibolu
- Lapseki
Tabi Malkara Otoyolunun tamamı da olacak.
@Suleyman_Emre_Unalir aleyküm selam abi sorum proje tekrar keşan gelecek var mi ?
@kursat1723 Elbette.
Selamlar, TruckersMP de promods ta eski profil de oyundan atıyor. Yani crash veriyor anlayamadım. Yeni temiz profil açtım onda hiç bir sorun yok rahat bir şekilde oynayabildim. Sebebini bilen var mı ? nasıl çözebilirim bunu
Acaba middle east eklentisi ile alakalı bir durum söz konusu olabilir mi ? Eski profil de middle east eklentisi de aktif di şimdi sadece promods aktif.
hata görüntüsü bu;
Büyük olasılıkla mideast kaynaklı bi problemdir. Bunu Promods’un Türkçe bölümünde paylaşabilir misin?
Comrat, ikinci bir Türkiye gibi gözümde <3
1915 Çanakkale Köprüsü’nün yer aldığı sürüm tahminen ne zaman paylaşılır?
@Canko
Sürüm hakkında bizlerin de bir bilgisi yok. Ancak yeni sürümlerimizi kullanıcılarımız kullanabilmesi için, genelde SCS’nin yayınladığı güncellemelerle paralel tutarız