ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

Konuya pek hakim değilim ama bu istek yanlışmış gibi geliyor. Yapsalardı da neden yeterince güzel değil, keşke daha sonra yapsaydınız denirdi. Ben de dahil olmak üzere ETS2 kitlesinin harita modcularına karşı genel tavrı bu gibi maalesef. :frowning:

1 Beğeni

Haritayı indirine kadar kanser olacaktım ama indi :smiley: Umarım gelecek sürümde bol bol ülkemiz olur.

2 Beğeni

Before starting 2022, I want to give a great news. “The suspension bridge with the largest middle span in the world” will be on ProMods very soon!
As in reality, work continues at full speed. We are planning to present it to you close to the opening date.

16 Beğeni

:tr:
2022’ye başlamadan önce harika bir haber vermek istiyorum. “Dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü” çok yakında ProModsda!
Gerçekte olduğu gibi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Açılış tarihine yakın bir zamanda sizlere sunmayı planlıyoruz.

12 Beğeni

promods 1.43 mod yöneticisinde uyumsuz sürüm diyor. bilgisi olan var mı?

Yarın haberini yazdıktan sonra Hatay sahil yolu tur videosu çekecektim. :smiley: Hafta sonu MSFS ile geçirdim vakit kalmadı.

1 Beğeni

Rica ederiz :wink: :smiley:

drmca Bildiğim kadarı ile def dosyasında bir problem varmış. Tekrar indirmeniz gerekecek. Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

efemsradyo Sizleri üzmek istemem fakat Platypus bölgeden çekildiğinden beri Türkiye’de yalnızca ben çalışıyorum. Bazı sağlık sorunları ve iş durumlarım sebebi elimde parçalanmış, tamamlanamamış iki proje oluştu. Aslında amacım güney Türkiye’yi tamamlayarak kuzeye ilerlemekti, fakat köprü ve otoyolun açılış tarihi biraz planlarımızı sarstı. Adana çok büyük bir şehir. Balıkesir ile Silifke arasını tamamladıktan sonra ancak sizlere Adana merkezi sunabileceğim :frowning:

Ulanalp Yani bu tip tepkileri çekmemek adına, en başında koridor projesinden bahsetmek istedim. Fakat buradaki pek çok kullanıcı gibi herkes bizi sıkı takip edemiyor. Anlayışla karşılamak lazım :slight_smile:

scaniaman Bunun paylaşılmasını bekliyordum. Açıkçası bir süredir harita geliştirmeyi bırakmıştım. Bu yüzden bu sürüme Silifke’yi dahil edemedik.
Belki bazılarınız biliyorsunuzdur, ekibimizde büyük bir tasarımcı açığı var, tasarımcı arkadaşlarımız çok başarılı ancak hepimize yetişemiyorlar. Bu yüzden köprüyü kendi bilgimle Sketchup’da tasarlamaya başladım. Tasarlamak 10 saatimi aldı, belki geçmiştir. Fakat bu köprüyü Blender ortamında detaylandırmak isteyince bazı teknik sorunlarla karşılaştık. Fakat sonrasında sevgili Mark’ın desteği ile yaptığım model bir kaç haftada toparlandı. Bu bir ön gösterim. Daha pek çok detay köprüye eklenecek. Sık sık uydu görüntülerinden faydalanıyoruz. İstiyorum ki köprünün açıldığı tarihle eş vakitlerde bu köprüyü deneyimleyebilesiniz. Bu kapsamda Malkara otoyolu da eklenecek tabi. Diğer mod ile de bir çakışma olmayacak bilginiz olsun :wink: Bu kapsamda bir müddet güney Türkiye’deki çalışmalarımı rafa kaldırıyorum fakat bir sonraki sürümde Çanakkale, Bandırma, Balıkesir ve Hatay sahil şeridine yakın zamanda eklediğim özel dağ modelleri yeni sürüme konverte edilecek :wink:

Sizleri seviyorum ! :tr:

Bir aksilik olmazsa diğer tüm detayları çok yakında bir youtube videosunda paylaşacağım.
Şimdiden abone olup bildirimleri açmayı unutmayın :blush:
https://www.youtube.com/channel/UC1MwgJmFd01AP5PjEBbjGWQ

23 Beğeni

ETS 2 - ProMods Harita Modu 2.60 sürümü ile Hatay sahil yolu geliyor… ETS 2 – ProMods Harita Modu 2.60 sürümü ile Hatay sahil yolu geliyor…

7 Beğeni

öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim şöyle bir sorum olacak Çanakkale den sonra güneye doğru izmir yönüne doğru inilecek mi yada balıkesirden sonra bursa istanbul bağlantısı gibi bir proje söz konusu mu? sadece geleceğe yönelik planlarınız konusunda bilgi edinmek istedim saygılar

SIrf 5 dosyayı ard arda indirebildim diye promods hessabımı banladı ya helal olsun 2.ci hesapta gitti Promodsun türklere kesin kez garezi var arkadaş.

1 Beğeni

Nasıl yani bende ücretsiz indirme ile bütün linkleri pespese hatta aynı anda 2 şer tane indiriyorum, hiç ban yemedim?

Valla inan bende bilmiyorum daha öncede indiridim sorun yoktu yorum yok laf yok söz yok ama ban var anlamadım gitti dün girdiğim hesaba bugün giremiyrum vpn de kullanmadımki

Harbi benim de 1.hesabim banlanmaşti aylar önce niye yapıyorlar böyle bir şey ? Bu arada diğer malum sitelerde tek part link ekleniyor araştırırsan bulursun muhakkak

1 Beğeni

2 gündür banlanıp duruyorum :smiley:

Dosyalarım hepsini indirdim ama 1. dosyaya girerken hasarlı diyor. Acaba sıknıtı sadece bizdemi? nasıl çözülür bu sorun?

hepsini indirdiğine emin misin? Hepsini indirmeden ilk dosya açılmıyor çünkü.

Evet 8 dosyayı def ile birlikte indirdim.

Test programını indirip kontrol edin. Hangisi sorunlu ise aşağıdaki gibi tespit edecektir.

TestFiles

2 Beğeni

Deniyorum bakalım 1 dosyada hata buldu şuan.

Edit: Dosya açıldı sağolun.

Promods ekibi Kazakistanı yapmaya başlamış.

11 Beğeni