Ellerine sağlık demekten başka bir şey diyemiyorum gerçekten bu işi çok büyük özveriyle yapıyorsun , merakla beklemedeyiz.
@Vabis22 Bu bilgilerin her biri muhteşem. Bu bilgileri ve daha fazlasını ekibimle de paylaşmanı isterim. Kırcaali biraz daha garantide gözükse de Hasköy tam bir joker. SCS A4’ü öyle kötü konumlandırmış ki, bu bölgeyi yeniden inşaat etmem gerekecek. Madem konu markalara girdi. Sıcağı sıcağına bazı bilgileri paylaşayım. Dün Platypus ricam üzerine Anadolujet, Ryanair ve Pegasus gibi uçak firmalarını da oyuna ekledi. Zaman içerisinde Türk markalarını da oyuna eklemeyi düşünüyoruz tabi. Bahsettiğin markalar özellikle Romanya ve Bulgaristan’da da varsa bunları eklemek çok güzel olacaktır. Yerel markalar gerçekten kaliteyi arttırıyor.
Anlaşılan sana daha pek çok sorum olacak. Bana Discord’tan ulaşır mısın?
@Lazrail61 Teşekkür ederim. Bu ekipte olmayı gerçekten istiyordum ve global bir projeyi yaptığın işlerle yönlendirebilmek, ayrı bir motivasyon kaynağı. Yakın gelecekte Yunanistan ve Bulgaristan dışında da sürprizlerim olabilir
@Claretblue Teşekkür ederim, özellikle Gümülcine için az kaldı
Azerbaycan için bir plan varmı?
Dİscord’tan ekledim ve yazdım.
Bu konu hakkında gizlilik kurallarımız nedeni ile bir açıklamada bulunamam.
Diyarbakır haritasinda karadeniz sende degilmiydi harita ne oldu? Bir sikinti var herhalde.
Rica ederim , dört gözle bekliyoruz.
Ben de isterdim gerçekten. @Lazrail61
Ekibimizde daha fazla Türkiye’den insanlar görmek istiyoruz. Sonuç olarak Türkiye projesini az sayıda kişi ile yetiştirmeye çalışıyoruz. Eğer gerçekten bizimle/benimle çalışmak istiyorsanız, sanırım aşağıdaki rehber faydalı olacaktır:
ProMods ekibinin bir parçası olmak için yapmanız gerekenler
-
ProMods Geliştiricisi / Modelcisi nasıl olurum?
Haritacılar
- Öncelikle çalışmak istediğiniz bir ülke, bölge ve şehir tercihi yapınız. Bu konuda kararsızsanız veya bizim çalışmalarımızla çakışacak bir alanda çalışmak istemiyorsanız, şehrinizi bize danışarak tercih edin.
- Seçtiğiniz şehri tasarlamaya başlayın, seçtiğiniz iyi görselleri Mandelsoft, Scul veya Nico’ya DM üzerinden çalışmanız hakkında bilgi veren ve ProMods’ta devamlı olma isteğinizi belirten bir mesaj gönderin. Mesajınız İngilizce olmalı, bilmiyorsanız Google Translate tüm ihtiyacınızı karşılayacaktır
- Onay süreci geçtikten sonra “Show Your Works” bölümünde projeniz ile ilgili bir bölüm oluşturulacaktır veya doğrudan ProMods Akademi’mizin bir parçası olacaksınız!
Modelciler
- Öncelikle çalışmak istediğiniz şehri ve onunla ilgili eklemek istediğiniz modeli/binayı seçin
- Tasarımınızı oluşturun. Tasarımınızın olduğu görselleri Mandelsoft, Scul veya Nico’ya ve çalışmanız hakkında bilgi veren ve ProMods’ta devamlı olma isteğinizi belirten bir mesaj gönderin. Mesajınız İngilizce olmalı, bilmiyorsanız Google Translate tüm ihtiyacınızı karşılayacaktır
- Projeniz onaylanırsa ProMods Akademy’nin bir parçası olacaksınız.
ProMods Akademy’nin bir parçası oldum, nelere dikkat etmeliyim?
-
ProMods Akademy, sadece ETS 2 sistemi hakkında sınırsız bilgi sahibi olabileceğiniz bir okul değil, aynı zamanda ProMods ekibinin bir parçası olmanızın ilk adımıdır! Günün herhangi bir saatinde, tüm sorularınızı cevaplayacak mutlaka bir geliştirici bulacaksınız!
-
ProMods, yerel bir mod ekibi olmamakla birlikte, prensipler ve ortak değer ilkelerini oldukça önemser.
Yani ProMods Akademy’nin bir parçası olduğunuzda, ekip üyeleri ile iletişiminiz, projenize gösterdiğiniz ilgi, ekibe gösterdiğiniz ilgi ve çalışmalarınızın kalitesi, tümden sizi değerlendireceğimiz başlıklardır. -
Bu demek değil ki her gününüzü projenize ayırın ve sürekli yeni işler üretin. Yapmanız gereken belirlediğiniz tek bir iş ile ilgili çalışmaya başlayın, projenizi kaydettikçe bizimle paylaşın (ki hatalarınızı tesbit edelim) ve bu sayede hatalarınızı düzelterek ProMods Kalitesi’ne ulaşın!
-
Ve küçük bir uyarı daha. İstediğiniz kadar mola verebilirsiniz. 1 gün 1 ay veya 1 yıl veya sonsuza kadar.
Sadece bizi gerekçenizle birlikte bilgilendirmeyi unutmayın, çünkü gerçekten ekip olarak endişeneiyoruz.-
Emre: Aynı süreçten ben de geçtim, benim en büyük hatam bir projem bitmeden diğer pek çok projeye başlayıp aynı anda devam ettim, tabi ki hatalar da bu yüzden tekrar etti. Tek ve küçük bir işi seçmeniz, daha hızlı mavi üye (geliştirici) olmanızı sağlayacaktır. Ben mavi üye olduğumda Eskişehir’de bir köydeydim. Bu da ilginç bir anı olsun size
_
-
Emre: Aynı süreçten ben de geçtim, benim en büyük hatam bir projem bitmeden diğer pek çok projeye başlayıp aynı anda devam ettim, tabi ki hatalar da bu yüzden tekrar etti. Tek ve küçük bir işi seçmeniz, daha hızlı mavi üye (geliştirici) olmanızı sağlayacaktır. Ben mavi üye olduğumda Eskişehir’de bir köydeydim. Bu da ilginç bir anı olsun size
-
Modelciler, bu kuralların pek çoğunu kendinize uyarlayabilirsiniz. İstediğiniz kadar bize soru sorup, bizden yardım alabilirsiniz. Sizlere de ihtiyacımız var!
Aslında bu temel değerlere uyarak, kendinizi geliştirdiğiniz takdirde ProMods’un bir parçası olmanız bu kadar kolay. Ekibimin bir üyesi olduğumda, pek çoğunuz ProMods’un Türkleri sevmediğini düşünüyordu. Ekibim ise Türklerin kendilerini anlamadığını düşünüyordu. Artık Türkiye için ve Türklerden gelecek güzel yorumlar için heyecanlanıyorlar! Ben de daha fazla Türk ile birlikte birlikte dirsek temasında olmayı arzuluyorum!
sorularınız varsa çekinmeden paylaşın.
Saygılarımla…
Bizimkisi karadenizi yapmaya aday rahatca olur
Bu promods’un trailer paketini nasıl kuruyoruz bilen var mı?
Klasik Promods kurulumunu yaptığınızda indirdiğiniz promods trailer mod dosyasını, mod panelinde sıralamanın üstüne getirerek aktif ediyorsunuz
Ömrüm bu tüneli arşınlamakla geçti. Elbet bir gün burası da olacak. Fakat önce Sertavul geçidi !
Selam ProTırcılar!
Uzun bir sessizliğin ardından yine sizlerle birlikteyim!
Platypus’un arşiv desteği ve iknası üzerine Batı Anadolu’daki çalışmalarıma yeniden başladım.
Bu kapsamda Çanakkale’deki optimizasyon çalışmaları neredeyse bitti. Bu sürümde Çanakkale yer alacak. 22 Mart’ta açılacak Çanakkale Köprüsü’nün şantiyesi hazır! Ve 22 Mart’tan sonra otoyol entegrasyonu mutlaka sağlanacak.
Küçük feribot için Çanakkale feribotuna ve büyük feribot için Bandırma feribotuna ihtiyacınız kalmayacak.
Özel dağ oluşumları, Marmara denizinin dokusu, yenilenen manzaraları, Horizon’un oluşturduğu boğazlarımıza özel HUD mesajları ve Platypus’un hazırladığı uçak tasarımları sizleri bekliyor
Eline Sağlik Olsun Başarli Mükemmel Beğem Güzel @Suleyman_Emre_Unalir Abi
Emeginize sağlık trextended İstanbul haritasiyla uyumlu olmayacak sanırsam
Haritamız, diğer haritalar uyumluluk sağladığı sürece uyumlu olacaktır. Bildiğim kadarı ile TR Extended ekibi ile farklı bölgelerde çalışıyoruz. Onlar Bursa’yı eklerken, biz bandırma ve güneyini ekliyoruz. İsterlerse yaptıkları ambarlı limanı ile bu bağlantıyı sağlayabilirler. Bu yüzden uyumluluk devam ediyor denebilir
Promod 2,57 sürümü 1.42 için yayınlanmıştır. https://promods.net/
(İberia lazım değilmiş)
Bilgi için teşekkürler. Şunu anlamadım 2.60 için 3 patch bekleyecek miyiz yoksa 2.57den sonra direkt 2.60a mı güncelleyeceğiz