ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

2.57 , 2.56nın 1.42ye güncellenmiş hali. 2.57den sonra 2.60 direkt mi gelir yoksa 2.58 , 2.59 gelirse bunlardan sonramı gelir bilemem.

Anlamadığım konu şu bende 2.56 var bütün hepsini indirmiş ve çalışıyor olarak kullanıyordum 1.41te ee şimdi nasıl indireceğiz ? Bütün hepsini birdaha mı indireceğiz? Yoksa ayrı bir güncelleme linki falan mı var ?

1.42 için komple hepsini tekrardan indireceksiniz. Maalesef tek link yok.

Truckers mp güncellemesi henüz yapılmamış

Truckers mpye promods 2.56 sürümü yüklüyse girebiliyorsunuz.

böyle daha iyi olmuş

5 Beğeni

Bu ne alama geliyor şimdi. Promodsu ayrıca yüklememise gerek kalmadı mı yani

anladığım kadarıyla eski dosyaları yine promods’un sitesinden indireceksin bu eklenti de konvoy da arkadaşınla beraber promods indirmek için yanlış anladıysam arkadaşlar düzeltirse sevinirim :slight_smile:

3 Beğeni

Abi azıcık İngilizce lütfen. Requires Main Pack diyor.

1 Beğeni

Aferin sende var ingilizce demekki aydınlattın bizi

2 Beğeni

Sanirim 2.60’ta Canakkale gelecek. Gelibolu Lapseki feribot hatti promods dökümanlarina eklenmis

5 Beğeni

Promods 2.57 sürümü çıkmış. 1.42 ye uyumlu.

1 Beğeni

ProMods Middle East Add-on 1.42ye uyarlanmıştır. https://promods.net/

2 Beğeni

Arkadaşlar selam. Promods haritasını indirdim ve mod klasörüne attım. TruckersMp girdiğimde dosyaları bulamadığını söylüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı veya problemin çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim ?

Promods 2.57 sürümünü yüklediysen ondan diyordur. TMP promods 2.56 uyumlu.

Anladım. Bende 2.57 sürümünü yüklemiştim. TMPnin 2.57 sürümünü ile uyumlu olmadığını bilmiyordum. Çünkü normal diğer serverlara girerken bir sıkıntı olmadı. Neyse teşekkürler.

1 Beğeni

Sevgili kullanıcılarımız, çeviri dosyaları ile ilgili yaşadığımız teknik bir problemden ötürü, bu sürümde Türkçe şehir isimlerinde bir problem yaşanmaktadır. Bir sonraki sürümde bu durum düzeltilecektir.
Problemden dolayı ekibim adına özürlerimi sunarım
Saygılarımla.

6 Beğeni

@Suleyman_Emre_Unalir Promods ekibine Türkiye’den ödeme yapamama durumumuzu iletebilir misin. paypall harici bir ödeme yöntemi daha kullanmalarını temenni ediyorum.

4 Beğeni

@drmca Bu problemi ekibe üye olduğumda bildirmiştim. Üstünde çalıştıklarını söylediler. Ama tekrar sıkıştırırım :wink: Teşekkür ederim

3 Beğeni

Merrhabalar arkadaşlar. TrExrtendedMap Promods 2,57 ile uyumlu değil. Olacak mı ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.