Ceyhan gişelerine benzettim ben Adana - Osmaniye otobanından sanırım.
5 Beğeni
Öyle gibi ama değil gibi, yaklaştın 
5 Beğeni
Tutturdun sayılır, Ceyhan’da ama buranın adı Ceyhan gişesi değil
biraz daha ha gayret 
4 Beğeni
İsim karışıklığı oldu bir anlık 
5 Beğeni
Promods’daki "easter egg"ler:
10 Beğeni
Adana Doğu gişeleri Ceyhan’dan önceki son ücretsiz çıkış burası daha 3 gün önce geçtim buradan 
Mükemmel gözüküyor işte biz yıllardır bu kaliteyi istiyorduk ellerinize sağlık.
4 Beğeni
Emre nasılsın , nasıl gidiyor çalışmaların? Ara sıra bizleri fotoğraflarla bilgilendirsen mükemmel olur , muhtemelen yoğunsundur ama bizler de merak içerisindeyiz , ara sıra bizleri bilgilendirsen bizleri çok memnun etmiş olursun , iyi günler iyi çalışmalar.
1 Beğeni
Teşekkürler Claretblue. Bazı teknik aksaklıklar ve yeni modellerin oyuna aktarılması ile uğraşıyoruz. Sevindirici bir haber ile karşınıza gelemedim üzgünüm.
Yeni sürümde malesef:
Batı Mersin (yenilendi)
Erdemli
Antakya Sahil Yolu olacak.
Yeniden konumlandırmalar , Osmaniye - Mersin bağlantısı ve detaylı ilçe görünümleri, olağan hızımı epey düşürdü. Fakat bir sonraki sürümde dolu dolu bir Güney Türkiye deneyimi yaşayacaksınız.
Özellikle sıkışmış şehir projeksiyonunu azaltmak, şehirlere birden fazla çıkış eklemek, gişeleri gerçek konumlarına taşımak, gerçeğe uygun tabelalar, bunlar hızımızı düşüren fakat mod deneyimimizi arttırmaya yönelik bir dizi adımlar oldu.
Biliyorun sizlere gelişmeleri sıcağı sıcağına aktarmaya çalıştım ve beklentikeri büyüttüm.
Bunun için tüm ProMods kullanıcılarına özürlerimi sunarım. Bunu telafi edeceğim.
Saygılarımla.
28 Beğeni
Hiç sorun değil , moralini bozma. Senin yapabileceklerini hepimiz gördük ve biliyoruz o yüzden canını sıkma. Bizler bekleriz zaten şimdiye kadar Türkiye modu için beklemiştik , işin sonunda kaliteli bir yapım olacağı aşikar olacağı için zaman farketmeksizin beklemeye devam ederiz , bir ihtiyacın olursa Güney Türkiye ile ilgili bizler yardım için buradayız. İyi çalışmalar , kolay gelsin. Başarılarının devamını dilerim.
1 Beğeni
Güney Türkiye’de eski yol(D400 karayolu) ve otoyol(Mersin-Şanlıurfa otoyolu , Toprakkale-İskenderun otoyolu , Tarsus-Niğde otoyolu) şeklinde iki çeşit yol mu olacak?
1 Beğeni
@Suleyman_Emre_Unalir Hocam merhaba, İlerleyen zamanlarda Türkiye orta doğu eklentisinden çıkarılıp ana haritaya eklenecek mi yoksa hep böyle mi kalacak ?
3 Beğeni
@Claretblue Adana tamamlanana kadar D400 karayolunun sadece Osmaniye - Dörtyol bölümü olacak. Daha sonra kademeli olarak ekleyeceğim. Mersin’den sürüşe başladığınızda otoyola çıkmadan tır sürüşü deneyimini yaşayabileceksiniz. Custom Dağları buna göre ayarlamaya çalışıyorum
@batuhan2941 Tabi, Türkiye projesini duyurduğum esnada bundan bahsetmiştim. Edirne ile Mersin’i birbirine bağladıktan sonra iki modu tamamen birbirinden bağımsız hale getireceğiz. Ortadoğu eklentisinde Türkiye için tasarlanmış bazı özel materyaller var. (THY Uçakları gibi) Bunların ana pakete geçirilmesi gerekiyor. Ama nihayetinde Türkiye Suriye sınırı, Avrupa - Ortadoğu sınırı olacak. 
9 Beğeni
Mübadiller, Kızanlar, Balkan halkları toplanın!
Bir kaç günlük vakitte, Türkiye projesi dışında yeni bir bölgeyi geliştirmeye başladım. Uzun süredir Yunanları ihmal ediyordum, gerek Yunanlara, gerek biz Türklere bir sürpriz yapmak istedim.
Burası Gümülcine / Komotini’ye ait, sabah 8’de çekilmiş bir görüntü. Batı Trakya’nın bu önemli şehrini ekleyerek;
- Çıkmaz sokak halindeki Filibe’yi Yunanistan’la bağlamak
- Kardzali / Kırcaali gibi Türklerin yaşadığı önemli bir Bulgar şehrini oyuna eklemek
- Dedeağaç’tan yük almış bir Yunan kullanıcının Edirne veya Yukarı Cuma bağımlılığından kurtarmayı amaçladım.
Çıkacak sürüme yetiştirmeyi planlıyorum.
Saygılarımla…
23 Beğeni