Tebrikler! Başarılarınızın devamını dilerim
manzara beni benden aldı
Şimdi yeni daf ile o güzel yollarda nasıl gezilir
Bunun neresi komik
Gorseli gördükten sonra kısa bir şok geçirdim ve vay ak çok iyi lan dedim. Usta sen ne yaptin boyle
Tek kelime ile mükemmel , gerçekten haritaya çok emek verildiği açıkça ortada , yeni çalışmalarını merakla bekliyoruz ellerine sağlık şimdiden , iyi çalışmalar kolay gelsin.
Sizlere güzel bir haberim var!
SCS ekibinin çalışma stillerini incelerken, yeni bir yöntem keşfettim. Artık güneydeki Türk sahilleri gerçeğe özdeş, çekici bir görünüme kavuştu!
Başka bir güzel haber ise bu manzara, bize Suriye, Lübnan, İsrail ve Mısır’da da eşlik edecek. Sevgili Platypus Ortadoğu eklentisini yenilerken, bu yeni deniz stilini kullanma kararı aldı
Çok iyi olmuş ellerinize sağlık
Eline sağlık kardeşim, yakından takip ediyorum seni devamını bekleriz…
…
Teşekkür ederim kardeşim desteğini esirgeme
Ellerinize sağlık gerçekten beklediğimizden çok daha güzel işler çıkarıyorsunuz , sen Promods’a el attıktan sonra ciddi manada güzel işler ortaya çıktı , bizleri çok mutlu ediyorsun Emre , başarılarının devamını dilerim.
@Claretblue Çok teşekkür ederim Ekip içerisinde büyük bir bilgi havuzuna sahibiz. Bu sayede yetişmekte olanlarımız önemli ölçüde gelişiyor, yeni bir bilgi keşfettiğimizde birbirimizle paylaşıyoruz. Promods ekibinin sürekli genişlemesinin sebebi bu olmalı
Denizde dalgalanma moveri bayadan beri vardı umarım ondan bahsedilmiyordur ama denizin renginin kumsala doğru açık ve turkuaz olmasını ilk defa görüyorum
Kastettiğim deniz renkleriydi
Bulgaristan üzerinde çalışan var mı?
Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum, umarım içinizin rahat ettiği güzel bir harita yaparsınız bizleri de mutlu etmiş olursunuz , iyi çalışmalar kolay gelsin.
Bildiğim kadarıyla yok. Ama bir ara Anatoliki Makedonia Kai Thraki (Batı Trakya) üzerine çalışırken, Yunanistan - Bulgaristan arasına yeni sınır kapısı oluşturmayı düşünüyorum. Çünkü Yunanistan’dan Bulgaristan’a geçmek için Türkiye’den geçmek gerekiyor. Bu sayede Kırcaali de oyuna eklenebilir.
Filibe ve çevresi haritada boş gözüküyor.Harmanlı,Hasköy ve Kırcaali bu ölçekte sığar mı bilmiyorum.SCS Kapitan Andreevo girişini sallama yapmış.Orda ışıklı kavşak yok,köprülü kavşak var.Bir de yakın zamanda tır garajı yaptılar kapının yanına.Oraya girmeden Bulgaristan’dan çıkamıyorsun.Lesovo’ya da açıldı aynı parktan.Bir ara kapılarla ilgili bir şeyler paylaşmıştım SCS ve Promods forumlarında.Bulabilirsem buraya da atarım.
Mutlaka bizimle paylaşmalısın, bu önemli bir gelişme.
Hesaplamalarıma göre
-
Makaza
/ Nymphaia
sınır kapısını eklemek şimdilik zor gözüküyor.
Çünkü haritanın Yunanistan bölümünde Gümülcine yok. Ama Kavala ve Dedeağaç’ın da yenilenmesi gerekiyor Yunan adalarına feribot geçişi sağlayabilmek için.
Ama yüksek ihtimalle Dimetoka şehir olarak, Kestanelik manzara olarak eklenir ve Kestanelik/ Pazarkule
sınır kapısı eklenmiş olur.
-
Hasköy’den emin olamasam da Kırcaali’yi mutlaka eklemeyi düşünüyorum.
Helal Olsun Eline Sağlik Olsun @Suleyman_Emre_Unalir Abi