valla öyle
Neyse ki ProMods’un kendi içinde değil de eklenti
(Middle East) olarak geliyor. Tek tesellimiz
istanbulla middle east i bağlayacaklar bağladıktan sonra middle east diye bir eklenti olacağını sanmıyorum kendi promodsun içine dahil olur, istanbuldan da sarp sınır kapısına gürcistana bağlantı olucakmış yani middle east in ömrü uzun değil
middle east baksın kendi işine yav o Türkiye mi😀
o türkiye ruhunu her baba yiğit yakalatamıyor
Orta-doğu promods geliştiricisi ets2 promods 2.52 sürümü için mersinin bittiğini ve gelecek sürümde olacağını doğrulamış, yaptığı açıklama;
Merhabalar, bir
sonraki versiyon için Türkiye ile ilgili bazı bilgileri de paylaşacağım. Tam olarak beklediğiniz gibi olmadığını biliyorum ama bitirmek için yeterli zamanım olmadı.
Sorun, hala çok çalışmaya ihtiyaç duyan büyük Adana kentidir. Ancak, hazır olanı serbest bırakmayı mümkün kıldım. Yani:
Mersin bitti ve bir daha gecikmeyeceğim. Önemli bir liman olduğu için aslında tekne ile bağlanılabiliyor.
Bazı oyun içi testlerden sonra, bu yere / buradan doğru bir dizi görev bulacaksınız.
İskenderun’a yeni bir feribot planlanıyor (aşağıdaki resim), Adana’yı bekleyen bu en kısa sürede tamamlandı.
Ayrıca doğrudan Trablus’a bir bağlantı var (noktalar resimde Lazkiye’yi gösteriyor gibi görünüyor, ancak Lübnan için iyi)
Korkunç şeyler bizi bekliyor gibi😶
Mersin çocuğuyum ve iğrenç yaptığı için kendisine de yazdım özelden .Platypus kesinlikle ülkemizin düşmanı gibi yapıyo ve kasıtlı yapıyo bunu.
çünkü Türkiyenin en büyük limanını neye benzetmiş.
Middle Eastteki taba limanıyla neredeyse aynı.
Hatay dersen Latakyadan küçük.
yetmiyo gibi Suriyedeki bazı yıkık bina resimleri var
keşke hiç yapılmasaydı ülkemiz bunun elinde
Extented ekibi ilk hedef Akdeniz @sctn :))
Adam oyunu oynayan kitleye, bakın Türkiye bu kadar işte imajı verdiriyor.
Poland Rebuildingdeki Gdansk, ve keza Promodstaki diğer şehirler…
neyse…neyseeeee
Yazık ya cidden… Bu arkadaşı aramızdan biri tepki gösterdi mi? Gösterdiyse nasıl bir geri dönüş aldı çok merak ediyorum
Pendik-Yalova feribotunun iskelesi bile daha büyük bundan
Promods: YKS Edition gibi birşey olmuş bu
Bu middle east i yapan arkadaş sadece türkiye değil bütün orta doğuyu tek yaptığı için hiç özenmiyor suriye ırak mısır orlarda gerçeğiyle alakasi yok şehir yerleşkesi kare şeklinde iğrenç klasik ets yerleşkesi şunu da belirtiyim türklerden biri tr extended istanbul projesini gördünüz mü fikirleriniz nelerdir vs vs diye sormuş platypus , o da başka haritaları bakmıyorum umrumda olmuyor tarzı şeyler demiş
Sanıyorum gösterdi fakat geri dönüş olarak benim buraları yapmam gerekiyor, elimden geleni yapmaya çalışıyorum unutmayın sadece turkiyeyi yapmıyorum fln fln demiş
Konuyla ilgili pek bilgim olmadığı için soruyorum, bu promods yapımcılarının sözleşmesi vb. oluyor mu? Yani işini bilen 2-3 Türk harita yapımcısı çıkıp "Şimdiye kadarki emeklerin için teşekkürler, artık Türkiye’nin yapımını biz devralıyoruz " deyip bizi kurtarabilir mi?
Şöyle izah edeyim her millet için çalışan almıyorlar çünkü orta doğu projesini sadece 1 kişi sürdürüyor yani iran ırak mısır suriye gibi ülkeleri tek adam yapıyor bizim gibi diğer ülkelerdende insanların bunu dediğini düşün iranli ben irani yapıyım bana sal ıraklı ben ırağı yapiyim bana sel dese işin içinden çıkılmaz ki işin öteki tarafı da promodsa girmek kolay birşey değil ama dediğin gibi Keşke öyle bir şans olsada türkler yapsa:slightly_frowning_face: promodsta bildiğim kadarıyla 2 tane türk var bu benim bildiğim belki daha fazladır ikiside moderator ama asıl görevleri ne pek bir bilgim yok, anlamadığın başka birşey olursa cevaplayabilirim promodsla ilgili
Bilgilendirme için teşekkürler
rica ederim her zaman
Eyyy promods sal Türkiyeyi be bro sana göre değil demek ki Türkiye…harcın yetmiyo anlaşılan. Eee her yiğidin harcı değil, her ülke gibi dümdüz zemin değil bizim güzel ülkemiz. Dört bir tarafı farklı coğrafya farklı bitki örtüsü…
adamların amacı türkiyeyi yapıyım değil ki? istanbulla suriye arasına bağlantı yapıp middle east eklentisini oyunun normal promods sürümüne geçirmek
Ben şimdi anladim derdinizi. Demekki pm icerisinde Türk yok ya da varda inadina Türkiye yi guzel yapamiyor.