makiyi eklemek çok da zor değil. yunanistanın bitki örtüsünü kullansa çok daha fazla benzerdi
Yine yukarıda dediğim gibi. Acele ve düzensiz iş olacağına, planlı ve stabil bir şekilde ilerlesin. Bu bize yarar. Yoksa yapmak için yapılır yapar geçer adam.
Extended map gibi detaylı, kaliteli işle Türkiye’yi yapmalarını beklersek yıllar sonra ancak bütün Türkiye haritasında oynayabiliriz bu oyunu. Adamlar o veya bu şekilde bizim bölgeye geçmişler, sürümler ilerledikçe de haritayı büyütecekler. Ortada düzeltilemeyecek bir şey yok. Önemli olan ülkemizi mümkün olan bütün illeriyle oyunda bize sunabilmeleri. Güncellemeler geldikçe eksikleri, hataları düzeltip daha iyi hale nasılsa getirirler. Telafisi olmayan bir şey değil.
İskandinav evleri, karlı yollar, topraklı yollar.
Birleşik krallık evleri ve köprüleri, yollar, ışıklar, tünel işaretçileri yapay zekadaki meşhur kırmızı otobüs.
Avrupa için tek tek sayamayacağım ama en meşhur model Frankfurt havalimanı.
haritanın geri kalanına bakınca özenilmediği belli sadece Türkiye için değil bütün ortadoğu öyle bir olmamışlık var.
Bazı ülkeler haricinde diye belirttim.
Her şehir yapılacak diye bir olay yok.Promods şehir bazlı yapıyor modellemelerini.Otoyollardaki tabelalar,işaretlemeler yenilik değil. Iskandinavyada Norveç ve İsveçte sadece uzatma yapmış Promods. İzlanda,Faroe adaları hariç. Evler falan modsuz oyunda var zaten. Almanyada fazla özellik var. Fraport zaten landmark Frankfurt için.Bunun yanında ICE trenleri falanda var.Almanyaya ta eskiden beri özendikleri bilinen bir durum. Polonyada ise durum farklı. Adamlar apayrı bir komünite ve Promods bunları ciddiye alıyor.
Evet, ortadoğuda bir olmamışlıği bende farkettim ama elin adamının senin ülken için yaptığı bu kadar. Daha fazlasını beklemek biraz abes kaçıyor. 8 yıldır birtek başarılı sayabileceğim YKS map var TR için onlarda fazlasını getiremedi. TR Extended iyi bir biçimde gelecek,gelişinden belli. Bizim promodsa burada entrylerce eleştirmek yerine gerçekçi düşünmemiz gerekiyor. Bırakalım da TR Extended bunu görerek fazlasını sunsun bize.
14 gün olmuş yeni yazıyorum ama hala neden savunma çabasındasın? Çok beğendiysen oyna tutan yok seni.
Niye bu kadar taktınız ben onu anlamıyorum. Bu bir MOD. Hani oyunun içinde resmi olarak olsa anlarım eleştirilebilir de adam senin ülkeni yapmayı geçtim bir şey de yapmak zorunda değil. Oyunun içinde resmi olarak yapılan türkiye zaten çok iyi bence eleştirilecek bir şey yok promods bunu gönüllü olarak yapıyor zaten.
Sakin ol kardeş. Promodstan iyi harita modu mu vardı da oynamadık?TRyi sizin istediğiniz gibi yapmak zorunda değiller, bitti!! Bunun adı savunmak değil gerçekçi bakmak olaya.
Sonraki büyük güncellemede kullanılacak otoyol levhaları. Türkiye’ye ait tabelaları bulabildiniz mi?
İlk gözüme E-881 (İzmir-Ankara yolu) çarptı
Neredeyse hepsine 8 yazmışlar ?
Boşverin promodsu…onlar arap ülkelerini yapmaya devam etsinler…isterse marsı yapsınlar ülkemizi böyle göstermeye devam ederlerse benim gözümde sıfırdır…bizim trexmap onalmap project turkey haritalarımız yeter…
Moldova genişliyor ilk fotoğraflar güzel
Sanırım türkiye ile bir bilgi yok 2.52 de neyse zaten beklentimiz yok
Playtus mudur nedir Onun avrupa ve orta doğu birleştirme projesi buymuş desenize hapı yuttuk
Yukardakiler de mersin den görüntüler
Son 2’side adanadan, ufukta yaklaşan bir boeing mi görüyorum
hiç birini benzetemedim
Welcome to Arabia !
Project Turkey bize yeter
Renkler çok soluk değil mi ya insanin içini kapatıyor