ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

Ets 2’de ölçekleme sorunu olduğundan bahsediliyor. Peki Promods bu koca haritayı nasıl hazırlıyor?

1 Beğeni

Günün sorusu Promods da en çok sevdiğiniz yer neresi kirkenes hariç :slight_smile: ben en çok izlandayı seviyorum. :wink:

israil tarafları baya iyiydi dar yollar şehir merkezi falan çok gerçekçi olmuş.

1 Beğeni

Orta doğuyu yüklemedim bu sefer.

Junction Overhaul Promods v2.51 PM yok lazım 1.39 ets 2 boş

1 Beğeni

download
Junction Overhaul v1.25 promods 2.46 pm var 1.37 ets2 var

1 Beğeni

iskenderun’dan sonraki güzergah hakkında bir paylaşım oldu, https://promods.net/download/file.php?id=9873

tabeladaki "Karşı"yı anlamamakla beraber geliştiriciye “maki” neydi hatırlamak gerek. Maki nedir maki yeşildir bu yüzden çukurova’yı daha fazla yeşil görmemiz gerekir.

edit: karşı: Google Maps vay be.

Ben ümidi kestim artık sizde kesin bence :smiley: Promods’un kendisi Türkiye’yi yapmadığı sürece Promods Türkiye hayaliniz olmasın. Çünkü bu adam ne yaptığını bence kendi de bilmiyor.
Koskoca Dörtyol ne hale gelmiş yazık, binalar desen Türkiye’den kullanmıyor %10 falan bitki örtüsü anlayamıyorum neden hala bu şekilde yanlış. Adam performans çalışması yapayım derken uzaktaki bitki örtüsü görünümünü 400 de bırakıyor bu ayar Dof ile ayarlanıyor zaten veya min. 600-800 yap bari ultra da oynayan adam güzel görsün, low’a çeken ayarı zaten otomatik düşürüyor oyun görünümlerini, Ultra’da oynasan da uzaktaki görünüm sende de aynı en low’da oynayanda da aynı gözüküyor garip neden hala düzeltmiyor bilmiyorum ama fazla da söze gerek yok önceden açıkladığım gibi beklemeyin bir şey :smiley:

7 Beğeni

#TekÇareTREXTENDED

6 Beğeni

Şu an mod ile gelen 2 yeni şehir var ama hiç gidesim gelmiyor belki uzak diyedir gibi bir mazeret uydurabiliriz ama değil. Bir şeyler benzese de olması gereken o değil maalesef :frowning: Yeni sürümü ile daha fazla yol ve şehir gelirse belki daha çok gidilir. Ama Türkiye’de oynayacaksan zaten yapılan modlar var. Sırf multiplayercılar oynayacak diye her şeyi ProMods’a ekleme onun adı altında yayınlama düşüncesine girenler var. Beyimiz mp oynayacak diye evi arabayı satıp promodsa basmamız gerek… sfsdf

7 Beğeni

ehhehhehhe

4 Beğeni

arkadaşlar elinde hali hazırda indirilmi 1,39 varmıdır
benim iternet yavaşladı indiremiyorum
mail adresim yusufnergis65@gmail.com

1 Beğeni

Adamlar tabela koyarak milleti tavlamaya çalışıyor. Tek kelime ile rezalet nereden tutarsan tut. Oyunun ilk zaman ki haline geri döner oynayanlar zaten. Bizim extended haritasına bak bide buna bak. Zaten ikisini yanyana kıyaslamak bile küfür etmek gibi extended haritasına. O yüzden rezalet puanım 10/1

5 Beğeni

Birisi şu adamın elinden alsın gerçekten kötü gözüküyor. Hiç gitmemiş ve bilmiyor olsamda. Bizden birin yapması kadar güzel bir şey yok.

Ben gittim, gördüm.Gerçekten, alakası bile yok gerçeği ile.

açıkçası ben sadece tabelaya dahi tavım, kaldı ki ilgileniyorlar. şu ana kadarki türkiye haritalarına ve görseldeki lokasyonun “bizim adamlarca” yapılmış haline bak ondan sonra “bizden birinin yapması kadar güzel şey yok” lafını gözden geçir.

iyi yapsın da isterse bizden olmayıversin

(insan olsun da dili dini ırkı fark etmez)

2 Beğeni

Katılıyorum. Buradaki arkadaşlar neyi beğenmiyorlar Promods Türkiye haritasını anlamış değilim.
Diğer ülkeleride aynı biçimde yapıyorlar merak etmeyin. Önemli olan gerçeğine çokta benzemesi değil ne hissettirdiğidir. Kaldı ki o coğrafya çöl gibi olmasa da orman da değil tamamen. Üstte biri yazmış neden maki yok diye. Adamlar ellerindekiyle en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Ortadoğuya geçmişken Türkiyeye de başladılar. TR Extended map üzerinde de pek çok hata sayarım. Promods bu işi TR için kendi kalitesinde en iyi biçimde yapıyor. Ölçekleme yüzünden en iyisini ortaya koymaya çalışıyorlar. Zamanla feedbackler ile beraber düzeltme, iyileştirme çalışmaları yapacaklardır. Modlama yapan TR’yi arap ülkesine benzetmediklerine eminim.

" Önemli olan gerçeğine çokta benzemesi değil"

promods’un Türkiye hariç bütün yolları google street ile yapılmıştır, scs harici özel modeller kullanılmıştır, promods adı altında yayınlıyorlarsa ölçeklemenin izin verdiği kadar gerçek olacak, bizim için özenilmemiş 2 cami koyunca Türkiye olmuyor.

6 Beğeni

Promods üzerinde birkaç ulke harici özel modele pek rastlamadim. Tabela haricinde ne vardı o ülkelerde özel olan?
TR haritasında resmi dlcdeki assetleri kullanabilirler.Kötü durumda degıller.Daha ekstra ne yapabilirler diye düşünüyorum. O Kadar büyütülecek bir mod grubu da değil.
Kötü olsa bile biz oyunculara yaramayacak mi? Rekabet ortamı doğmuş oldu özellikle Türk modderlar için.

Arkadaşlar linçlemesin ama sanki kıbrısın maraş bölgesine benzetmişler biraz :thinking: Ne biliyim ilginç…yani terraine bakıyorum çok değişik bu terrain…ayrıca ben de harita yapıyorum ama otlar bazı yerlerde abartılı biçimde uzun… çoğunlukta açık yeşil terrain seçip üzerine ara ara semidry brush atılabilirdi… ve tarlalar yapılabilirdi sağa sola malum sonuçta tarıma elverişli bir bölge adana osmaniye bölgeleri…

1 Beğeni