Ya takmayın bu kadar oynayın geçin. Promodsun ana haritasıyla bağlandığı zaman illaki reworklenir oralar
hayır var fakat işleri harita yapmak değil, çokta umrumuzda değil pm nin tr si, biz kendi tr modlarımızla devam
Iberia dlc si gerekicek mi peki bunun için=?
Şimdilik bana gönderilen dosyaların içinde Iberia gerekmiyor. 1.40 ile çalışıyor. Iberia gerekli diye bir seçenek sunulmamış.
Mersin cok alakasiz olmus. Adana desen zaten tabeladan anlarsin bir tek. Keske turkiyeye girismeselerdi.
Mersin’in alakalı olmasının nedeni Kıbrıs ile olan feribot bağlantıları bunun içinde gerekli olan Mersin şehrini inşa etmekti. Onu da yaptılar. Onun dışında Izlanda için çok fazla değişiklik göreceksiniz.
Alakasiz derken hic benzememis anlaminda demek istedim.
Zaten ismi var olması için yapıyorlar. Bahsettikleri İstanbul - Mersin - Adana hattında çizecekleri bir yol olduğu için çok umursadıkları söylenemez. En azından yapıyorlar diyorsun.
aynen amaçları zaten avrupa ve orta doğuyu birleştirmek bunun içinde TR den geçiyorlar mecbur yapıyorlar laf olsun diye işte baştan savma
Yok mu bir baba yiğit promodsun icinde Türk biri. Bu kadar da umursamazlik olmaz ki.
ki ben Mersin çocuğuyum. kahrolmamak elde değil. yaptığı liman (ki Türkiyenin en büyük limanı Mersin Limanı) Middle Eastteki Taba limanı gibi olmuş. bir kasabayla aynı büyüklükte Mersin. Mandelsoft ve Scul’a yazdım ama netice alamadım henüz.
Kesinlikle bir çok kez Mersin Limanına gittim. Ben de Adanadayim.
tek kişi yapıyor orta doğuyu mümkün değil maalesef
Önceden de demiştim , promodsun ana haritasına bağlandığı zaman yüksek ihtimalle yenilerler Almanya’da vs. olduğu gibi.
1.25 te ki ye mersin sanırsam
Sanırım 1.40’daki yer de Mersin.
bir azerbaycan bayrağı gördüm bakalım promodsta bir gün istanbuldan baküye gitmek nasip olucak mı
Promods Türkiye o kadar baştan savma ki, Türkiye olduğuna dair tabela, yazı, bize özgü bina vs. aradım.