ben hepsini indirdim önce fmax videosu sonra da ipsala akar
promods indirmesi bitti 2 günlük aranın ardından tekrar 1.36ya döndüm. 1.37 nin daha çok yolu var .
Aga az kaldı. Birde middle east’i indirecem. Irakta petrol taşırız
Mod klasöründeki dosyalarla, indirdiklerimi değiştirsem sorun olmaz değil mi? Profilin patlamasını istemiyorumda. Birde Middle East sıralamada nerede olacak?
Paypal dan dolayı tek link indiremiyoruz. Ah ulan ya
Bende bilmiyorum.
Sisl nin treyler paketi yüklü şuan. Promods un treyler paketi ile çakışır mı ? Veya ne fark var ikisi arasında
ilk indirilen dosyanın arşivi açtığım zaman asset,map,model vs çıkmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
İlk inen dosyaya sağ tık 7-zip "promods_v245"klasörüne ayıkla yapacaksın. Ardından normal klasöre çıkarıyor hepsini 6 tane SCS dosyası olacak
Bu hatayı verdi
İndirilenler klasörünü kontrol et bence. Bi terslik var. Def dosyası ile birlikte 8 dosya olacak
en iyisi en baştan indireyim teşekkürler
ETS 2 için ProMods 2.45 Çıktı! İpsala Sınır Kapısı eklendi… ETS 2 için ProMods 2.45 Çıktı! İpsala Sınır Kapısı eklendi…
İnceleme Notları:
1- Middle-East harikulade olmuş. Yol dokuları Baltıc DLC ile değiştirilmiş yüzde 90 kadarı.
2- Amman’dan Ashdod arası, Valenci-Soria arasına benzemiş.
3- Selanik-Kavala-İpsala-Edirne arası tatmin ediyor.
4- Debrecen tam fiyasko. Önceki sürümde ordan aşağı inen duble yolu kesmişler.
5- FPS kasma veya drop kesinlikle yok. Meyilleri SCS kalitesinde yapmışlar.
6- 2.50 sürümünde Atina, İspanya’nın şu ana kadar yapılan yerleri ve Ukrayna’nın bir kısmı ile moldova yapılacak.
Gir çık yap oluyor.
Hepsini indirdikten sonra birinci dosyanın içindekileri mod klasörüne çıkartacaksınız.
yeniden indirdikten sonra bide öyle denerim