Sevindim. İlgin için teşekkürler hocam.
arkadaşlar bu promodsun sıralaması nasıl olucak yardımcı olabilirmisiniz?
teşekkürler @alicem
Kuzeye çıkamıyorum. Bir yerlerde muhakkak oyun dünyasından düşüyorum. Alternatif yolları denedim olmuyor. Güneyde takılmaya devam edicem sanırım. (2.42) Bu konuyla ilgili herhangi bir fix bilen varsa ve belirtirse sevinirim.
Beyler, oyun 1.36’ya tamamen geçince promods’un 1.36’ya uygun sürümü çıkarması tahminen ne kadar sürer ? Uzun zamandır promods oynayanlar daha önceki büyük güncellemelerden dolayı tecrübelidir bu konuda diye düşünüyorum. F max’i dx11 avantajıyla promods’ta denemek istiyorum. Scs yakında 1.36’nın tam sürümünü çıkarır malum.
1 aya yakın sürer çünkü converti kolay değil
Sürümle ve takımın durumu ile ilgili. Bir haftaya gelen de oluyor, bir aya gelen de. 1.36’da DLC ve Korsika dolayısıyla bazı değişiklik var. Dorselerde yenilikler var ancak kişisel dorse geldiği zamanki kadar zorlamaz. Herhalde 2 hafta civarı sürer.
The top 5 requests came from the following countries:
-
Germany at 4,463,016
-
Turkey at 2,403,503
-
Poland at 2,183,169
-
Russia at 1,379,813
-
France at 1,338,208
https://blog.promods.net/2019/10/promods-and-tmp-the-first-weekend/
Türk’ün gücü 3-3.5 beklerdim…
World of trucks harici sözleşme ve harici piyasa da truckers mp de sorun yaşayan var mı ?
ProMods’ta multiplayer oynarken alamazsın.
Teşekkürler
Göteborg limanı kullanmayın. Umarım Promods’çular da bu hatayı farketmişlerdir. Başka bir yerden limana geldiğinizde iniş noktasında ki aydınlatma direği çekicinin içine girip sizi ikiye ayırıyor
Developer Troll
Promods dan yeni bilgiler geldi.
#İspanya ‘nın #Ets2’ de bazı gelişmeleri paylaşmak istiyoruz. Fotoğraflar, ‘real ile ispanya’ nın geri kalan yolları gösteriyor.
https://www.promods.net/viewtopic.php?p=277125#p277125
İlk gelen Bilbao taraflarını (Çok gereksiz detaylar var.) saymazsak gerçekten beğendiğim bölgelerden biri İspanya.
sanırım madrid tarafları gelecek ilerleyen zamanlarda zaten Arnavutluk falan gelecekti sırayla gidiyorlar. daha sonra da portekizden şehirler koyarlar