Akureyri den çıktım yola karşı yola geçtim karlı yol toprak arazi yola dönüştü yolda taşlar falan vardı. zevkli bir yol ama biraz dikkat istiyor. Şu an multide en yoğun yol orası oldu. Meğerse milletin promods da beklediği yer İzlanda ymış
İzlanda’da mükemmel yollar var. Bir keresinde harita yüzdem artsın diye başka bir yola ayarladım naviyi böyle bir yol yok dağın tepesine çıkardı tek arabalık yol var bide tipi efekti yapmışlar çok zevkliydi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eklentisi yapacaklarımış Promodsa ;
[[WIP/In planning] Turkish Republic of Northern Cyprus - A Promods Addon]
Onur promods Türkiye yi eklemek için Karadeniz dlc sini bekliyor değil mi? Çünkü Yunanistan taraflarında tabelalar vardı ya o yüzden sordum
Bir fikrim yok ama yazıda YKS nin TR haritasıyla bağlantılı olacağı yazıyor. Yani halihazırda bir TR haritası var diye uğraşmayabilirler veya Black Sea DLC yle nasıl olsa materyaller gelecek geri kalanınıda biz yapalımda diyebilirler bilemiyorum.
yks ile uyumlu olması zor…çünkü sonuçta black sea detaylı bir harita ve yks nin yüz ölçümü avrupaya göre büyük…ve yks ile uyumlu olamaz black sea dlc bulunanlarda atma yapar bu kez…artı yks nin modeller farklı promodsun farklı convert etmek için iki ekibinde birleşmesi lazım ki yks map yapmayı bıraktı artık o yüzden promods tek başına baştan yaparlar türkiyeyi
Arayas tarafından Yks haritası 1/19 ölçeklemesine çekildi ve haritanın adı YKSRSK oldu. Ona bağlantı yapilacak. Bu arada bu KKTC eklentisini promods yapmıyor. Başka harita yapımcısı yapıyor. Promods’un orjinal eklentisi olmadığı için TruckersMp uyumlu olamayacak. Ve bu projeden güzel yollar beklememenizi öneririm. Baştan savma yapılacak.
Ücretli promods haritasını indirecem de nasıl olacak bilmiyorum ödeme kısmında türkiye çıkmıyor
Dostum indiremezsin, ödeme aracı olarak paypal kullanılıyor site oda bizde yasaklı.
Evyavallah ama indirdim allahtan başka ülkedede hesabım var çok saçma yani adamlara nasıl destek olcak türkiyede yaşayanlar
Saçma…promods sence yks haritasını legal olarak ekler mi sanıyorsun? harita eklemek o kadar kolay iş değil artı promodsta levhalara yol detayların ne kadar önem verildiği bariz belli yks haritasındaki levhalar ise ta ets1 den kalan levhalar ve bitki örtüleri eski kalıyor bu yüzden promods kalitesine uygun olarak tekrardan yapacaklar artı başka birisi yapıyor diye illegal olmuyor promods sonuçta yapan farklı kişide o promods ekibinden birisi Türkiyeye geldikleri zamanda Türkiyeden haritayı bilen bir harita yapımcısına başvuracaklarını belirttiler balkan konusu altında o yüzden yks felan unutun ayrıca yks 1.36 ya convertlemediği sürece hata verir olmaz ayrıca şunu hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz black sea dlc ile uyumlu hale getirdiklerinde promodsu yksnin avrupa çıkışı zaten hata vericek uymayacak çünkü yada parçalanacak bunuda promods ekibi düzeltmekle uğraşmaz o yüzden kendi kalitelerinden yeniden Türkiye haritasını yaparlar
Ekleme çıkartma yok olay bir road connection ile birbirine bağlanması haritaların… Ek bilgi YKS 1.36 ya güncellendi.
Ne boş muhabbet dönmüş… ProMods çok da iyi bir şey -sansür- falan değil. Kendileri haritalarında pek çok optimize edici detayı atlıyorlar (gevgev işte detay var ondan yapıyorlar falan değil, yapabilecekken yapmıyorlar.) Ayrıca ProMods’un eninde sonunda TR’yi yapacağı belli iken ne bu tartışma. Adamlar da zaten YKS’yi savunmuyorlar ProMods ile yol bağlantı modunu diyorlar ki bunu yoldan geçen birinü durdursak rahat rahat yapar.
Diğer arkadaş da ProMods Türkiye’yi yapacak demiş zaten başka bir şey dememiş. Ne bu ego ne bu saldırganlık…
Ayrıca şunu da merak ediyorum: Legal Mod nedir? Kim karar veriyor bir modun “Legal” olmasına?
Çünkü normalde illegal olaylar dışında (hile, parayla satılan şeyleri bedava alma vs.) bütün modlar legaldir de.
yanlışın var, Ortadoğu haritası da add-on harita ama promods kendi sitesine koymuş bu da çok baştan savma olmazsa koyabilirler o zaman tmp uyumlu olur yapımcı üşenmemiş bölge tarihini yazmış bence ilgili biri ortaya ne çıkacak merak ediyorum.
yaw bu promods’u gözünüzde çok büyütmeyin. iyidir güzeldir ama günün sonunda moddur mod. oynayın geçin, üzerine stratejiler kurulacak, tartışmalar yapılacak bir tarafı yoktur.
bir de legal megal lafları dönmüş (legal de neyse artık). babalar bir içerik SCS tarafından yayınlanmışsa bu resmi içeriktir. geri kalan her şey moddur.
resmi içerikler oyunun kendi steam sayfasından yayınlanır. hiç bir mod yoktur ki oyunun steam sayfasında kendine yer bulabilsin.
Yarın Promods kapansa ne olur? bi zikim olmaz. SCS yoluna devam eder. zaten oyunu uzun zamandır oynayanlar promods’ta yük taşımanın o kadar da keyifli olmadığını farketmiştir.
çünkü promods’ta yollar belli kurallara göre değil, sadece göze hoş gelecek şekilde yapılır.
bunun sonucunda ani virajlar, gereksiz rampalar, abartılı bozuk yollar, hayvani FPS kayıpları hep canınızı sıkacaktır.
SCS bu işi kuralına göre yapar, viraj eğimleri hesaplıdır. bir yere ışık koyulacaksa bunun başka nereyi etkileyeceği hesaplanıp koyulur. bizlerin farketmediği yüzlerce ince hesap dönüyor işin arkasında.
Sonuç olarak Promods ETS2 için yapılmış en iyi modlardan biridir ama günün sonunda sadece bir moddur. kendinizi elin bebeleri için heba etmeyi bırakın ve keyfinize bakın.
Tabikide kesinlikle bu yoruma katılıyorum…yani ince detay haritada önemlidir bende kavşakları yaparken normalde elle çizilen kavşaklar yani hali hazırla bulunmayıp yol ekleyerek yapılan kavşaklarda ne kadar nokta sayısı az olursa fps o kadar kuvvetli olur o bölgelerde ve kasma yapmaz bunlar önemli noktalar zaten bunlarıda düşünmeden yapan haritacılar var…çevrede hiçbirşey yokken bile bir anda çatır çutur kasmaya başlıyor bazı mevkiilerde neden? işte ya çok fazla nokta sayısı var yada gereğinden fazla high poly road kullanımı vardır.SCS bunların ince ayrıntılarını biliyor evet bu yüzden zaten bazı ormanlıklarla low poly vegetation yapıyor ki o fransa ormanlarında kasma olmuyor.Bu incelikleri aynı şekilde bende haritamda uyguluyorum çünkü benim için 1 fps artışı bile önemli çünkü 1:1 yollarda belli yerlerde yerleşkelerde olduğundan kasmadan geçmek gerekiyor o yüzden de far lod 50-100m arasında değer seçilerek uzak mesafedeki evleri konumlandırıyorum
Merhaba promods u yükledim definiton hatası veriyor sebebi nedir bilgisi olan varmı.
Def dosyasını tekrar indirmeniz gerekecek
Merhaba beyler. Promods’u merak ettiğim için 1.35 sürümüyle birlikte modu kurdum, oynadım. Yalnız aklıma takılan ufak bir şey var; 1.36 sürümü şuan betada. Tam sürüm çıktıktan sonra illa ki promods da 1.36’ya uyumlu hale getirilecektir. Sitesinden gördüğüm kadarıyla modu güncellemek için ilk defa kuruyor gibi 7 tane zipli dosyayı tekrardan indirmek gerekiyor. Peki bunları indirip mod klasörüne atıp oyunu açtıktan sonra 1.35 sürümünde keşfettiğimiz yolları, satın aldığımız garajları, galerileri falan baştan mı keşfetmek gerekecek yoksa güncel sürümü bu kayıtların üstüne mi ekliyor ? Daha önce 1-2 tane önemsiz mod haricinde mod kullanmadığım için bu konuda bilgisizim. Şimdiden teşekkürler.
Hayir kesfettigin yollar garajlar aynen duruyor