@bedirhan İlk promods konvoyumuz
https://www.instagram.com/p/B3zXUvqpKMd/?igshid=oaojuinv1iu6
@bedirhan İlk promods konvoyumuz
https://www.instagram.com/p/B3zXUvqpKMd/?igshid=oaojuinv1iu6
Promods sitesinde def dosyasını indirdikden sonra (saat 14:00 sularında) sonraki adıma geçince [2.42 Çoklu dosya arşivi 1 (dosya boyutu 250MB) dosyasına indir tıklayınca bu indirme sınırı verdi. pc yi kapatıp akşam 20 :00 sularında tekrar pc yi açıp indirmeyi denedim (def dosyası hariç) yine aynı indirme sınırı verdi bunun sebebi nedir nasıl çözücem.
daha önce bir çok indirme yapmadım. uzun aradan sonra bir ilk indirme yapıyorum
Bende de aynı problem var yok yere blok yedim sınırı aştım diye mesajlar gönderdi. Muhtemelen çok kişi abanıyor siteye ve çöküyor artık yarına hayırlısı.
sunuculara aşırı yüklenme var, tarayıcını kapat modemine reset at sonra tekrar indirme sayfasından linke tıkla bu uyarı çıkarsa yeniden dene, bende de oluyor 4-5 defa sayfayı kapatıp açınca düzeliyor ancak indirirken duruyor veya aşırı yavaşlıyor yapacak bir şey yok, indirirken ağ hatası verirse devam et tıkla kaldığı yerden ediyor ama pc başından ayrılma belirli süresi var.
Ek olarak farklı tarayıcılardan da deneyebilirsiniz.
Ya arkadaşlar promods u yükleyecem ama hata veriyor ERİŞİM ENGELLENDİ diye bir hata. Paypal da malum satın alamıyoruz. Sizde de aynı hatayı veriyormu ?
Erişim engellendi uyarısının sebebi:
Ya internet download manager gibi tarayıcı ile bağlantılı indirme yöneticisi kullanıyorsunuz, ya da maximum aynı anda 2 indirme (300 kb) sınırı aşıldığı için bu uyarı ekranı geliyor.
Bu iki koşulu hallederseniz, herhangi bir sorun olmayacaktır
Sitede aşırı yoğunluk olduğu zaman o şekilde uyarı veriyor istersen daha sonra dene
Hala yoğunluk var zaten yukarıda yazıyor %200 diye bakalım ne zaman boşalacak sunucular
Cevaplarınız için teşekkürler. Bir daha deneyecem olmadı haftaiçi indiririm
ekleme:
ya arkadaş 1.ci dosyayı indirdim. Açmaya çalıştoığımda arşiv bozuk diye hata veriyor.
Partları komple indirdikten sonra 7zip programı ile açıcaksın yoksa hata alırsın
İndiren arkadaşlara sabır diliyorum
Hocam çok sağolasın valla bunu bilmiyordum bende diyom niye hata veriyor Teşekkürler…
Arkadaşlar şu anda sunucuda yüzde 26 lık doluluk var çok dolmadan hemen indirin promods u
Arkadaşlar 2 dosyayı indirmeyi başardım ama yine acess denied hataları bolca almaya başladım ne yapmam gerekiyor pc de herhangi bir yüklemeyi hızlandıran veya add block tarzı bir şey yok.
VPN deneyin indirirken.
Biraz saçma olacak ama Chrome tarayıcısında gizli pencere açıp indirmeyi deneyin ben öyle yapmıştım.
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. Sonunda telefondan indirip hallettim. Peki bu promodsta sevdiğiniz dağ yolları nereleridir? Suana kadar bir yunanistan a gittim bir makedonya ya. Yollar güzel ama dağ yolları olsa çok güzel olur. Sizin yol önerileriniz nelerdir?
Murmansk var Rusya kuzeyinde.
İkinci olarak İzlanda tamamı güzeldir…
Son olarak da, İspanya’da Zaragoza İrun arasında kısa ama çok güzel rotalar var.