ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

Bende multi oynamıyorum. Ondan sordum zaten 2.42 de multi harici bir değişim yoksa indirmeyeceğim bile :slight_smile: Çünkü 2.41 le bağlanlantılı 4 harita daha var profilde.

şimdi şöyle 1.36 da haritayı kullanmak istiyosan yükle multi için önemli değil. o 4 haritada güncellenecek elbet. mesela roextended romanya haritası 2.41 e güncellenmişti öyle indirip kullanıyorum ben. illa ki güncellerler haritaları. sadece bekleyeceksin güncellenmelerini. harita yapımcılarına bağlı bir şey çünkü

Evet Ortadoğu ile oynanabilecek. Yaptıkları canlı yayında Ortadoğu eklentisi de vardı

1 Beğeni

promods’un şu paypal muhabbeti canımı sıkmaya başladı artık.
sanki dünyada başka ödeme yöntemleri bitmiş gibi.
kayıt oluyoruz, telefon numarası istiyor, +90 olmadığı için tıkanıp kalıyoruz.
normal part part indirmede ise çökme yaşıyoruz sitede.

Yoğunluk fazla olduğu zaman çökme durumları oluyor

Promods dan bilgilendirme gelmiş sayfalarında
" ProMods 2.42, Euro Truck Simulator 2: TruckersMP için en popüler mod ile uyumluluk getiriyor . Singleplayer oynamaya devam etmek istiyorsan ProMod’larınızı güncellemeye gerek yoktur, çünkü 2.42 yeni içerik eklememektedir. Eğer Multiplayer’da ProMods oynamayı planlıyorsanız, ProMods 2.42 bir zorunluluktur (ProMods 2.42 de Singleplayer’da çalışacaktır). ProMods 2.42, SADECE ETS2 sürüm 1.35’te çalışacaktır."

1 Beğeni

ben şunu anlamadım 2.42 sürümü 1.35 e uyumlu ama multiplayer 1.36 ya güncellenecek. promods 1.36 ya uyumlu olmasa bile oynayabilecek miyiz multide acaba?

Hayır 1.36 için haritayı convert etmeleri gerekiyor yani 1.35 için şimdi çıkarmayıp 1.36 da convert edip çıkartsalardı daha iyi olurdu kendileri bilir tabi ama harita işi sıkıntı iş kendimden biliyorum convertlenmesi tam bir bela

1 Beğeni

o zaman bekleyeceğiz multiye convertlenmesini. 1.36 açık beta bitince convertler ler sanırım

Blogda yazıyor.
1.35 için 1-2 ay içinde güncelleme çıkaracağız demişler.

1 Beğeni

ProMods haritası artık multiplayer oynanabilecek! TruckersMP için ProMods 2.42 harita modu yayımlandı. https://www.simulasyonturk.com/truckersmp-icin-promods-2-42-harita-modu-yayimlandi/

1 Beğeni

1.36 demek istedin sanırım

Promods tamam ama anladığım kadarıyla şuan truckers mp nin güncellemesini bekliyoruz çalışması için onlarında 1.36 yı bekleyeceğini pek sanmam server indirmelerde aşırı yoğunluk var millet haberi aldı herkes tetikte :smiley:

yayın başladı arkadaşlar

link atabilirmisin faruk?

yayın bitti özgür :sweat_smile:

1 Beğeni

Yayın değildi aslında bu. Ön gösterimdi.

odeme yapıcaz ama paypal yönlediriyor malum türkiye paypal kapalı :S

Sıfırdan promods indirmek kac gb dir ? Hiç uğraşım gelmiyor indirmek için. Sanki iyi olmadı eski mp daha iyi gibiydi.

Beyler multiplayeri saat dilimi uzun olduğu için oynuyorum. Sp de hemen gündüz akşam oluyor. Buna bir çözüm varsa sp takılabilirim.

Truckers mp güncelleme de geldi hadi hayırlı olsun ilk izlenim fps kaybı yok gibi trafikte olmadığı için bakalım oynadıkça görücez :slight_smile: