Başka çare yok gibi duruyor
hocam doğru anladım demi yeni haritayı yayınlamadınız betasını yayınladınız yani yakın bir zamanda son sürümü resmi olarak yayınlıyacaksınız? betaları indirip oynamayı seven biri değilim o yüzden sordum
Şuan beta yayınladık. 1 haftaya tam sürüm yayınlanır inşallah.
Hiç sorma Gönenç abi ya editöre birkaç ayar daha gelmiş değişmiş fransa ve almanyanın yenilenen yerlerine editlenebilir tabelalar eklendiği için avrupaya bağlı modlar patladı o tabelaları defe eklemek gerek
Bursa’dan aracımızla yola çıkıp akşama Bodrum’a vardık.
Bu fotoyu çekmeme vesile olan Gönenç ağabeyime ve Okan Avcı arkadaşımıza teşekkür ediyorum
Öncelikle selam 1.3 betayı nas indirebilirim acaba? Link bulamadım forumları araştırmama rağmen yardımcı olursanız sevinirim…
İlk paylaşımda link var.
https://roextended.ro/forum/viewtopic.php?f=3&p=34606#p34606
@gonenc_mentese @okanavci kardeşlerim elinize sağlık gerçekten zevkli bir harita olmuş daha şimdiden bir sonraki versiyonu beklemeye başladım benim gözüme çarpan tek sıkıntı şehir ışıklandırmaları sanki biraz ikinci planda kalmış gibi yerleşim merkezleri yada yerleşim merkezleri giriş çıkışları aşırı karanlık geldi gözüme örnek verecek olursam afyon-kütahya/ısparta-afyon girişi aynı şekilde inegöl şehir merkezinden geçerken yada inegöl/bursa girişi orta refüjlere aydınlatma direkleri eklense daha gerçekci olur sanki tabi bu benim yorumum
@alfonso_12 tam sürümde aydınlatmalar eklenecek.
Antalya afyon tarafları fps çok düşüyor birde Osmangazi köprüsünde aydınlatma yok
abi bi fps iyileştirmesi şart gerçekten antalya - alanya yolu afyon kütahya taraflarında oynanmıyor felaket fps düşüyor ve bu gerçekten can sıkıyor adanayı falan söylemiyorum bile cidden. önceden fps sıkıntısı olmadan gidebiliyorduk adanaya veya diğer şehirlere inşallah tam sürümde bu sıkıntılar gider
İnşallah düzeltilir
Antalya-Afyon bölgesi dediğiniz gibi aşırı fps düşüyor sistem iyi olmasına rağmen o bölgede oynayamadım. Antalya-Adana yolu gerçeğine en benzeyecek şekilde yapılmış fps olarak o bölgede pek sıkıntı yaşamadım. Diğer bölgelerde henüz oynama şansım olmadı. Tam sürümde düzelicek şeylerdir diye düşünüyorum. Emeği olan herkese teşekkürler…
Arkadaşlar haritanın tam sürümünde çok daha optimize olacak heryer. Yaklaşık %30 daha iyi FPS diyebilirim.
Fakat şunu söylemem gerekli ki mucize beklemeyin. %30 oldukça iyi bir artış. Ama malesef bu oyunu düşük sistemlerle oynamak artık çok zor. Özellikle 1.40 ortalama %10-15 fazladan FPS kasıyor. Dolayısıyla sistemi yetersiz olan arkadaşlar birçok ayarı kısarak oynamak zorunda kalacak malesef.
istanbul anadolu bölümüne biraz el atılabilr…çok boş anadolu kısmı ve uçurum yollar var navigasyon dışı yerler var…
Bu harita modu için yeni profil açmam gerekiyor değil mi?
hayır gerekmiyor
hocam herşeyi 10 numara yapacam diye fps düşürmektense fps düşüren bölgeleri bazı konularda eksik yapmak daha manntıklı sanki yani bi yerde 50 tane ağaç varsa 20 tane koyun vs vs gibi inanın fps düşüşü olunca harita ne kadar güzel olursa olsun o an oynayan adam zevk almıyor takılmadan oynamak daha mutluluk verici
düzce tünelden çıkıyorum oyunu takıla takıla oynuyorum var belli bi sıkıntı birşey fazla yapılmış ağaçlardan kaynaklı sanırım az ağaç koyun rahat oynarız hocam iç anadoluda rahat geziyorum mesela sorunsuz
karadeniz bölgesini ağaçsız yapsınlar istersen?..adı üstünde düzce karadeniz bölgesi yani ağaçlık olacak elbette ben en dandik sistemde takılmadan oynuyorum sizin sistemler de nasıl takılıyor anlamıyorum grafikten kısın çok sıkıntı çekiyorsanız?bu harita yapımcıları herkese göre map yapamaz ki