ETS 2 - Project Turkey Haritası

çıkış en yakın zamanda çıkar sabırsızlıkla bekliyorum :frowning:
link üzgün türkiye güzel lüften özür

1 Beğeni

1,40 çıkınca malum haritayı oynayamıcaz tahminen 1.40 dan kaç gün sonra haritayı 1,40 a göre yayınlarsınız ?

Convertlenmesi gereken modellere bağlı…bu 1 ay da sürebilir 2 ay da yani onun için tam zaman veremeyebilirler çünkü 1.40 gelmeden neyi nasıl convertleyecekler bilemezler muhtemelen scs blendera bir güncelleme daha gelecek yeni sürüm olarak ancak onun sayesinde convert atarlar modellere muhtemelen

@cakocok @hvo_ogulcan , harita bitti arkadaşlar. Şuan sadece test ve fps iyileştirmeleri yapıyoruz.

@denizgoren 1.40 çıkınca özel model kullanan mevcut harita modları oynanamaz olacak. Tüm o modeller yeni ışık sistemine göre ya bir şekilde düzeltilecek, yada düzeltilemeyenler yeniden yapılacak. Yani @Lazrail61 in dediği gibi convertleme işe yaramayabilir. Bundan dolayı “iyiki modellerle uğraşmamışım” diyorum.:grimacing: Yani 1.40 modcuları çok uğraştıracak.

3 Beğeni

gönenç hocam ortalama ne zaman çıkar

haritayı o zaman şu an çıkarmak mantıksız hazır olsa bile? 1.40 çıkınca tekrardan uğraşıcak bu insanlar o zaman 1.40 ı bekliyorlar sunuma koymak için. 1 , 2 aydan bahsediliyor tekrardan yeni sürüme uyarlanması modun

Turgutreise kadar gidiliyormu ve datça feribot varmi harita güzel olmuş beğendim

Teşekkürler. Datça yok. Bodrum’un da merkezi var şu anda sadece.
Ben Turgutreis’te yaşıyorum. Eklemeyi düşünüyorum yani ileride Turgutreis’i de ama söz veremem. Çok sıkıldım editörden, oyunu en son ne zaman oynadığımı hatırlamıyorum. Bir süre editöre girmeyeceğim haritanın yeni versiyonundan sonra. İleride editörü tekrar açarsam, muhtemelen ilk yapacağım yer Turgutreis olacak

1 Beğeni

@okanavci hocam ellerinize sağlık emeğinize sağlık çok güzel proje yaptınız kütahya memeleketimi eklediniz tahmini çıkma tarihi varmı planlarınızda

Teşekkürler. Daha önce de belirttiğim gibi ben haritaya sadece destek oluyorum yaptığım ve yenilediğim yerlerle. Sorunuzun cevabı bende değil yani. Gönenç Menteşe haritayı yenileyen kişi. O da yeni versiyonun bittiğini, şu anda test ettiğini ve fps iyileştirme çalışmaları yaptığı yazmıştı birkaç cevap önce. Yakında çıkacaktır yani yeni sürüm, biraz daha sabır.

3 Beğeni

Hocam emeğiniz büyük saygılar :slight_smile: Kahramanmaraş’a ne zaman yenileme getireceksiniz ?
Yazılara baktım fakat Kahramanmaraş ile görsel bulamadım. Kolay gelsin.

Salonuda İzmir’e katsınlar olur mu? :slight_smile:

@cakocok harita bitti dediğime göre, çıkması yakın demektir.

@Halil346 Kahramanmaraş’a henüz yenileme yapılmadı. İlerki sürümlerde o da yapılır tabiki.

@okanavci valla editörden ben de sıkıldım. Harita işine girdim-gireli oyun yalan oldu. Aynı şekilde uzun süre editöre girmem her halde. Yani sıradaki sürüm daha uzun sürecek.:grimacing:

3 Beğeni

Geri dönüş için teşekkürler hocam kolay gelsin tekrardan :slight_smile:.

@gonenc_mentese cevapladığınız için teşekkür ederim hocam hayırlısıyla bekliyoruz

Zaten sıradaki sürümlerde artık en zor yerler kaldı hocam. Doğu bölgesi daha zorlu şartlarda :grimacing: zamanla yapılır ama dediğim gibi bu yenilenen bölgeler bile beklenenden hızlı yapıldı yani…2 kişi çalışmanında faydası var elbette ben tek kişi olarak düşünüyorum hep kendimden niyeyse öyle odaklandığımdan herhalde :smile: Ama çıktığı zaman turlayacağım kesin. Ben de oyundan uzak kaldım çoğu zaman 7-8 ay olmuştur…Editör bir yerden sonra sıkıyor ve işte o zaman ara vermeniz gerek demektir yoksa gerçekten net bir şey düşünülerek harita yapılamıyor malesef…yapılmaya kalkışılsa bile ya yarım yamalak yada çoğu eksikliklerle göze batıyor…Aslında harita yapımı kafayı matematiksel hesaplama kadar yorma özelliğine sahip. Çünkü ortamı çok iyi tasarlayıp bunu yansıtabilmek gerekliliği doğuyor. Bu sebepten ötürü mental bir yorgunluk çöküyor ve bu da ara verme gerekliliğini yansıtıyor. :slightly_smiling_face: Emeklerinize sağlık tekrardan.

1 Beğeni

Arkadaşlar Project Turkey 1.3 BETA olarak yayınlandı. Hala bazı buglar var. Bu yüzden 1 hafta kadar beta olarak yayınlayacağız. Lütfen gördüğünüz bug ve hataları ROEX foruma bildirin.

•yeni eklenen şehirler: Kütahya, Isparta, Kaş, Silifke, Alanya ve Bodrum
•yenilenen şehirler: Afyonkarahisar, Adana, Adıyaman, Antalya, Çanakkale, Eskişehir, Gaziantep, Hakkari, Karabük, Kars, Konya, Malatya, Mersin, Samsun, Van.
•eski buglar düzeltildi
•virajlar düzenlendi
•önceki sürümlerdeki birçok eski kavşak değiştirildi.
•fps düzenlemeleri yapıldı.

Okan Avcı’nın emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Umarım Beğenirsiniz.

https://roextended.ro/forum/viewtopic.php?f=3&p=34606#p34606

22 Beğeni

Hayırlı olsun abi oynayalım bakalım emeklerinize sağlık :relaxed:

bazı tünellerde no weather area yok,yankı yok onları düzelttinizmi?

@Lazrail61 sağolasın. Yorumlarını bekliyorum.

@emir19han evet.

1 Beğeni