ETS 2 - Project Turkey Haritası

abi ne zamana tamamlanır baya bi aksadı ilerlemeler

Gönenç ağabeyimiz laptop şarjını unutmuştu kendisi anlattı. Biraz sabır beyler

2 Beğeni

Gönenç abi işte bu yüzden sana özelden anlattığım projede herşey çok rahat havaalanı misali :smile: çalış çalış bitmezz

yavuz sultan selim köprüsünü yeniden tasarlayabilir misin?

@okanavci @gonenc_mentese akşam düşünürken aklıma geldi yatağan tarafına el atmışken izmir aydın otoban yolu 2 şerit onu 3 şerit yapsak zaman alır mı ??

otogarmodu ve otobüsleri yapan ekibe bu modla yks birleştirme iznini vermemiz iyi olmuş…zaten olması gerekendi…birde trextended ile birleşsse tadından yenmezdi…

2 Beğeni

Yorumların rahatsız ediyor. Bu ilk ve son mesaj :slightly_smiling_face:

10 Beğeni

otogar modu getirilebilir evet ama tr extendet ile birleşimi zor çünkü sectorler çok karışık orda ve şöyle birşey de var ki tr extendet zaten başlı başına tr haritası olma yolunda gidiyor gibi…yani projectturkey ayrı tr extendet ayrı onal map ayrı bir sürü tr haritası olacak bence olsun da zaten çeşitlilikten zarar gelmez her harita modunun eksisi artısı olur ama yapacak birşey yok…harita ekipleri arasında anlaşmazlık olabiliyor bu da doğal bir olanak🙂

1 Beğeni

@cihan_clb otogar modunu yapan arkadaşlar Project Turkey için yapmıyorlar modlarını. Kendileri yeni bir yks haritası yapacaklar. Bizim Project Turkey’den hariç. Ayrıca izin vermeme değil, çalışma yönteminde karar kılamadık.

@Doktor_Cocuk oldu olacak “bunlar kamyoncu, otobüscüleri sevmezler” deseydin😋. Karşı olacak bi durum yok. Sadece otobüs teminalleriyle uğraşacak zamanım yok. Birçok şehire otogar eklemek için neredeyse mevcut şehirlerin yarısı kadar daha yerleşim yeri eklemek gerekli. Ben sadece otobüsle oynayanlar için seçenek olsun diye, şehir dışındaki otogarları scs otogarı olarak ekliyorum. Yani yol üzerindeyse yapıyorum sadece.

@alfonso_12 ilerleyen sürümlerde o otoyol tekrar elden geçer. Şuan değil tabi.

@KS_Gamer_channel scs, yks ve arayas’ın modelleri hariç yeni model eklemeyeceğim. Ben harita yapıyorum. Bir de modelle uğraşırsam bitmez bu harita.

@Lazrail61 senin yönteme de ömür dayanmaz😁

@berkanmetiner @Deniz_Kamiloglu harita neredeyse bitmek üzere. Hatta şuan test ediyorum. Biraz daha sabır👍

15 Beğeni

Bodrum tabelasi göründü yazin bodrum giderim😀

BODRUM

29 Beğeni

abi ayvalık ve edremit otogarı yol üzerinde kalıyor onları yapabilirmisin

1 Beğeni

Marmaris’e yeriniz var mı?

promods road connect ?

Size söylemedim ama bazı arkadaşların ölçek faktöründen haberi yok. 1/19 ölçekli haritaya Edremit yol kenarı olarak eklenmişti hatırlatalım.

Daha önceki versiyonları promods’da çalışıyordu.

Yok bende promods şehirleri çalışmadı

Sanırım daha güzeli yapılamazdı, elinize emeğinize sağlık. İnşallah yeni grafik güncellemesi ile bazı bölgelerde ki fps problemi de çözülür :pray:

2 Beğeni

umarım en yakın zamanda çıkar sabırsızlıkla bekliyorum :frowning:

1 Beğeni