@celikosman yol isimleri ileride yazılacak. Malatya şuan sadece şehir merkezi olarak eklenecek. Yollar ileriki sürümlerde yapılacak. Orayı yaparken tırların kullanımına göre yeni otobanlar da eklenir tabiki.
ACIPAYAM
ACIPAYAM
ALANYA
ALANYA
ALANYA
ALANYA
ANAMUR
DEMRE
FİNİKE
GAZİPAŞA
ISPARTA
ISPARTA
KAŞ
KIZ KALESİ
KORKUTELİ
SEYDİŞEHİR
SİLİFKE
Hala WIP. Daha yapılacak çok iş var.
32 Beğeni
çok güzel ilerliyor ustam , sabırla ve heyecanla bekliyoruz
Kolay gelsin gayet güzel gidiyor ülkemizin coğrafi yapısını yansıtmak kolay değil ama buna rağmen kayaç dağ ve terrain yapılarıyla karma bir görünüm ortaya atarak çok güzel bir manzaraya kavuşturmada başarılırısınız tebrik ederim
Resmen hayran kaldım Seydişehir’deki benzinlik sanırım günaydın dinlenme tesisleri yanlış mıyım? az mı çorbasını içtik elinize sağlık süper olmuş
kolay gelsin iyi çalışmalar malatyadan istanbula 403 le geldim yaklaşık 2 saatte şehirlerin stadlarını eklersen güzel olur dostum birde yavuz sultan yerine neden boğaz köprüsünü yapmadın mecidiyeköy şişli bakırköy falan öyle gitseydik daha iyidi sanki
Boğaz köprüsünden tırların geçişi yasak. Ayrıca ölçekten dolayı şişli mecidiyeköy gibi yerleri eklemek imkansız. Yıllarca şişli mecidiyeköy civarlarında yaşamış biri olarak eklenme ihtimali olsaydı ilk işim oraları yapmak olurdu
3 Beğeni
eyvallah dostum bende oraların çocuğuyum cevahirin arkasında yaşıyorum;) yavuzdan girince haliyle pek istanbula girmiş gibi hissetmiyor insan kendini oralara alışık olmadığımız için;)) bolu tarafında sağlam fps düşüşü oluyor bilgin olsun heralde o bol yeşilliğin eklenmesinden dolayı tünelden çıktıktan sonra bi 10 dakika yaklaşık tırmaladı oyun bol ağaçlı olmasından dolayı olabilir
Bu oyunda o ağaç sıklığına malesef çözüm bulunmuyor yani scsin fransadaki bazı orman yollarında da farkederseniz fps düşüşü yaşanır çünkü ağaç modelleri muhtemelen sıklığı arttıkça yüksek oranda poly bölgesi oluşturuyor. Ama bolu gibi bir bölgeyi sık ağaç yapmazsak gerçekçilikten uzaklaşır ama şöyle bir çözümü var tabikide; ilk 5-15cm sıra high poly ağaç sıklığıysa arkaplanda kalanlar yani 15-50cm sonrası low poly ve duvar ağaç şeklinde yapılabilir(editörle uğraşanlar anladı ne demek istediğimi) scs mantığı da böyle ama işte bu oyunda bu ağaç olayına bir el atılması lazım…gerçekten ağaçlık ortamlar bu oyunda sıkıntı yaşatıyor
1 Beğeni
ya sırf o olsa iyi ben de şehir içine girdiğim anda bile kasıyo. çok yüksekde de oynamıyom açıkçası.
Ya o model ve ayrıyetten eklenen objelere bağlı mesela yokun kenarına kaldırımınayrı çekmek duvarı ayrı çekmek çimi ayrı çekmek vs vs bunlar bir arada çokça sayıda bulunursa drop sokar oyuna ve fpsi yer bir de ağaçları model olarak ekleyince tabi durum daha da ağırlaşıyor…Düşük sistemlerde bu yüzden artık oynamak sıkıntılı hal aldı ama oyunun kendisindede var hala bi optimizasyonu motor sıkıntısı vs gta5 i rahat oynatan sistem bu oyunda bi altüst oluyor zaten o da garip…ama umudumuz hep gelişmesinden yana tabiki de
2 Beğeni
Bodrum yapımına başladım. Görüntüler D330 ve Milas’tan
22 Beğeni
hocam ellerine sağlık milasın yatağan bağlantısını ekleyecekmisin ? malum 1.2 versiyonunda yol üzerinde yerleşim yeri olarak vardı ama şehir içine giremiyorduk
1 Beğeni
Milas geldiğine göre BMW modunu hazırlayabiliriz…
Teşekkürler. Evet ekledim Yatağan’ı. Yol Yatağan’daki kavşaktan başlıyor ama ölçekten dolayı detaylı değil şehir içi
1 Beğeni
ölçeklemeden dolayı çok detay olmaması normal eline koluna sağlık kardeşim
izmir-aydın otobanından söke üzerinden bir bağlantı olacak mı peki ? yoksa sadece yatağan-milas-bodrum olarak yürüyeceğiz
1 Beğeni
Söke üzerinden bağlantı yok, Yatağan-Milas-Bodrum yolu var şu anda
1 Beğeni
her ili yapma gibi bir durumun var mı yoksa bazı iller ölçek mağduru mu olacaklar.
Haritayı yenileyen kişi Gönenç Menteşe. Ben katkıda bulunuyorum sadece yenilediğim şehirler ve eklediğim yerlerle. Sorunun cevabı bende değil yani
ikinizinde eline koluna sağlık çok emek veriyorsunuz oynamayı dört gözle bekliyoruz.
1 Beğeni
Bazı iller şuan için olmayacak malesef. Örnek: Burdur ve Bilecik.
@okanavci eline sağlık. Çok iyi gözüküyor👍
4 Beğeni