Var ama yeni profil açmak gerekiyor. Hepsi tek olarak açılıyor. Birleştirme falan yapan olmadı hiç.
Geçte olsa beende yazayım dedim gerçekçi oynamak için neler yapabiliriz ? biraz kendimden örnekler vereyim
- ETS2 'ye girince oyun değilde simülasyonun içerisinde hatta çekicinin içindeymiş gibi hayal edin
- Çekiciniz ile hızlı gitmeyin örneğin 98 e kilitleyin internetten bulduğunuz limitör modlarını düzenleyebilirisiniz…
- Seferleri Sabit yapabilirsiniz Örneğin Aydın’dan Bordeaux 'a gidip geri gelmek gibi …
- Çekicinize ek motor güçlendirmesi yapmayın (1200 ps gibi)
- (Bence) araçlarınızı gerçeğe uygun modifikasyonlar yapın
- SCS’nin yapmış olduğu Çekicilerden ziyade Farklı çekici modları veyahutta Modellerin Reworked (düzenlenmiş-gerçeğe daha yakın) halinde olan çekicileri sürmeye çalışın .
- İmkanınız var ise SP için EVR 'nin ses çalışmalarını satın almanızı tavsiye ederim 23.08.19 Güncel .kuru ile 13 Türk lirası karşılığında Gerçekçiliği arttırmanın en iyilerinden .
- Zorlayıcı ekonomi modlarını kullanın sefer yaptığınız halde iflasa gitmenin en iyi yolu
- Müzik parçalarınız olsun veyahut (https://radiotrucker.com) linkten kendi radyonuzu oluşturun.
- En önemlisi ise sisteminizin iyi olması bu madde olursa tabii ki yukarıdakilerde otomatik olarak gerçekçi olacaktır
Arkadaşlar herkese merhabalar
Ben de oyunu uzun süredir oynuyorum sırf ETS oynamak için yakın zamanda sistem topladım hep minimum grafikte oynadim bu zamana kadar yeni sistemine birlikte oyunun keyfi tadı artti. MP ye sarmistim son zamanlarda ama o da gerçekçilik açısından biraz uzaklaştırdı beni kendisinden tekrar SP ye dönmeyi düşünüyorum. Bu konuda bahsedilenler dışında son zamanlarda özellikle tırın bakımı (Akü, belirli aralıklarla motor yağı, suyu vs. ), şoför için acikma susama gibi modlar aramaya basladim ama elim boş kaldı ya da ben gözden kaçırdım. Bu konuda bildiğiniz ya da kullandığınız modlar varsa yardımcınız bekliyorum. Eğer yoksa da en azından benim fikrim oyunun gerçekçiliği için gerçekten güzel bir mod fikri olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Otobanda, trafik yokken, hızlı gitme imkanı varken ideal hızınız nedir arkadaşlar?
110-120 ya da yolun hız sınırının 10 km aşağısı artık hangisini uygun görürsen. Arabaları tırla sollamak zevkli olmuyor ama tırları sollamak için hızlandığım oluyor.
120’yi geçmemeye çalışırım.
yol dolu boş farketmez, 85’i geçmem. tırları sollamak için 90’a çıkarım o kadar.
Genelde 80-100
130-140 altına düştüğüm nadirdir jetciyiz
90 sabit. Almanda iki,üç cezadan sonra 80 e çekiyorum mecbur
Darlanana kadar 75 civarı. Darlanırsam 90 maksimum
Aslında 90 sabit gitmek istiyorum fakat genelde kural 80 olunca 87’yi geçmemeye çalışıyorum. Hız limiti daima açık. Tabii ki virajlarda açıya göre yavaşlıyorum. Yeri geliyor 60’a düşüyorum. Otoyol çıkışlarına hız limiti ne ise en fazla o hızda girmeye çalışıyorum. Başta dediklerim düz yol için geçerli. Kısacası amacım hız limitlerine uymak, bazen 5-10 km aşağı yukarı sapma oluyor.
Acil teslimatları pek tercih etmediğimdem 65-70 arası gidiyorum, AI araçlar bile sıkılıp vızır vızır solluyor beni
98’e kilitli .
Ne stabil, ne sakin sürüş hızları varmış. İyi sabır var gerçekten. Tamam tır simülasyonu, yarış değil ama ne bilim dümdüz yol 140-150 bas basabildiğin kadar. Hoş o hızlarda da çok dikkat gerektiriyor. 100’e sabitleyim sakinliğin tadını çıkarayım biraz da. hız sınırlarına uyan arkadaşlar hiç acil teslimat ikramiyesi alıyor lar mı hiç?
Kurallara uymayacaksam simülasyon oynamamın ne anlamı var diyerek hız sınırı neyse ona göre sürüyorum.
Online iş yapıyorum, 90 sabit ile gidiyorum. Fizik ayarlarım aşağıdaki gibi, arkamda yük olduğunu hissediyorum bu şekilde. Az fren, bol retarder. Sakin sakin, böyle zevkine vara vara oynamak gerek…
Aracın devrilme olasılığını en aza indiren ayarlar bunlar mı ?
@Abdullah_Yorulmaz Tam aksine, en düşükte en çok devrilme riski var. Testini yapabilirsin, o yüzden sakin oynuyorum dedim
Anladım sağol. Bilirsin son güncellemelerden sonra 50 ile dönmen gereken virajı 40 ile aldığında bile araç kontrolü kaybediyor ve kuş gibi hafifleyip hemen sağa/sola doğru yatmaya eğimli hale geliyor. Bu da gerçekçiliği etkiliyor. Bi türlü ayarları tutturamadım artık o dediğim virajlara 25-30’la giriyorum.