ETS 2’yi daha gerçekçi oynamak için neler yapıyorsunuz?:
Hız sınırlarına uyarak, harita, tır, trafik, grafik, fizik, dorse modları kurarak ön hazırlığı yapıyoruz. Sonra kendimize bir hikaye uyduruyoruz hayal gücümüzün yettiği kadar (abartmadan olursa daha eğlenceli olur) ve seferimize başlıyoruz.
Seferleri nasıl yapıyorsunuz? Neyi göze alıyorsunuz?
Hız sınırlarına uyarak gerçekçi duran araç, dorse, fizik, harita modları ile yükümü zamanında ve hasarsız götürmeye çalışıyorum
Dinlenme yerleri, çalıştığınız sanal firmalarla(oyun içi şirketler) ne gibi gerçekçi rollere giriyorsunuz?
Dinlenme yerlerine gerçekçi olması için oyun saatine göre 9 saatte bir giriyorum, ortalama 15 dakika mola veriyorum, o süre de giderek kendime bir kahve veya çay hazırlıyorum arkasından yoluma devam ediyorum, Firmalardan çıkışlar da ve girişler de fotoğraf çekiyorum, aldığım yükün tonajı, nerden nereye gittiği, ne kadar ücret alacağım, yaktığım yakıt gibi şeyleri not alıyorum bir excel dosyasına, en azından gerçekçi bir irsaliye olmasa bile bir düzen tertip meselesi oluşuyor.
Oyundan tat almak ve sürekli oynanabilir kılmak için neler yaptınız?
Modlar, Kendimce roller, kimi zaman bir araç ile uzun süre çalışarak sonra onu satıp yenisini alarak, garajları ağzına kadar değilde (hile vs gibi destek almadan) her ülkede bir garajım olacak şekilde ayarlayarak süreklilik sağladım kendimce.
RPG öğelerinin olmasını çok istediğimiz bir yapım ama yok. Bunun yerine siz neler yapıyorsunuz?
Yukarıda da belirttiğim gibi kendimce rol yapıyorum kimi zaman kendimi kaybedip ai araçlarla tartışıyorum, kimi zaman sabit bir dorse ve araçla bir firma çalışanıymış gibi rol yapıyorum vs vs.
Kimilerine yukarıda yazılanlar bir delilik gibi gelebilir aslında ama bana göre bir zevk çünkü dümdüz oynadığımız zaman 1-2 sefer atıp oyundan çıkıyoru ve böyle oyun mu olur arkadaş tarzında sorular yöneltiyoruz, bu yüzden bence rol yapmak vs oyunu sevdirecek ve daha zevkli kılacak şeyler tabi bu benim fikrim. Delilik diyen varsa da evet bir DELİYİM