ETS 2 - Heart of Russia DLC [Ana Konu]

hatta bu da olabilir.

3 Beğeni

Daha da ileri gidersek aradığım tam olarak bu. :smiley: Beni büyük bir dertten kurtardın @Muhammet234 hocam.

3 Beğeni

Shazamdan daha hızlı bulduk hocam :rofl:

3 Beğeni

Shazam halt etmiş bizim yanımızda. :smiley:

2 Beğeni

sarkiyi hic duymamistim simdi dinledim, tekrar dinlermiyim hayir :slight_smile: sovyetler zamanina ait sozleride biraz garip geldi. sarkinin adi “seyyar saticilar”

shazam yaz bunu biryere lazim olur :slight_smile: takildigin yer olursada gel sor :slight_smile:

3 Beğeni

İyi, Petersburg’den bu müzikle giriş yaparsınız artık, azminize hayran kaldım gerçekten. :slight_smile:
@Muhammet234 @LazJedi

3 Beğeni

valla bana da tanıdık geldi şarkı dedim bunu nerde duymuştum. aklıma enis kirazoğlunun videolarındaki şarkı geldi. enis şarkı yazdım youtube a bi oynatma listesinde buldum bunu :rofl:

1 Beğeni

Ah, bundan emin olabilirsin yoldaş. :sunglasses:

2 Beğeni

Bir rus halk şarkısıdır. Tetris oyunun kulaklara kazınan müziği bu şarkıdır.

Tetris versiyonu →

Kızıl ordu korosu versiyonu →

Stars of St. Petersburg grubu versiyonu (Sözsüz)->

2 Beğeni

Artık blog sonrası videosunu da paylaşır oldular, bu da güzel bişey :smiley:

11 Beğeni

Moskova bloğu gelirse bilinki 1.5,2 ay sonra çıkacaktır.

3 Beğeni

o zaman daha çok var yıl ortasında gelir gibi

1 Beğeni

Bu arkadaki kapı gibi olan yapı tam olarak nedir bilen biri var mı?

1 Beğeni

Bu harita çıktıktan sonra sadece bu paketi içeren kar modu şart :smiley: her şeyin modu var niye bunun olmasın? sadece o bölgeleri içerdiği için dosya boyutu uygun olabilir hem

3 Beğeni

Ryazan ETS 2 Rusya’nın en büyük şehirlerinden Ryazan tanıtıldı (Heart of Russia DLC)

İstanbul’a rakip şehirler geliyor.

6 Beğeni

Fotograf Ryazan sehrinden gorunenlerde kopru ayaklari

1 Beğeni

Ryazan tamam da o nasıl köprü ayağı öyle askeri kontrol kulesi gibi :joy:

Aynen o ustteki yerlere cikiliyor ama ne amacla kullanildigini bilmiyorum :slight_smile:

1 Beğeni

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1TafRXAUBbWo49mIVbX3uf9QwcJ_9SCtr&usp=sharing

Köprü, Ryazan Kremlin’in çok yakınında bulunuyor. Sovyet zamanından kalma gözetleme ve kontrol kulesi olabilir.

1 Beğeni

Nehirden gelen gemileri kontrol için mi yaptılar acaba? (belki)