ETS 2 - Heart of Russia DLC [Ana Konu]

Her postta BALTRAK olması bir mesajmı acaba demeye başladım…

3 Beğeni

Son blog yazısında Heart of Russia DLC’sinin endüstri bölgeleri tanıtılıyor. ETS 2 Heart of Russia DLC – Endüstri bölgeleri tanıtıldı

10 Beğeni

yapma yav

9 Beğeni

Olur olur, yeriz yeriz :smiley:

1 Beğeni

2022 yılında beklenen Heart of Russia DLC’si ile ETS 2 için yeni ormancılık ve kerestecilik alanları geliyor. ETS 2 Heart of Russia DLC – Ormancılık ve Tomrukçuluk

Rusya başkadır. Huş ağacını en iyi Spintirescılar bilir. Biz Rusya’nın taşında toprağında oynamış adamlarız Heart of Russia DLC’si vız gelir tırıs gider. Gözü kapalı geçer gideriz.

15 Beğeni

Baya baya hazır gibi bloglar çoğaldı, Ocak’ta çıksa bari :smiley:

8 Beğeni

Bence henüz yapılacak çok iş vardır. Hiç yoktan 3 ayı var gibi.

Sondan üçüncü fotoğraftaki yol baya baya dar görünüyor sürmesi keyifli olabilir.

13 Beğeni

Önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde 3 blog gönderisi daha gelecek.

Sonda çalan remix müziğin orijinal adı nedir?

Bilmiyorum ki :smiley: Belki bilen biri çıkan veya reklam gibi olmasın Shazam’a dinlet o bulur bakarsın :smiley:

2 Beğeni

Shazam bulamadı özel remix olduğu için. Çok bilindik bir müzik ama ismini bilmiyorum. :smiley:

Alexandr Rybak’ın şarkısının remixlenmiş hali değil mi bu? Hani Eurovision birincisi olan.

1 Beğeni

Ocak’ta çıkmasını çok beklersiniz. :smiley:

4 Beğeni

Eurovision 1.si olan sanatçının şarkısı mıdır bilmem ama Eurovision 1.si olduğu şarkı değil ondan eminim. Fairytale ile alakası yok.

1 Beğeni

Bize kar lazım kar…
@gampue Serhan abi -25 derece karda yaşıyor. :smiley: Moskova’yı öyle görelim.

ETS 2 Heart of Russia DLC’si Yeni endüstri bölgeleri #2

12 Beğeni

Aynen Hasan’cim kar kesinlikle olmali diye dusunuyorum, cok mu sey istiyoruz :slight_smile:

5 Beğeni

O değil bu çalgı daha farklı. :slight_smile: Rusya’ya özgü.

1 Beğeni

Sanırım Kalinka’nın belli bir kısmının remix’i. Neyse daha fazla uzatmayayım. :smiley:

aradığın bu galiba

4 Beğeni

Hay yaşa be sonunda bulduk. :smiley: Sanırım.

Edit: Halk müziğinin orijinal adı Korobeiniki.

1 Beğeni