ETS 2 - Heart of Russia DLC [Ana Konu]

13 Beğeni

bilmiyorum hiç cezbetmiyor…

4 Beğeni

Beni de cezbetmiyor neredeyse batı Rusya’nın dağını taşını bilir olduk ama şu kapaklı yerlere girip yük alabilecek miyiz onu çok merak ediyorum :rofl:

1 Beğeni

Rusya bi tek benim ilgimi çekiyor galiba…

3 Beğeni

Ben pek ayrım yapmıyorum. Her bölgenin güzelliği var sonuçta. Great Steppe haritası veya ProMods Orta Doğu eklentisi gibi olmadıktan sonra iyidir. Çünkü bunlarda kurtarın beni moduna giriyordum. Sanırım bunlardan daha sıkıcı harita olamaz. :smiley:

2 Beğeni

Aslında mesele Rusya’yı beğenip beğenmemek değil, haritalara artık doymamızdır. Artık herkes SCS’den yeni mekanik, sesler, grafikler, hava durumu gibi şeyler bekliyor. Çünkü şu an istese yapsınlar Balkan’ı ve Anadolu’yu, aynı mekanik ve seslerle yine zevk alma oranı düşecek.

12 Beğeni

Rus/Baltık coğrafyası sıkıcı olduğundan bana da ilgi çekici gelmiyor. Halbuki Promods’ta Kuzeybatı Rusya’da Nikel’e kadar giden yol çok iyiydi. :star_struck:

1 Beğeni

aslında kar gelse oyuna bu kadar düz gelmeyecek bu araziler. sonuçta soğuk iklim buralar her yer günlük güneşlik olunca insan sıkılıyo tabi.

11 Beğeni

SCS Software's blog: Heart of Russia - Water Bodies Tekneyle geçişte güzel bir animasyon girer umarım ya :slight_smile:

7 Beğeni

Romanya’da Braila’da da ufak bir nehirden animasyon ile geçiyorduk. Bunda da olacaktır.

1 Beğeni

yollar ve etraf ortam çok guzel duruyor bir an önce çıksa da oynasak.

1 Beğeni

Son blogdan alınan bilgilere dayanılarak; ilk düşünce Moskova’nın sadece biraz ilerisine gidilecekti. Sanırım şuan İdil Nehri’ni de biraz geçerek haritayı zaman içinde daha da genişletilmiş görünüyor.

3 Beğeni

Bu DLC en büyüğü olacak sanırım :slight_smile:

Iberia kadar büyük yada ondan daha büyük olursa bu yıl çıkmaz büyük ihtimalle

rusya iberiadan da büyük olacak şu ana kadar ki en geniş dlc bu zaten

2 Beğeni

Zaten masa biziz, oyunda olmadığımız yer yok :rofl:

6 Beğeni

Dimi FORD F MAX e benziyor hatta :smiley: bu tır yada benim gözler bozuk :smiley:

1 Beğeni

renault range arac arması var

2 Beğeni

ETS 2 Heart of Russia DLC - Tatlı su rezervleri: göller ve nehirler… https://www.simulasyonturk.com/ets-2-heart-of-russia-dlc-tatli-su-rezervleri-goller-ve-nehirler/

5 Beğeni

Renault Range T o ya.

1 Beğeni