ETS 2 - Heart of Russia DLC [Ana Konu]

Heart of russia ile Rusyanın üst kısımları yine her zamanki gibi yapılmayacaktır ancak iskandinavya kısmı ek paket ile oyuna dlc olarak gelebilir fakat avrupanın alt kısmı hala yapılmadığı için oralara daha var

3 Beğeni

iskandinav dlc için ek paket getirmezler anca ek bi güncelleme olabilir sonuçta insanlar ikinci kez para vermek istemez buna. ets haritası ats’ye göre çok büyük olduğu için diğer yerlerin reskin işi çok uzayacaktır.

4 Beğeni

iskandinavya dlc sine güncelleme yapsalar aşırı büyük ve kapsamlı bir güncelleme olur, olabilir ama fırsatı değerlendirmek ve ek gelir kaynağı yapmak isteyebilirler örneğin “road to the north” ben olsam paralı yapardım

4 Beğeni

pavel yeteri kadar zengin oldu artık yeter :joy:

5 Beğeni

yasaklanan dlc kapağı

29 Beğeni

kafamda o değişik rus müziği çalmaya başladı bile neydi o adidas mıydı :smiley:

3 Beğeni

bumu :d

5 Beğeni

yok buydu şimdi buldum.

7 Beğeni

Eski Rus harita modları şimdi dersiniz Goba vs. onlar çok detaylıydı ancak bunlar çok düzenli görüntüler modlarda gördüğümüz karışık, zorlu ve çok değişik gelen ortamları yapabilecekler mi? Bu görüntülere bakınca şimdiden normal bir harita gibi duruyor. Daha hiçbir şey görmedik. MOskova ve metropol merkezleri gibi çevreleri iyi yapacaklardır ama kırsal tarafta kalan yerler boş beleş yollar olmamalı.

:confused:

8 Beğeni

Bunu da atmazsam olmazdı ya :smiley: 2. dakikadan sonra kulaklıkta sesi kısmanızı tavsiye ediyorum :slight_smile:

11 Beğeni

Tanrı sizi kutsasın scs.
Olmadığımız masa yok.
image

14 Beğeni

dini kullanıyorlar aboooo

4 Beğeni

Eee hedef kitleyi memnun etmek önemli.Ne istediklerini bilmekte önemli.
Mesela biz anadoluyu istiyoruz scs bizi memnun ediyormu hayır.

7 Beğeni

Blogdan sonraki tahmini Rusya haritam:

4 Beğeni

60 tl hayırlı olsun :joy:

7 Beğeni

Zehri erken salmadın mı sanki :smiley:

şimdiden başlayalım tahminlere :joy:

48-55 tl tutar der susarım :wink:

1 Beğeni

olay yerinden gecerken…

22 Beğeni
10 Beğeni