ETS 2 - Güney Marmara Map | 1:3 [Ana Konu]

değil, biri 1:19 biri 1:3 ki zaten trextended ın marmarasıyla daha iyi olur diyorum ben, güney marmara bitti devamı gelmiyecek yani

2 Beğeni

Ortak olmanız güzel olmuş Hayırlı olsun,
Bir ricam olucaktı, Pendik Kartal tarafları kullanılabilir halde ise Güney Marmara haritasına ekleme şansınız varmı?
İlk paylaşımlarınızda büyük bir kısmı yapılmıştı, o kısımları tamamen atmadıysanız tabi…

1 Beğeni

Bencede böylesi daha iyi oldu…umarım seneye bu vakitler cogu yer bitmiş şekilde oynuyor oluruz…

3 Beğeni

bunun 1.39 sürümünü yollayabılecek varmı??

Modu 1.40 sürümünde yayınladık. 1.39 için herhangi bir çalışma söz konusu değildir.

2 Beğeni

Oyundan attıktan sonra Belgelerim/Euro Truck Simulator 2 konumundaki game.log’u yollayabilirmisin rica etsem. Atma nedenini bilmiyorum onu bulmam gerekli.

3 Beğeni

Aynı hata bendede oluyor sade Gemlik de değil hepsinde oluyor

1 Beğeni

benzinlikte oyunun kapanması bende de var şuan farkettim :smiley:

2 Beğeni

benzinlikte oyun crash veriyor çok saçma yakıt alıcam alamıyorum

2 Beğeni

Ufak tefek öneriler düşeceğim tüm haritacılar üzerine alınabilir. Biri benim eski harita konumda yazmıştı sanırım @Lazrail61’di, bölgesel olarak çok fazla node kullanımı haritayı hantallaştırır, kastırır gibi gibi… Bunun önüne geçmek ve yollara tam olarak istenen eğimi vermek için şunu uygulayın. GMM’de sanırım hiç yoktu bu. Bu tarz istenmeyen kıvrımların önüne geçmenizi sağlar.

Yol düz giderken kıvrık gibi olup normale dönüyor.

Bunu önlemek için ise önce N tuşuna, sonra da serbest döndürmek istediğimiz node’un üzerine tıklıyoruz. Açılan ekranda şu seçeneği aktifleştirip tamam derseniz artık yol serbest dönebilir;

Bu şekilde virajları adam etmek için 100 tane yol koymak zorunda kalmazsınız. Her açıdan kolaylık sağlayacak bir taktiktir. Prefablarda yapılması önerilmez çünkü onlar kendiliğinden bu özelliğe sahiplerdir.

2 Beğeni

Hocam siz güney marmaray mi devam ettiriyorsunuz?

Hayır, incelemek için editörde açmıştım tek seferliğine.

@Ulanalp Yolların inşaatı harita başından kalma olduğundan böyle bir sorun var.
Ayrıca GMM’deki çalışmalarımı sürekli olarak Screenshots konusunda eleştirmeni tebrik ediyorum. Yakında yeni çalışmalarıma da bir göz atarsın.

5 Beğeni

Tabiki, çıkan her harita (en çok da trextended ve sizinkiler) çok değerli. Beklemedeyiz. :slight_smile:

1 Beğeni

Evet bu olaydan bahsetmiştim çok iyi hatırlamışsınız. Fazla node kullanımı fps i etkiler demiştim. Çok gerekmedikçe az node ile free ratation ayarıyla ayar verilmesi daha avantaj olacaktır. Özellikle kavşak yapımlarında bu taktik hayat kurtarıcı nitelikte gibidir. Çünkü kavşakları doldurmak için bazzier patch kullanım zorunluluğu %90 o yüzden bir yerlerden kısmanız gerekiyorsa o yer işte bu taktiği kullanmanızdır. :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Herkese merhaba. TRExtendedMap ekibine dahil olup projemizi sonlandıralı aylar olmuştu. Ama haritayı oynamak isteyenlerin uyumsuz hatasıyla karşılaması ve Güney Marmara Map’i TRExtendedMap İstanbul Edition ile oynamak isteyenlerin yoğun talebi üzerine haritamızı 1.41 sürümüne uyarlama kararı aldık.

-Bu sürümde bildirilen hatalar giderildi ve oyunun güncel (1.41.x) sürümüne uyarlandı.
Herkese iyi oyunlar.

Güney Marmara Map v1.2

17 Beğeni

Benzinlik lerde oyundan atma duzelmemis bazı yerlerde ani fps düşüşleri var

Benzinliklerde atma konusunda sorun yaşayanlardan oyun loglarını almıştık ama sorun gözükmemekteydi. Gerek diğer sürümlerde gerek bu yeni sürümde Test ekibimiz tüm benzinlikleri test etti ve bir sorunla karşılaşmadı. Benzine etki eden modlarınız varsa kaldırıp boş bir savede denemenizi öneririm.

@Taner1 Fps düşüşü ilk sürümden beri mevcut, onun için bir geliştirilme yapılmadı bu sürümde.

3 Beğeni

Yeni sürümde bursa olacakmi

adamlar trextended da ne bursası ya şaka mısınız hala :man_facepalming: bu proje bitti bitti

5 Beğeni