Merhaba arkadaşlar,yeni dlc gelmesi ile birlikte İstanbul,Kocaeli ve Yalova’nın bir kısmını oyuna aktarmaya karar verdim.Bu bölgeye Güney Marmara diyebiliriz.Ölçeği DLC ve ana oyunun 1:19 ölçeği küçük olduğu ve D-100 karayolunda detay ekleyememe sebep olduğu için proje 1:2 ölçekte ilerliyor.İsteğim İstanbulda şehir hissiyatını ve ara yollarda ilermek,Kocaelinin sanayi bölgelerini kullanmak,Yalovanın güzel manzaralarında gezinmek.
Genel olarak içerisinde Sahilyolu,D-100,0-5(Osmangazi Köprüsü),E-881,D-575 olacak.Proje detay içerdiği ve şehir alanları yapıldığı için uzun sürecek gibi.Henüz ufak hatalar var ve tabelaların çoğu yok ama aşağıya Kartal Merkez ve Pendik D-100 fotoğraflarını bırakıyorum.
Her gün (karantinadan önce ) okuldan dönerken otobüsle geçtiğim Kartal Köprüsünü ve Kartal Meydandaki otobüs duraklarını görünce duygulandım, eline sağlık. Meydan bu haliyle cidden benziyor ama daha fazla asset lazım zaten modun kabasını alıp ilerleyince eklersin diye düşünüyorum
Sketchupta lowpoly Yavuz Selim Devlet Hastanesi ve Ahmet Şimşek Koleji modelleri var mesela yerleştirebilirsin, fikir vb. şeyler için istediğin zaman sorabilirsin
Kartalda yaşayan biri olunca daha özverili çalışma isteğim geldi .O modelleri gördüm hatta kendimde sketchupta model çiziyorum ancak oyuna model aktarmayı bilmiyorum.Aktarmada yardımcı olacak biri varsa önemli yerleri eklemeyi isterim.
1:2 oranda köprüden geçişte herşeyi uygun yapmak istediğimden ya çok iş olucak yada direkt atlamam gerekicek. İkiside istemediğim için Ambarlı Ro-Ro limanından Pendik Ro-Ro limanına geçiş yapacağım.Ana haritadaki bazı noktalardanda geçiş yapabilirim.
Vayy adnan kahveci köprüsünün sağındaki doğuş otoyu bile yapmışsın orda oturuyorum ben ellerine sağlık süper çaılşma olmuş ets 2 de kendi mahallemde sürmek süper olucak gerçekten