Tüm harita dlclerine sahipmisin?
Ben Orhangazi yazdım hep ama hatlar karışmış Listeme ekledim
haydaaa !
Bana farketmez aga yeter ki Bursam olsun
haritadan kareler şahane! peki modun 1.39.x için de çıkma durumu var mıdır? pc 1.40’a dayanmaz diye kaldık eski sürümde de
Hocam bende Yalova feribotuna hiç iş çıkmıyor. Oyun haritasında Ambarlı bağlı. Denemek için ta Dover, Calais feribotlarına bile bağladım. Yalova feribotuna iş çıkartamıyorum. Ambarlı Yalova için yolu Topculara bağlıyor.
1.1 sürümüne güncelledin mi?
merakla beklıyoruz bir yakacıklı olarak
@efemsradyo Maalesef 1.39 için uyarlamamız mümkün değil. 1.40 materyallerinin sayısı çok fazla oldu.
@66ferdi66 Sanırım 1.0 sürümünü kullanıyorsunuz. 1.1 sürümünü indirmelisiniz.
Demek istediğim güncelledikten sonra oldu. Ama tekrar linki deneyeyim
Iberia dlc ekleyince düzeldi. :')
oyun kafayı yedi ya
1.40 sürümüne uyarlanmamış yerlerin akibeti nedir acaba ?
Herkese merhaba. Yaklaşık bir sene önce duyurduğum, daha sonradan @The.Yigido68’in projeye dahil olmasıyla şekillenmeye başlayan Güney Marmara Map bugünden itibaren sona ermiştir.
Vadettiğimiz birçok yerin yapılamadan projenin sonlandırılması sizin kadar bizi de üzmüş durumda.
Ancak Türkiye’nin ETS2’ye aktarılmasında hızlanılması ve daha güzel işlerin oyunculara daha hızlı ulaşması için TRExtendedMap ekibine dahil olduk. Ayrı ayrı birkaç modun ortaya çıkmasındansa oyuna nitekli bir şekilde harita yapan ekibe katılmak en mantıklısıydı.
Eminim bu kararı olumsuz eleştiren birçok kişi olacaktır. Lâkin unutmayalım ki bunlar gönüllü yapılan çalışmalar. Ayrıca TRExtendedMap ekibinde daha verimli ve özverili çalışmalarda bulunacağımızdan şüpheniz olmasın.
hayırlı olsun çok iyi oldu
aynısı reforma ekibi yaptı atsde bir olup beraber çalışmak daha iyi olur tebrikler başarılar
Iste ben buna güzel haber derim! Herkes adina en güzel karar olmus.
Bir de 2 haritanin entegrasyonu ve bundan sonra yapilacak yerler ile ilgili bir bilgilendirme yapilirsa cok güzel olur.
Basarilar dilerim.
Güney Marmara modunun haritası kullanılmıyor. TR Extended modunda Marmara sürümü aynı ölçekte yapılmaya devam ediyor. Kerem ve Yiğit de Marmara üzerinde çalışıyor. Yakında ilk blog yazısı ile Gebze tarafları gösterilebilir. Özetle TR Extended Marmara sürümünde planlananlar yerler hızla yapılmaya devam edilecek. Part 1 çıkana kadar Güney Marmara haritası ile uyumluluk devam eder.
Herşeyin hayırlısı olsun bakalım
iki haritayı tek bir harita altında birleştirmeniz pek mümkün değil mi ?