Bütün harita dlcleri var mı? Ayriyetten başka harita modu aktifse onu kapatıp denermisiniz?
Bende de aynı şey oluyor. Tüm harita dlclerim var ve Güney Marmara mapden başka harita modu aktif değil.
Oyun sürümünüz nedir?
1.40 son sürüm
kanka her türlü modu öıkarın tabela modu reklam modu grafik modu ne varsa hepsini çıkarıp öyle bir aktif edin modu tek başına workshoplar varsa stemde ondada çıkın
Profilde sadece Güney Marmara Model-Def-Map aktif gene atıyor. Acaba düşük sistemli PC olduğundan dolayı atıyor olabilir mi ?
kanka alakası yok çakışan birşey vardır onunla
Öncelikle yeni bir profil açın. Açtığınız yeni profilde Güney Marmara Map’i açmadan önce birkaç iş tamamlayın, sonra aktifleştirin. Muhtemelen çözülecek. Donanımla ilgili olduğunu sanmıyorum.
Teşekürler.Şimdi deneyeceğim inşallah çözülür.
Dediğinizi yaptım sıfır kamerasıyla gebzeye geldim yollar ve binalar tam yüklenmeden gene oyundan attı. Sonra gene oyuna girdim konsoldan error ve warmingse baktım bunları gördüm.
Aynı şekilde bende de atıyor. Sistemim kötü ve ölçekten dolayı sadece bendedir diye düşünmüştüm.
@MERT_SAHIN, @ErayOzsoy game.log.txt ve game.crash.txt dosyalarınızı yollayabilir misiniz?
entrusanın modellerini mi kullandınız? eğer öyleyse tekrardan 1.40 uyumlu paketi ayarlayın sorun düzelir muhtemelen entrusan levhalarından birini bulamıyor anlaşılan…konsoldaki hatalar onu gösteriyor ama Mertin aldığı hata sistemsel olabilir muhtemelen bir sürücü driverı eksik ondan o hatayı bir araştır Mert onun eksik bir dosyası vardır pc de onu indirirsen sorunun çözülür seninde
Özelden attım
Hatayı araştırcam. İnşallah çözümü bulurum da Güney Marmara mapte oynarım.
Şimdi denedim oldu. Yeni profilde başlangıcı Güney Marmara Map seçmiştim onun yerine İstanbul’dan başlatınca atma sorunu olmadı.
selamlar öncelikle ben modu kuruyorum fakat mod uyumsuz hatası alıyorum hem 1.39 da hemde 1.40 da denedim