ETS 2 - Güney Marmara Map | 1:3 [Ana Konu]

Köprüyü adamlar güzel yapmış detay akıyor belli

Zaman ölçeğini degistirme şansınız yok mu?

2 Beğeni

1:3 de 1 dakika 3 e bölünür yani 20 saniye gibi bir sürede 1 dk atar. Eğer gerçek dakika hızını istiyorsan harita ölöeğin 1:1 e ayarlanmak zorunda

2 Beğeni

Yok gerçek hız değil harita ölçeği ne ise ona göre ayarlama dedim yani senin dedigin gibi. Harita güzel evet. Zaman ayarlamasıda eğer yapilabiliyorsa tabi güzel olur :slight_smile:

2 Beğeni

Bizim haritamız 1:19 ölçekli olan ana haritayla bağlı olduğu için zamanı ayarlamak imkansız maalesef.

4 Beğeni

Olsun genede güzel sizin harita

1 Beğeni

Kaç gündür videolarını çekemedim :frowning: Hep aksilik sadece yayında oynayabildim. Ondan sonra ETS 2’ye bile girmedim.
Artık yarını da becermezlerse videoyu çekicez. :smiley:

6 Beğeni

Dert etme @HasanOfke

Harita çok iyi yapanların eline emeğine sağlık. Ama bazı eksiklikler var mesela şu gemlikteki çatal zeytin heykelimi diyeyim neyse artık daha özenilerek yapılabilirdi.

Bide şöyle bişey vardı ya yolda :grin:
Bide Gemlikteki opette yerde titreyen bi gölge vardı bu sadece bende oluşmuş olabilir gören fln olduysa yazabilir.
kavşaklarda ufak tefek görünmeyen duvar kaldırım taşı vs var ama böyle yolun ortasında fln değil köşelerde fln denk geldim kaldırımda uzak olmama rağmen sürttü araç bir iki defa denk geldim sanırsam ama çok ta büyütülecek oynamaya engel sorunlar değil tekrardan yapanların eline emeğine sağlık devamının gelmesi dileğiyle.

4 Beğeni

O zeytine Bi el atabilirim. Çevresine birkaç birşey eklenebilir.
O plaka rastgele yol olaylarıyla alakalı map ile ilgili değildir.
Siyah hatalar 1.40 ile oluştu. Onları gördükçe düzeltiyorum görünmez duvarlar ile birlikte. Teşekkürler :blush:

6 Beğeni

evet bugün baya eğlenceliydi

8 Beğeni

kanka :joy: bence gidip zeytincilerden gerçek zeytin alıp takalım daha güzel olur tabi fps yerle bir üzerindeki akan zeytin yağına kadar olacak sonuçta ha bir de korkmaz çatal bıçak setinden çatal alalım miss

7 Beğeni

V1.1 sürümümüz şu anda hazır.

Boyut güncellemesi gerçekleştirildi.
Performans iyileştirilmesi yapıldı.
Feribot navigasyon hatası düzeltildi.
Yük çıkma problemi düzeltildi.
Eksik modeller eklendi.
Ufak hatalar düzeltildi.
Yalova’ya Baltrak Genel Merkezi eklendi.

İndirmek İçin

10 Beğeni

Dosya boyutlarinda inanilmaz bir kücülme var. Anormal bir durum yok degil mi?

2 Beğeni

@celikosman önceden boyutun büyük olmasının sebebi gereksiz sektörlerin bulunmasıydı. Onları düzenleyince boyutta ciddi bir düşüş oldu. Her hangi bir anormallik yok.

3 Beğeni

.bak ve autosave dosyalarını silin her zaman ziplerken yarı yarıya düşüş sağlar bunlar :grinning: :+1:

3 Beğeni

Şu an Iberia DLC’si ile 1:3 Güney Marmara Map v1.1 uyumlu çalışıyor. Bilginize… :slight_smile:

9 Beğeni

Şu anda Türkiye haritaları ve Promods Middle East Add-on hariç tüm harita modları ile uyumlu olması gerek.İsteyen deneyebilir :grinning:

5 Beğeni

Dostlar merhabalar modu kurdum ancak oyundan atıyor.