Bu arada heyecandan demeyi unutmuşum ellerinize sağlık çizilen modelleri özellikle çok beğendim.
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık denemeyi çok istedim fakat bende fazla fps düşüşü yaşandı serbest kamerayla gezinebildim
diğer bölgeleri bir başkasi daha geniş kapsamda getirebilir bence umutsuz olmayın😉
Amin. İnşallah o şans bize güler.
Hocam sugören kavşağını göremedim.
İlerleyen sürümlerde gelebilir mi?
Ayrıca harita çok güzel olmuş elinize sağlık.
Ufak tefek farklar dışında aynı olmuş
bu arada @KAPICILARKRALI ve @The.Yigido68 kardeşlerimin ellerine sağlık bunprojelerini başından beri takip ediyorum. Gerçekten titizlikle çok güzel işler çıktığına hepimiz tanık olduk inşAllah bu harita daha da büyüyecek gelişecek. Bir haritanın ölçeği ne kadar gerçeğe yakınsa yapımcının harcayacağı zamanı da bir o kadar fazla olur. Bu sebeple mutlaka kendilerince vardır planları bu yüzden şurası burası gelecek mi sorusunu sormaya gerek yok zaten kalite ortada yani bundan iyisi de şamda kayısı artık
İstanbul kısımları ne zaman gelir ilçeler ?
diğer sürüm yani
bendede çok düştü optimizasyon güncellemesi gelicekmiş sanırım
Haritada sadece Gemlik’e gitmedim henüz ama gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık
@saymalitas Sugören sapağı Güneyköy sapağına çok yakın olduğu için ve virajı keseceği için yapılmadı.İlerdede yapılmaz.
@Lazrail61 Çok güzel özetlemişsin vallaha.Ortaya birşeyler çıktığı sürece burdan duyurmaya devam edicez zaten.
@Berkay İlk duyurduğumuz kısımlara doğru genişleyebiliriz.Daha fazlasıda gelmez maalesef.
Hayırlı olsun, emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık.
hayirlı olsun ellerine sağlık olsun @KAPICILARKRALI ve @The.Yigido68
proje devam ediyor merak etme ? gelecek sıra allahın izniyle olacak
mustafakemalpaşa ve bursa ve çanakkale ve keşan
güzel kardeşim neden heryerden sürekli darlıyorsun insanları hem discordda hem burada sürekli aynı şeyi soruyorsun ve aynı cevabı alıyorsun. durup durup neden aynı şeyi soruyorsun anlamıyorum. sıkmanın anlamı yok devam edicek inşallah merak etme
ben topselvi de oturuyodum, burayı yapman hoşuma gitti
aynen doğru anladim
ilk duyurduğunuz yerleri bekliyordum kaç aylardır bende, umarım çıkartırsınız diğer sürümde
Bizde istiyoruz ancak birçok işi kendimiz yapmamız ve benim donanım sorunum ciddi şekilde yavaşlatıyor bizi.Donanımlar değişirse hızla diğer bölgelerde gelicektir.
Dört gözle bekliyorum.
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık buralar değerlenecek @The.Yigido68 @KAPICILARKRALI
Muhteşem olmuş özellikle osmangazi köprüsünün yanındaki petrol ofisi muazzam.