Projeyi sonlandırdılar ve TRExtended harita modu ekibine katıldılar. Bu 1.41 versiyonu ise sadece harita yeni versiyonda da oynanmaya devam edilebilsin diye yayınlandı (birkaç ufak geliştirme dışında).
Yeni bir yer eklenmesi söz konusu değil çünkü harita artık devam etmiyor.
(bu arada fps düşüşü ile ilgili, Osmangazi köprüsünün kuzeyinde hangi ilçe vardı hatırlamıyorum ama orada bir yerlerde komur satırı sürekli hata veriyor. Yollardan biri çok kısa konulmuş sanırım. Fps sorununu çözer mi bilmiyorum ama bakmakta fayda olabilir.)
Bursaya doğru devam etmesini o kadar çok isterdik ki. Sanırım artık TRExtended ekibindesin, umarım aynı kaliteyi oranın kalitesiyle birleşip ortaya mükemmel bi mod çıkarırsınız
Belki hata bende olabilir fakat istenilen kurulum tarifindeki resimlere bakarak kurulum yapmaya çalıştım istenilen sonucu alamadım şehir isimlerinin çıkmaması hoş bir durum olmadı hata mı yapıyorum bilemiyorum. Nerede hata yapıyorum lütfen yardım edin.
Merhaba Yusuf mod dizilimini nasıl yaptın. Ben bir kaç kez denedim sonuç alamadım kızdım kaldırdım. Sen her iki moduda kurduğunda şehir isimleri gözüküyor mu nasıl yaptığını bana da anlatır mısın.
Selamlar. Harita hakkında geç kalmış bazı övgülerde bulunmak istiyorum, gerçi zamanında yapsaydım ve proje sonlanmazdı gibi bir durum da yoktu ya neyse
Bu harita öyle ki;
Ets2 modları arasında Türkiye yollarında araç kullanma hissi ve hazzını en iyi veren mod. Ölçeğinin etkisi yadsınamaz, işçilik de çok çok iyi tabi.
İlk çıktığı günden beri mod klasörümde, arada “Türkiyem geldiğinde” açar oynarım. Ets sürüm yükseltmeyi de bu mapa göre yaptım hep. Zira şu güne değin iyi işçilikli birkaç harita geldi lakin gerçekçilik hissi açısından hiçbiri GMM’nin eline su dökemedi.
Ayrıca, Başlık özetini okurken “Kartal Pendik hazır” gibi bir paylaşım olduğu dikkatimi çekti, hiç yayınlanmadı onlar ne oldu bilinmez? ilk başta yayınlanmış o konsept harita içeriği oluşturulmaya devam edilseydi keşke, ah ah…
Sonuç olarak: Güney Marmara Map’i Çok başarılı bi proje biliriz! Vehatta gönül ister ki Çukurova yollarını da aynı ekip ele alsa ve ortaya şahane bir harita da çıksaydı, keşke
@efemsradyo Güney Marmara ile TR Extended birleşti. Marmara Edition Part 1’de Yalova Tavşanlı’ya kadar geliyoruz. Daha kaliteli bir şekilde devam ediliyor.
Öncelikle canı gönülden teşekkür ederiz. Mod ile ilgili tüm çalışmalar durmuş olsa da böyle bir mesaj almak bizi mutlu etti.
Şu an TRExtendedMap ekibinde bulunuyoruz. E haliyle de çizgimizi bu ekibe göre yükselttik ve elimizden geldiğince güzel işler çıkarmak için uğraşıyoruz
Kartal-Pendik konusuna gelecek olursak o kısımlarda Scs materyalleri dışında eklentiler kullandığımızdan dolayı paylaşamadık. Genel kalite olarakta düşük bir seviyedeydi.