deneme yaptım emeklerınıze saglık dlc cok guzel bana yardımcı olan arkadasımıza sonsuz tesekkur ederım sonunda ıpsala’yı gorebıldık tesekkurler est 2
tırı arkadaş sandım o yüzden sorum, malum motorcular her konuda haksız olup haklıymış gibi yapıyor. ![]()
Aslında o tırı benim kullanmadığım o kadar belli ki. Çünkü;
- Oyuna yeni tır gelmişken ben neden eski bir tırı kullanıyım ?
- Benim kullandığım tırlar filodan olur. Filodaki tırlar ise modifiyeli.
- O tırı ben kullansaydım geri geri çıkıp kurtulabilirdim.
- Ben kullansam niye oradan döneyim genişten alıyım ben.
Oyundaki AIler çok zeki oldukları için ne genişten almayı beceriyorlar nede vitesi geri almayı
bana çarpınca durup fotoğraf çekiyorum, eski tır da kullanan çok, neyse uzatmaya gerek yok maksat muhabbet.
yan yoldan otobana bağlanan araç ana yoldan gidene vuruyordu, o sorunu ana yoldan giden yapay zeka yan yol görünce sol şeride geçtirerek çözdüler ama yapay zeka halen bizi görmüyor yandan vuruyor, ats ekibinden ders alsınlar.
Aslında sol şerite kaçmaları güzey detay ama şu yapay zekaya nerede yol vereceklerini nerede yol vermeyeceklerini öğretseler güzel olur. Otobana girdiğinde durup yol veriyorlar fakat ada dönüşlerde yada yol hakkı senin olduğun yerde yol vermiyorlar.
Kavala’da stadyumun karşısındaki koyda bir canavar var. 0 kamerası ile denizin üstüne geldiğinizde görünüyor, uzaklaşınca kayboluyor
hahaha Lock Ness Canavarı İskoçya’da değilmiş meğer ![]()
direkt aklıma vanlı mazotçu geldi.
ben cok korkti ama.canavar kafam cok böyük, bana bakti canavar ben ona baktim,bana dedi sen kimsiniz? ben dedim ben korktum konusamiyorum ben dedim ben mazotci
Y-Yoksa bu… bu bir işaret olabilirmi…
![]()

@drmca Canavar değil bu. Bildiğin dinazor. Hatta Shingopana songwensis.
Ben anlamam o işlerden, bunların türünü cinsini bilmem. Bana göre hepsi canavar ![]()
Çok ilginç bir durum söz konusu.
Rodostaki Atrium Platinum Luxury Resort Hotel biraz değiştirilerek Midilli’ye Silver Bay Otel yerine konmuş. Oyunda Rodos’un bu tarafı yok.
Çevresindeki yollar bile Rodos ile aynı.
Rodos Atrium Platinum Luxury Resort Hotel →
https://maps.app.goo.gl/whM2T3xuj3GrmXSr5
Midilli Silver Bay Otel →
https://maps.app.goo.gl/4Z1ZLHo9T8QEGoaS9
Kopyala yapıştır mantığı ile yapılmıştır.
“Greece - Hotel Resorts + BIG in Greece” blogunda bu konu hakkında anlatmışlardı.
“Rodos’ta bulunan otel referanslarımızdan biri boyut sınırlamaları nedeniyle Midilli’ye taşınmak zorunda kaldı”
SCS kesinlikle AI araçlarını yeniden kodlamalı. Geçen günlerde önüme atlayan oldu. Ayrıca araçlar yol vermemesi gereken yerlerde örneğin otobana girerken yol veriyorlar ama ada dönüşü gibi yerlerde yol vermesi gereken yerlerde yol vermiyorlar.
SISL, Greek Mythology Paint Job DLC’de düzeltmeler yapıldığını sonra çıkacağını söyledi.
argostolion adasında yolda collision var hala duzeltilmemis ne zamanı bekliyolar acaba
Fotograftaki yerde yoldan geçemiyorsunuz collision var komple diğer taraftan dolaşmanız gerekiyor
Yol sarı renkli. Yoldan geçilmiş görünüyor?
gorunmez duvara son hız gelip 2 taraftan da çarptım ondan sarı oldu oralar hasar da alıyor bu arada tır 2 kez perte çıakrdım o yuzden