ETS 2 - Greece DLC "Yunanistan" [Ana Konu]

image

ETS 2 Yunanistan DLC’si resmen duyuruldu. Kapakta Rion-Antirion Köprüsü yer alıyor. Yaklaşık 14 şehir ve bazı adalar bulunacak.



7 Beğeni

anlık

1 Beğeni

Şuranın bir yüzü gülmedi be… gerçekte de gülmüyor ama neyse :confused:

6 Beğeni

Acaba Yunanistan DLC gelirse biliyorsunuz ki adaların hepsi bize çok yakın. Yani İzmir’i falan görebilir miyiz acaba? :thinking:

Eğer öyle olursa ilk kez Yunan adaları iyi ki bize çok yakın deriz. :rofl::rofl::rofl::joy::joy::joy:

Evet onlar da Sakız Adası ve Samos’u ekleyeceklerdi. sdfdsfd :smiley:
Yalnız ada bakımından en büyük adaları olan Girit neden olmasın? Rodos falan mesafe olarak da uzak ve TIR için de anlamsız.

1 Beğeni

Haklısın, Adalarda hiç Fabrika vb. bir şey yok. Zaten gezmek için yapsalar desem, adamlar Edirne’deki gidilebilen yerleri bağlayan sokağı bile yapmamışlar. Ama bu daha başlangıç, daha resmi olarak bile duyulmadı. Hem zaten daha West Balkans bile çıkmadı, ondan sonra Heart of Russia DLC var. Dha çıkmasına vardır onun kesin.

Selanik önemli bir şehir haliyle TIR’lar bazı noktalara girmeyecek olsa da SCS’in son harita tasarım dilinde bu gibi şehirlerde ana caddeler ve azcık da olsa çevre kısmı yer alıyor. TC Büyükelçiliği ve Atatürk’ün evi modla yapılabilecek uzaklıkta olabilir. Bu gibi bizimle alakalı mekanlara yakın yerler olabilir.

4 Beğeni

resmi duyuruya aylar var :smiley:

2 Beğeni
1 Beğeni

reis yapıyor be

Design of a new bridge between Greece and Turkey bu olacak galiba

1 Beğeni

ne reisi ?

Biraz hayal gibi olacak ama şöyle düşündüm.Bizim ülkemiz oyuna Romanya ve Bulgaristan paketi ile Black Sea DLC’si dahilinde eklendi.Acaba SCS’nin planında şöyle bir şey olabilir mi veya henüz de ortada tam birşey yokken yani planlarını “Aegean Sea DLC” olarak değiştirip,ülkemizin Ege kısmıda acaba dahil olabilir mi? Bu belki bir hayal,ama bir çoğumuzun da beklentisi diye düşünüyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Kesin olarak artık Yunanistan ile birlikte gelme fikrini kafamızdan silelim. Böyle bir şey olmayacak ve bize ayıp oluyor.

8 Beğeni

Türkiye’nin geri kalan kısmı ancak bütün Avrupa kısmı bittikten sonra gelebilir.
“Avrupa kısmını bitirdik. Asya tarafına geçtik.” diye bir açıklamaya kimse bir şey demez.

3 Beğeni

Murat Arda Guldiken arkadasi banladim, cevap verme sansi olmadigi icin kendisi hakkinda yorumlarda bulunmayalim lutfen.

26 Beğeni

:wink: emojisinden nefret ediyorum

1 Beğeni

Şu DLC çıkarsa sırf Türkiye’ye yeni bir yol ve İpsala Gümrük Kapısı ekleneceği için alacağım. :sweat_smile:

2 Beğeni

almanın tek sebebi buysa farklı bir bakış açısı olmuş. tabii ki en büyük nedeni bu olur ama yeni bir yol ağı, tarihi yerlerin eklenmesi, akdeniz ikliminin etkisi ve haritadaki boşluğun tamamlanması açısından da çok önemli bir dlc değil mi sence de?