ETS 2 - Greece DLC "Yunanistan" [Ana Konu]

Skin paketinde ne gibi bir hata olabilirdi diye düşünüyorum mantıklı tek yanı bu olabilir. Ama bambaşka bir şey olabilir elbette, ama ben hala yeni araç geleceğini düşünmüyorum. (Bu sene adına, umarım yanılırım.) :smiley:

1 Beğeni

Şunu yapabilmeyi bende çok istiyorum ama bazı geniş yollarda bir taraftan giderken ters yönde gidilmemiş sayması, benzinliklere tek tek gir çık yapılması gerekmesi (ve benzinliğe girince ana yoldan gittiğini saymadığı için aynı yolu 2 kere gidilmesi gerekmesi) gibi şeylerden dolayı çok zor geliyor gözüme. Büyük bir irade meselesi tebrik ederim. :smiley:

3 Beğeni

SCS Kavala, Sakız ve Midilli’de tarih yazdı net. küçücük alanda resmen illüzyon yaparak herkesin ağzını açık bıraktılar. ama Sofia’dan Pernik devamındaki aşağı inen yolu bir gidin. RttBS ne kadar yazık olmuş bir DLC. Felaket kaliteli mesela o yolun devamı da.

patra’daki yolun tam burasında yapay zekalar kafayı yiyor. 2 şeritli yolda sürekli sağa sola şerit değiştiriyorlar. önce önümdeki tırlar kaza yaptı, sonra da sollama yaparken başka bi numune önüme kırdı. 700 km kazasız belasız sessiz sakin gelip şurada patlamak delirtti.

4 Beğeni

Yapay zekada yıllardır çok bariz sorunlar var, daralan bölünmüş yollarda sağ şeritten giden araçlar ve benzinlik gibi yerlerden çıkan araçlar sizi yok sayarak durmaksızın şeridinize dalıyor ve vuruyor. Dönel kavşaklarda da biraz garipler. Bu DLC’nin bazı bölgelerinde gariplikler var, onları düzeltirler ama yıllardır gördüğüm bu sorunlar acaba benden mi kaynaklanıyor diye düşündürtüyor.

4 Beğeni

dediğin gibi ya dönel kavşaklarda gereksiz yerlerde yol veriyorlar ya da hiç beklemeden gelip vuruyorlar. selanikte benzinlikten çıkarken beklemedi mesela bir araç ama haritanın ana yerlerinde böyle bir şeyle karşılaştığımı hatırlamıyorum.

1 Beğeni

işin ilginç yanı ats’de böyle sorunlar yok, orada da bazı yollar karışık ama normal gidiyorlar, ets’de benzinlik varsa yapay zeka sol şeride geçiyor çarpışmaya böyle bir çözüm bulmuşlar, ats’de yapay zeka sollamaya çıkınca basıp gidiyor ets’de sol şeride geçiyor aynı hızda biraz durduktan sonra solluyor.

3 Beğeni

denedım bugun gene sureklı atıyor nerden kaynaklıyor bılmıyorum

Yine hasretle geçirdiğimiz bir yıl…

Neyse şahsi fikirlerimi paylaşayım ;

Haritayı Bundle fiyatıyla (4.84$) aldıysanız gayet ideal bir fiyat.

Genel anlamda 6/10 puan verebilirim.

Bu haritanın hakkı Haziran ayında çıkmaktı. Aynı ATS’de olduğu gibi kısa aralıklı olmalıydı. Bir yıl sürmemeliydi.

Umarım Nordic Horizons DLC’si ile birlikte eski günlerine geri dönerler ve belki bir umut Türkiye’nin bizzat tek başına içinde olduğu bir DLC duyurulur.

2 Beğeni

işaretli alanı ne yaptıysam,keşfedemedim (yani gri olan alan sarı olmadı) benden başka böyle bir şey yaşayan var mı? Acaba yoksa mod kaynaklı bir hatamı buna sebep oluyor.

görsel: tmp map den alınmıştır.

İşaret yer Yunanistan > Yenişehir (galiba Larissa ) da

Bug olarak bildirmişler scs forumda;
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=337549

2 Beğeni

Yunanistanı hepsini kafşetemedim ama güzel DLC olmuş. Midilli’ye uzun dorse girmenizi tavsiye edmem. Çok dar dönüşleri var dorse çarpıyor.

ETS 2 ile ATSnin ekibi farklı. O yüzden farklı sorunlar ve farklı özelliklerin olması normal bence.

Şuna bakar mısınız ya ? Trafiği 0lamakdan başka çarem var mı ? O kadar diyoruz SCSye “Artık şu trafiği düzeltin.” diye o hala yeni DLC getirsin.

Sen neden genişten almadın virajı :smiley:

3 Beğeni

Çizgi kuralına sen uymamışsın, yz napsın.

2 Beğeni

motorcusun değil mi?

1 Beğeni

hadi tırı geçtik bence otobüs de dönememiş ahahah :smiley:

Ben çok arkadayım. Bu ikisi AI :smiley: Trafik kitlenince merak ettip 0 kemarasından bakıyım dedim.

4 Beğeni

konudan bağımsız istanbul trafiğinde en çok bu tiplerden nefret ediyorum bisiklet çeviriyo sanki :smiley: