Eşşeğe altın semer vursanda eşşek yine eşşektir. 0.20$ bandına kadar düşer
Ah birde Türkiye’yi yapıp satsalar daha oyunun satışından daha fazla kar yapmazsa benim adım Yiğit değil.
şarj istasyonlarının bir kısmı gelebilir 20 aralıktan önce ( bi ihtimal ), birde yılbaşı yayınında benelux reworku duyurmaları gerekiyor bakalım artık
Şarj istasyonlarını parçalara ayırmazlar bir kısmı gelir yanlış bir düşünce gelecekse tüm harita olarak gelir ve benim tahminimce yeni bir sürüm ile gelir. Yeni Volvo FH kesin gelir gözüyle bakabiliriz. Pavel çoğul konuştuğu için başka birşeyler daha gelecek ama ne olur bilemem belki Elektrikli Daf.
Daf kusucam artık.
hatırladığım kadarı ile parça parça geleceğini blogta söylemişlerdi ( emin değilim tam )
Eski bloglara baktımda ben göremedim belki gözümden kaçtı bilemiyorum ama ben öyle birşey hatırlamıyorum
Umarım Sürpriz Yaparlarda New Actros Gelir Artık Banada Gına Geldi Full Daf&Renault Tırlarından Sanki Avrupada Birtek Bu 2 Marka Kalmış Gibi Başka Marka Tır Yüzü Görmedik.
Yeni Volvo yakında gelir diye fazla gezemedim. İpsala’dan girdim Kavala, Selanik ve Atina’ya gidebildim şimdilik. İş denk gelirse Atina’dan çıkıp Korint Kanalı’nın ordan gitmek istiyorum.
siteye ekledim.
https://www.simulasyonturk.com/ets-2-icin-yunanistan-haritasi-yayinlandi-greece-dlc/
yunanıstan dlcsı aldım ama durmadan oyundan atıyor napabılırım bır yardımcı olur musunuz arkadaslarım 2k24 turkıye harıtası ekledım anda bı anda sureklı art arda atmalar olustu acıl yardımınız ıhtıyacım var
Bende de optimizasyon berbat niyese, normalde 60-75 arası gezerken bu dlc de 40-55 arası dolanıyor fps 33 e düştüğü bile oldu anlam veremedim ![]()
Greece DLC’si demek ki kullandığınız harita moduyla uyumlu değil. Harita modu kullanmayın.
ılk basta harıtayı kurmadım denedım atmalar yuksektı
harıta moduyla uyumlu ne zaman olur hıc bılgım yok barboros abı
Daha önce harita modu kurduysanız profil bozulmuş olabilir. Yeni profil açarak denediniz mi?
Kavala şehrini inanılmaz benzer yapmışlar. Kavala’daki gizli yol vs. Neyse Ahd-i Milli sonuçta…
Acaba Greek Mythology Paint Jobs Pack’ın içinde yeni gelecek araç(lar)ın dosyaları da mı var dı? Yayınlanırsa fark edilecekti. Son anda uyanarak vazgeçip yeni araç(lar)la çıkarmaya karar vermiş olabilirler.
Mantıklı olabilir. O zaman steamdb’de gözüken 4 DLC’de bu sene içinde çıkar.