Ulan SCS 2 doları mı geri istiyorumm ![]()
iade etttin mi ![]()
Yok ya, helali hoş olsun SCS ye. Yeni Volvo’yu getirdiği senaryo da tabii.
![]()
Balkan Bundle’ı sepete ekleyip alışverişe devam et yapınca beni tekrar mağazaya atıyor böyle bir sorun yaşayan oldu mu ?
Pavel yayında yılbaşından önce harita DLC dışında birçok majör update gelecek demiş. Yılbaşı yayınları 20 Aralık’tan sonra olduğunu varsayarsak önümüzdeki 2hafta içinde önemli bir şeyler yayınlanacak bakalım neler bekliyor bizi.
- Steam onayı gecikti.
- Sadece bir efsaneydi.
- Tanrılar kızdı ve huysuzluk çıkardı.
2 kez Midilli’ye gitmiş biri olarak; bu Midilli’yi kim yaptıysa alnından öpüyorum. neredeyse birebir herşey. ![]()
alışverişe devam et deme sağda ödemeyi tamamla tarzı bişey var ona bas , alışverişe devam et dersen başka oyun eklemen için yapıyor onu
Aynı şekilde Kavala ve Sakız da gerçeğin aynısı olmuş
2014-2018 de Kefalonya Sakız Kavala Hanya Midilli gezmiştik. DLC çok küçük ama harbiden konsantre olmuş. Hanya da efsane. sanırım adalara farklı adaptasyonla çalışmışlar. Balkanlarla gelseydi Yunanistan çok sırıtacaktı:) şehircilik ve yerleşim açısından number one DLC’dir
görmemişim teşekkürler
Gerçek hayatta 2 kez Kavala ve Selanik (2017 ve 2018) turu yapmış biri olaraktan Kavala efsane olmuş ama Selanik ayıp değilse bok gibi olmuş. Sadece şehre girerkenki sanayî kavşağı gerçekle aynı, 0 kamerasıyla sahile gittim Beyaz Kule’yi yapmışlar Allah’tan.
Bu paintjobs nerede kaldı? ![]()
optimizasyon sorunu en düşük dlc sanırım. 65-70 fps altı oynamadım şehir içleri dahil. ai’lerin gişe çıkışlarında sağdaki araçlara yol vermek için orta şeritte durması gerçekçilik açısından değilse bile kazayı önlemek açısından güzel olmuş.
yollar aynı italya, west balkans’a niyeyse daha az benzettim. yol dokuları palermo taraflarına aşırı benziyor.
kavala girişindeki virajlı yol, kavala kalesine kadar olan dar yollar ve yat limanı cidden çok iyi hissettirdi. 10/10
selanik çimento fabrikasına uğradım güzeldi, prefablar, assetler, yolların bağlantıları, kavşaklar çok iyiydi.
selanik merkezi de dolaştım, otobüs terminali çok iyi detay ama bunun dışında pek bir esprisi yok 2 cadde 1 köprü 1 kavşaktan ibaret. yine de hissiyatı güzel tabii.
larissa şehir içi de iyiydi, servis yolundan yönlendirdi beni. oyun dar yolları sevdiğimizi biliyor gene aynı yere çıkardı. ![]()
yarın da atina-kalamata-argostoli yaparım. biraz tadını çıkararak oynamak lazım.
harita çok başarılı… az bir kısmında sürüş yaptım ama çok keyif aldım. dolu dolu bir harita olmuş doğa ve mimari detaylar göze güzel gözüküyor. şu haritaya yeni volvo hiç fena olmazdı ![]()
Benim beklentilerim
MAN TGX 2025
Renault Trucks T 2025
Scania 770 hp Motor
ve tabii ki de en önemlisi Volvo FH. Umarım kameralı olan 2024 versiyonu ile beraber gelir.
Blog yeniden düzenlenmiş ve paint jobs yazıdan çıkarılmış. Ayrıca bu linke tıklayınca da hata veriyor.
Daha fiyatı artar mı sanmam ama hızla düşecektir. Eğer koleksiyonluk vs. saklamıyorsanız midilli adasına kurallara uygun şekilde 1 yük götürüp ödülü aldıktan sonra satabilirsiniz. ![]()