Scs forumda raporlanmış ve mod denmiş.
mod derken ?
Kar modu kullanıyor musunuz?
evet, onunla mı alakalı
Eee yani. Kaldırıp deneyin.
Yunanistan haritasını dün satın aldım Midilliden de bir garaj satın alayım dedim baktım garaj yok neyse diğer adalara bakayım dedim diğerlerinde de yok SCS senin yapacağın işin taa içine edeyim dedim. Yahu kardeşim adalara garaj koymak çok mu zor geldi? Ne saçma ya herifler garaj koymamış adalardan birinde garajım olsun dedim yalan oldu güncelleme ile garaj ekleseler bari
adalar zaten küçük sıkış tepiş yapmışlardır muhtemelen. orada da garaj olmayıversin küçücük yer zaten 10 dakikada keşfedip bitirmelik yerler.
Wikipedia sayfası da hemen güncellenmiş, oyunda bu kadar hızlı güncellense keşke, Ah Kırklareli üzümlü kekim
Yunan Mitolojisi Paketi başlangıçta harita genişlemesiyle birlikte yayınlanacaktı. Ancak, önceki boya işlerindeki bazı talihsiz teknik sorunlar nedeniyle, bunları biraz rötuşlamamız ve yeniden işlememiz gerekti. Şimdi çalışma bittiğine göre, Cruising Greece etkinliğinin sonu onu yayınlamak için harika bir fırsat gibi görünüyor.
ufak tefek gözden kaçan şeyler var
şans eseri denizde böyle bişey gördüm tahminimce visibility areadan dolayı normal sürüşte gözükmüyor
Çöp kutusundak ssde nasıl bir hata var anlamadım.
Çöp kutusu değil bina havada zemin ile teması yok.
Bina görünmeyen bir kısımdaysa sorun yok.
Sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama özellikle adalarda belirli yerlerde fps dropları yaşanıyor. Önce onu çözsünler.
Araç içinden bakarken kot farkından dolayı gözükmüyordur. Ya tester bundan dolayı gözden kaçırdı. Ya da araç içinden görmesi zor diye uğraşmak istemediler…
Ya boşluk olan kısma duvar eklenip bina devam ettirilecek ya da arazi yükseltilecek.
Araç içinden görülmemesi bahane değil.Bir hata Sıfır kamerası HARİÇ diğer resmi kameraların herhangi birinde görünüyorsa gerçek bir hatadır.Burda 2 kamerasında rahatça görülebiliyor.
Şimdi fark ettim. SCS nasıl far ketmemiş ya. Ben fark etemedim çünkü ilk başta çöp kutusuna focuslanmıştım.
Kim demiş oyunda Anadolu yok diye? Sakız Adası’ndan herkese günaydın!
(Yukarıdaki tartışmadan ayrı, haberiniz olsun. Sonra ne alakası var demeyin, mutluluğumu paylaştım işte.)