dlc’yi ekleyip sonra kendileri şehir eklediğinden kılıyor.
İrlanda dan başka yer kalmadı zaten, izlandayı ihtimal olarak pek görmüyorum, belarus bölgesi de malûm zaten, moldova da tek başına gelmez herhalde. Bakalım şu Avrupa bitsinde napıcaklar çok merak ediyorum
ETS 2 nin yeni harita dlclerini almakla kendimi zorunlu hissediyorum o yüzden çıkı çıkmaz direkt alacağım
ingiltere reworke nereye başlıyor:)) ölçeği bile base map’ten farklı orasının. Almanya’dan daha büyüğe geliyor. Almanya kaç reworke geçirdi. İrlanda tek başına DLC gelmez. Türkiye yol assetleri değişti İpsala’dan girince herkes görecektir. Kuzey İskandinavya’dan sonra forumda bir kısmı İzlanda (Bergen ve yeni gelecek Kuzey İskandinavya’dan gemiyle transit şekilde geçilmek suretiyle) , bazı Discord’larda da direkt Anatolia DLC’sinden çoğu kullanıcı mantıklı çıkarım yapmış. İngiltere elden geçmeden kimse 2007 den den kalan yerlerden geçip İrlanda’ya gitmez.
DLC hayırlı olsun. Ülkemize benzerliğiyle harita modcuları için birçok asset ve benzer noktalar mevcut. Daha öncede paylaşmıştım hele bir yer var direk Ayvalık olarak modcular oyuna eklese orayı bilen herkesin ikna olacağını söyleyebilirim.Ayrıca tanıtım videosunda surlar mevcut. Bizimle bir çok benzerliği barındıran bir coğrafya. Yanılıyorsam veya hatalıysam beni düzeltin ama sanırım oyunda yer alıpta başkenti olmayan tek ülke malesef biz oluyoruz.
Aslında Rusya da benzer durumda fakat onların geri kalan kısmının ne zaman eklenip eklenmeyeceği meçhul. Türkiye’nin geri kalan kısmının teaser olarak verilebileceğini düşünüyorum yılbaşı yayınında.
Evet doğru Rusya var ama sonuçta onların DLC hazırdı malum durumlardan çıkamadı.Daha önce ufak bir kısım gelmiş olup,direkt Rusya DLC’si ile başkentleri eklenmiş olacaktı.Bundan sebep şuan aynı kaderi paylaşıyor gözüksekde yinede aynı noktadayız diyemeyiz.
Bence İrlanda, İngiltere tamamen yenilenene kadar beklemeli. Artık sıradaki bizim ülkemiz olsun… Yani lütfen
Bir de bu durum var. İrlanda olursa sıradaki, UK rework yetişmezse UK sönük kalacak. Ama belki başlamışlardır çaktırmadan bilemeyiz ki.
Bence ümitlenmeyelim. Daha Ukrayna, Moldova ve Belarus var. Orayı unutmamak lazım. Malum SCS Ukrayna’yı destekliyor.
Bence Türkiye falan duyurulmayacak, en az 1-2 sene içerisinde Türkiye’ye dair bir şey gelmeyeceğini düşünüyorum boşa hayal kuruyoruz gibi. Umarım ben yanılırım.
Nordic Horizons’dan sonraki DLC’nin İzlanda olacağını tahmin ediyorum ben.
Ukrayna’nın her yeri bombalandı. Nereyi yapacaklar. Ortalık daha düzelmedi.
- Ukrayna
- Rusya
- Belarus
bunlar bir süre daha söz konusu olmaz. Moldova gelecekse Ukrayna ile gelir. Tek başına Moldova’nın bir anlamı olmaz. Küçük yer çünkü.
Ukrayna yapılacaksa savaştan önceki hali google maps aracılığı ile yapılır fakat her yeri yapamayabilirler, eksiklikler ve hata payı oranı yüksek olur. Birde gerek varmı diye insan düşünmüyor değil. Çok mu lazım ukrayna?
İrlanda yapılabilir fakat arada kalan ölçeği bile ana harita ile farklı olan birleşik krallık işi bozucaktır. Calais yenilenmişti hak ettiği değere kavuşmuştu. İrlanda yapılsa zaten kaliteli olur fakat arada kalan çöp Birleşik Krallık ortalığı karıştırır. İrlanda gelecekse önce koca Birleşik Krallık haritası yenilenmesi lazım.
İlla bi harita duyuracaklarsa Türkiye olabilir diye düşünüyorum.
Moldova Ukrayna Belarus dan ümidimi kestim.
bence benelux’ten önce ingiltereye el atmaları lazım. oldukça eski kaldı. acilen ingilterenin baştan aşağı yenilenmesi gerek. sonrasında nere geliyorsa gelsin.
O sırada rework bekleyen Going East DLC, Macaristan, Slovakya ve Macaristan
Moldova’da işler karışık. Tek taraflı bağımsızlığını ilan eden cumhuriyete sahip.
Rusya savaş bitmeden gelmez
Ukrayna desen harabeye döndü
Belarus abisi Rusya ile takıldığından yaptırım listesinde diye biliyorum orayı Scs eklemez.
Moldova desen Rusya’nın askeri varlığının bulunduğu Transdinyester ve geçenlerde Ruslara çağrı yapan Gagavuzya sorunu var.
Geriye diğer Avrupa ülkeleri kalıyor. Zaten önümüzde Nordic Horizons dlc’si var.
SCS’nin saçmalığı, şu an türünün tek örneği sanırım. Biz ülkenin 1:18 coğrafyasında TIR sürüyoruz alt tarafı, siyaset ne alaka? Diğer simülatörler çatır çatır her ülkeyi oyunlarına dahil ediyor. SCS’nin ekibi de “aaabi Rusya saldırıyor beya, ilk önce saldırmayı bıraksınlar” desin. Ulan 2022’den önce DLC yapımına başlandı, 2022’den önce Rusya melek miydi, Ukrayna ile dostluk içinde miydi, hiç mi saldırmıyorlardı, bomba atmıyorlardı, sivil katletmiyorlardı?
harbiden ya sanki scs rusya dlcsini yapmayı bırakınca rusya batacak te allahım asfdjhgfgafgh haykırdım
ulan senin neyine siyaset a** git oyununu yap işine bak ya sen yapsanda yapmasanda bir şey olmuyor sonuçta adamlar senin kıçı kırık bir oyununa dlc yapmadın diye batmıyor koca ülke bu çekyalilarda çok garip kafaya sahip
Hakikaten ya, sonuçta bizim Rusya’ya götürdüğümüz yüklerden Rusya para kazanmıyor. Satın aldığımız DLC’nin parası da Rusya’ya gitmiyor. Ukrayna boya paketinin yanında bu DLC’den de yardım kuruluşlarına belli bir miktarını yardım parası olarak versinler. Büyük paraların döndüğü futboldan örnek vereyim. Avrupa’daki 5 büyük futbol ligi yönetimi ve UEFA, savaş çıkınca yayın haklarını tek taraflı feshetti ilk başlarda, zaman geçtikçe savaş haberlerde yer edinmemeye başlayınca tüm ligler ve UEFA turnuvaları* tekrar yayınlanmaya devam ediyor.(Yayınların büyük çoğunluğu Match TV üzerinden Rus futbolseverlere izletiliyor.)
- UEFA Rus kulüplerini turnuvaya almamaya devam ediyor. Zaten senelerdir Rus-Ukrayna kulüplerini aynı grupta eleştirmiyordu aralarındaki sorundan dolayı.