ETS 2 - Greece DLC "Yunanistan" [Ana Konu]

SCS oyunlarını sadece rakibi hala çıkmadı diye oynuyoruz, yoksa çok ta yüzüne bakılası değil. Hani rakibi yok, tek çare ETS 2 diye öyle bir moda girmişiz ki oyuna gelen en ufak gerçekçi özelliğe bile şaşırıp kalıyoruz. Bir şirket düşünün; kıytırıktan modçuların bile biraz uğraşla yaptıkları gerçekçi ses modların yanına yaklaşmıyorlar 12 senedir. Hatırlarsanız oyundaki en eski kasa DAF’a rework gelmişti, hatta bu rework bir modçunun yaptığını direkt resmî bir şekilde oyuna getirmişlerdi, haftalarca şaşırıp kalmıştık. Pavel efendi rezidans dikmekle olmuyor o işler

2 Beğeni

arkadaşlar ets 2’ye yunanistan dlc’si geldikten sonra anadoluya yapmaya mecburlar niye dersin rusya tarafları savaş bittikten sonra’da gelmeme ihtimali var nordic horizondan sonra başka avrupa ülkesi kalmıyor oyunda diğer kısımlar yenileniyor zaten geriye anadolu kalıyor ismi ne olur belki heart of anatolia veya anatolia dlc isiminde olur

İzlanda ve Gürcistan tarafları da Avrupa sayılıyor teknik olarak o yüzden oraları da yapabilirler, yılbaşı yayınında göreceğiz (İrlanda da bir seçenek çünkü İrlanda’nın tek Kuzey İrlanda’yla sınırı var orası da İngiltere’ye ait, yeni assetler kullanarak belki orayı yaparlar).

Türkiye ve İzlanda şuanda çalıştıkları dlc’lere benzer yerler. İrlanda’da olabilir ama Birleşik Krallık daha yenilenmeye başlamadı eğer başlasaydı orasıda benzer görünümde olduğu için tercih etmeleri daha kolay olurdu. Bir çılgınlık yapıp Türkiye’yi duyursalar daha iyi olur ama bir ay içinde göreceğiz artık.

Rusya konusuna gelince linç kültüründen dolayı çıkartmak istememişlerdir. İnsanların körü körüne yaptığı bir şeyin tersini söylersen linç yiyiyorsun günümüz dünyasında.

Nordic Horizon’dan sonra hangisi çıkar, gerçekçi bir yaklaşım ile?

• İrlanda DLC
  • Anadolu DLC
  • Belarus DLC
  • Ukrayna DLC
0 oylayan

E-) İzlanda. :raised_back_of_hand: :white_check_mark:

3 Beğeni

Belarus ve Ukrayna zaten gelmez.
İhtimaller İrlanda, İzlanda, Türkiye ya da Azerbaycan-Gürcistan-Ermenistan (Kafkaslar Bölgesi)

1 Beğeni

Ben Türkiye’yi bu ihtimaller arasına bile sokamıyorum maalesef. :smiley: Mümkün değil gibi gözüküyor, umarım yanılırım.

2 Beğeni

Ben de Anadolu Dlc’sinin gelmeyeceğini düşünüyordum sonra ATS’nin map editöründeki kanada yolu ve meksika planını görünce bir soru işareti olmadı da değil. Ama ne zaman gelir orası muallak. Ha irlanda dlc çıkana kadar rusya savaşı sonlandırırsa. Rusya dlc yayınlanması ardından belarus, moldova, ukrayna dlcleri gelir. Scs nin map yapma hızını düşünürsek ukrayna dlc çıkana kadar ukrayna hasarlı yerleri inşa edilir zaten. Final map olarakta bizi yaparlar çok düşük ihtimalle.

2 Beğeni

dlc adı gözükmüyor hangi dlc yi açıklamış

2 Beğeni

İzlanda veya irlanda olabilir türkyeyi yapmazalar bunada şükür EDİRNEYi getirdiler en azından

Belarus ve Ukrayna diyenlere allah akıl fikir versin diyorum başka bir şey demiyorum. :smiley: İrlanda ne alaka UK yenilenince yapılır zaten büyük dlclik bir durum yok ama tabii UK başka ölçekte bir bölge ne olacağı belli değil. Türkiye’den önce gelir böyle bir çalışma ve öyle de olmalı. 2. defa ateşle oynamamayı öğrenmişlerdir.

5 Beğeni

UK Rework’un başlayıp başlamadığını bilmiyoruz ki. Belki habersiz başladılar ve 1.54 veya 1.55te verecekler. Yılbaşında İrlanda duyurusu yapacaklar. Böyle bir şeyin olma ihtimali var.

Yukarıdakilerin hepsi varsayımdan ibarettir.

1 Beğeni

Ana oyundan birleşik krallığı çıkarıp irlandayı ekleyerek yeni harita dlcsi yapma fikrı?:smiley:
Acaba düşünmüşlermidir?
Hemde bizde bir 6 yılda rework beklemekten kurtuluruz.:smile:
Ayrı dlc yapılsın en geç irlandada dahil iki seneye gelir idda ediyorum.

tekrar yazalım. İngiltere 2005-2006 assetleri ile var oyunda. irlanda boyut olarak da küçük kuzeyi de dahil. bir going east debreceni geçip RttBS DLC’sine gitme k gibi değil. İngiltere büyük ve başlandığı taktirde California gibi Almanya gibi 3’e 4’e bölünecek yapım aşaması. bunlar bitmeden İrlanda’yı kimse beklemesin. Gemi yoluyla İzlanda mantıklı geliyor, ( ayrıca Promods’u ve topluluğu TMP üzerinden de kontrol ediyorlar. mesela kendilerinin Nordic Horizon’da getirecekleri Kirkenes için çok özendiklerine eminim.) Anatolia evet siyasi vs sebeplerden çoğu arkadaş umutsuz ama , SCS adı üstünde World of Trucks mevzusuna geçmek üzere ve geçecek. Dolayısıyla Anadoluyu mecbur yapacaklar. kimsenin aklına gelmiyor mesela. Nedir o? Pat diye Kanada fikri ABD’nin yarısında ortaya çıkan SCS, kimbilir ütopik gelse de " birkaç yıl içinde" Brezilya veya Çin ile kontak kurup bütün topluluğu şoka uğratabilir mi? Sadece TMP üzerinden baktıkları zaman, Brezilyalıların ve Çinlilerin yoğunluğuna ve “satış odaklı düşününce” EVET mümkün. Yılbaşı yayını çok sürprizlere gebe:)

6 Beğeni

Şuan yeni bir rework’e başlandıysa o %99 Scandinavia DLC’sidir. Neden derseniz önümüzdeki sene Nordic Horizons geleceği için Scandinavia DLC’sininde elden geçirilmesi gerekir. Yenilenmiş Almanya’dan, Nordic Horizons’a giderken arada eski assetli İskandinavya’dan geçmek biraz sıkıcı olabilir.

Bir de Yunanistan’a adalar ekleniyorken İspanya/Mallorca Adası, Britanya ve Manş Denizindeki adalar, Faroe Adaları vs. de eklenirse güzel olur.

1 Beğeni

Bu konu Greece DLC dışında kullanılmasın artık. Diğer şeyleri yılbaşı özel yayın konusunda konuşalım…

1 Beğeni

ibretlik blog postu
kaç yıllık firma,
her türlü imkan var.
tırlarla hotel resort paylaşımı yapıyor.

5 Beğeni

yanyadan avlonyaya giden yol kıvrımlı bir dağ yoluydu. ilk defa mı bu kadar dar yollarda özel teslimat yapacağız bilmiyorum ama zorlayıcı olacak baya. bazı yerlerden dönemeyebiliriz bile belki.