ETS 2 - Greece DLC "Yunanistan" [Ana Konu]

Banada az göründü eklenen yollar ama haritayı yakınlaştırıp bakmak lazım. Yinede küçücük yer için tam dlc parası vermek hoş değil ama el mahkum alıcaz artık.

1 Beğeni

Adaları ona eklemişler işte yol olsun diye.:smiley:
Ortam çok güzel ama o su textureleri gerçekten sırıtıyor.
Birde Scsnin eskiden sadece kamyonların girebileceği yerleri yapacağız lafı tamamen çöktü.:smile:Parisi şimdi yapsalar demek eyfel kulesini görürdük.
Euro Tourism Simulator 2

2 Beğeni

harita küçükmüş, mecbur promods için alacağız.

Yakın çekim:

5 Beğeni

9 dolar vermem şuna. 6 olsa belki.

1 Beğeni

SCS daha yıllar önce başlangıçta 1:1 ölçek ile başlasaydı şu an oyuna çok farklı bakıyorduk. X Plane 12 bile 50 gb indirdim, harita 1:1 ölçek, Avrupa ve Asya oyuna dahildi. Ve X Plane’de bütün Dünya’nın her yeri var, SCS sadece otobanları yapsa bile yeterdi, hem de modcular 1:1 ölçeği nasıl 1:18 yapabiliriz diye kafa yormazdı. Hadi git sadece otobanları yap ve şehir içinde TIR’ların girebildiği birkaç ana yolu yap yeterdi bile, sokaklar filan umrumuzda değil zaten.

umarım fiyatı ona göre ayarlarlar çünkü balkanlardaki yolların yarısı kadar ya var ya yok. adalar olmasaydı resmen 10 tane şehir eklenecekti. dolayısıyla şehir sayısını da düşündüğümüzde bence de bu paketin hakkı 9 dolar değil. iberia’da bu paketin 3 katından daha fazla şehir vardı neticede ve aynı fiyata çıkmamalı.

1 Beğeni

Sanki West Balkans ile beraber çıkacakmışta iptal edilip tek başına DLC ye dönmüş gibi geliyor bana. Birde şu ufak adaları oyunun ölçeğine nasıl sığdırdılar acaba. Yol 2-3 dakika da falan bitiyordur herhalde…

dün canlı yayında giritte sürdüler ve 10 dakikadan fazla sürdü hanya-kandiye arası. midilli de çok küçük durmuyor ama sakızla rodos öyle oluyordur muhtemelen.

1:1 haritada kimse araç sürmez. Bu oyunda ayda ortalama kaç km yapıyorsun ? Oyunda Yorgunluk Similasyonun açık mı ? Trafik kurallarına uyuyormusun hız limitleri vs ?ETS2 ve ATSde Steam Kaç saat oynanışın var ? Bu bir oyun , kafa dağıtmak stres atmak için vakit ayrılan. İstanbul’dan Almanya’ya 2 günde mi gideceksin ? Dün açıkladılar sadece Ukrayna Bayrak DLC satışından neredeyse 100bin Dolar bağış yapmışlar. Bu projeler öyle oturup 2 dk karar verilecek projeler değil.

8 Beğeni

Bu dlcde tek iyi şey adaların olması bence. Yoksa bu boşluk gerçekten bilemiyorum yanı hayal kırıklığı oldu benim için. Sanki İskandinavya dlcsinde de bu durum mevcut ama o zamanın şartları öyleydi ona yapacak bir şey yok ama West Balkans gibi bir dlcden sonra kalkıp ta bunu böyle yapmaları çok saçma olmuş :smiley: ara yollar vs. çok boş gibi duruyor harita

Zaten 1:1 ölçek yapmaları şimdi yapmaları imkansız, bunun kararı olsa zaten taa 2012’de filan verilmesi gerekiyor. Ki bu oyunu oynayan kitlenin en az yarısı oyunun gerçekçi olmamasından yakınıyor. Ve ayrıca bu oyun aslında bir simülator, arcade bir oyun değil. Ki tekerlekli araç olmasa bile şu an bütün uçak oyunları 1:1 ölçek, Fernbus 1:10 olmasına rağmen 1:2 gibi hissettiriyor, Tourist Bus 1:5, The Bus 1:1, Taxi Driver 1:1, çoğu tren oyunu da 1:1 ölçeğe çok yakın. Ki gerçek hayatta 1 saat süren yol oyunda en fazla 3 dakika, bence simülatör denen bir oyuna yakışan bir rakam değil. Gerçeğe yakın yapsınlar, yavaş yapsınlar ama adam akıllı olsun. Ve yine oyunu oynayan çoğu kişi trafik kurallarına ve uykuya dikkat ederek oynuyor. En son örnekte gördüğümüz gibi, Yunan DLC’nin en kuzeyinden en güneyine gitmek (koca ülkenin) en fazla 30 dakika. Ki daha bu forumda 1:2 ölçekte harita duyuruldu bayağ bir talep var. İnsanlar gerçekçiliğe hasret, kimse her ülke olsun derdinde değil, sadece oyunda gerçekçi ögeler az diye böyle şeylere sarıyor oyuncular. Fernbus çıktı 2016’da, oyun herkese o kadar gerçekçi geldi ki harita ve mekanik olarak, ilk birkaç yıl kimsenin umrunda bile olmadı diğer ülke DLC’leri.

3 Beğeni

steam’e ınınal kartı aktıf halıne getırdım email adresıme geldı bıldırım olarak greece dlc

nasıpse 4 aralıkta ben alıyorum

400 tl yakın ucret ekledım rahat rahat alabılırım yunanıstan dlc’mı

rusya dlc ne zaman cıkacagını daır resmı acıklama ne zaman gelecek bılgınız var mı arkadaslar

İşte düşündüğümüz gibi başta 1:1 yapsalardı bu kadar kitleye ulaşamazlardı. Fernbus hala daha ciddi optimizasyon sorunları olan bir oyun , açıkcası yüklüyorum 2. seferi atarken donuyor vs . Genellikle setupımda sağlamdır yani. The Bus 1 seneyi geçti hala daha gelişme aşamasında. Yani bahsettiğimiz diğer 1:1 oyunların çoğu optimizasyon sorunlu oyunlar. İşte bir denge kurmak gerekiyor. Düşünsene şu anda bütün avrupa , amerikanın yarısı artık elinin altında , eki mapler güncelleniyor. Alaskan Truck var ; iniyorsun tavşan avlıyorsun , yağ mazot vb lastik patlıyor ; oynuyor musun ??? Bir şeyi sunarken sınırlı bir kitleye hitap etmek mi mantıklı yoksa olabildiğince geniş kitlelere ulaşmak mı ? MFS 24 bak dün yayınlandı , en baba sistemi olanlar bile kan ağlıyor. Diyeceğim o ki ; 1:1 yapıp , araçtan in bin , lastik patlasın , acık yemek ye vs vs … 2 seneye SCS diye bir firma kalmaz.

3 Beğeni

https://www.simulasyonturk.com/ets-2-greece-dlcsi-4-aralikta-yayinlanacak/

yazılacak başka bir şey yok şimdilik

5 Beğeni

Yayında İpsala>Kavala>Midilli>Sakız şeklinde başlasak daha iyi olur. :smiley: Memlekete yakın olalım.

2 Beğeni

Asıl soru burdan sonra nereye geçecekler :smiley: dlc çıktıktan sonra açıklamazlarsa büyük ihtimalle yıl sonu yayınında açıklarlar

1 Beğeni

İrlanda DLC (İrlanda - Kuzey İrlanda) ihtimali var.

4 Beğeni

@ugurekc katılıyorum BeNeLux veya direkt UK (İngiltere) yenilenir aynı anda İrlanda blogları başlar

dipnot: bu haritada adaları dahil etmemişler

4 Beğeni

promods eğer greece dlc sini zorunlu kılarsa o zaman almayı düşünürüm bende. ama promods daki şehir sayısına göre az geldi bana