ETS 2 - Coaches DLC [Ana Konu]

Tecrübeli olan arkadaslar yazabilirler mi deneyimlerinize gore ne kadar sürede cikar. 3 ay mi 1 yil mi 2 yil mi?

Valla hocam bunun tecrübeyle alakası yok şu an geliştirilme aşamasında. Fakat maksimum 3 yıl içinde çıkar diye düşünüyorum veya çok daha erken bilemeyiz

1 Beğeni

3 yıl çok ne yaptın sen ya. Basit bir oynanış sistemiyle 3 otobüs getirecekler sadece. 2026 en geç çıkar hatta 2025 için bile ihtimal var

çok fazla ciddi içerik geliştiriliyor ama 3 yıl olmaz.

6 Beğeni

Çok basit bir şekilde yayınlamaları hata olurdu zaten. 3 yıl çok fazla dediğin gibi. Birkere teaser yayınlandı. Bunun için 3 yıl bekletmezler bence evet.

Coaches DLC ne zaman çıkar?
  • 2025 yıl sonu
  • 2026 1. Çeyrek
  • 2026 2. Çeyrek
  • 2026 3. Çeyrek
  • 2027
0 oylayan

Bu sene gelse keşke, oyuna girmek için sebep arıyorum :smiley:

Benim bildiğim SCS bir şeyden sadece bahsetmişse beş, ufak bir şeyler göstermişse de iki seneden önce çıkarmaz o içeriği. Yani en iyi ihtimalle 2027 diyorum. Sanırım mevsimleri, DX12’yi, tek parça (rigit) kamyonları, sürüş akademisini (Yine bayağı bekledikten sonra çıktı) falan çabuk unuttunuz. :grinning: SCS bu, duyurur sonra hiç duyurmamış gibi haftalar, aylar, yıllar geçirir.

1 Beğeni

Tezgah lan bu :rofl: Hasan reis 2027 işaretlediyse bilgi gelmiş demek ki

2 Beğeni

sazan.avi :smile:

1 Beğeni

Ciddi mi diyorsun :smiley: ?

Soldaki ekranda bulunan arkası dönük otobüs sanırım Setra S 431 DT stoplar bagaj kapağı ve camlar benziyor.
Sağdaki ekranda gözüken otobüs ise Scania Irizar olması lazım.

13 Beğeni

(A)

Euro Truck Simulator 2’ye gelecek otobüs DLC’sinin geliştirici ekibinde eski bir otobüs şoförü de yer alıyormuş.
‘‘Otobüs şoförü olarak işe başladığımda, bir gün bir bilgisayar oyunu için otobüsleri test edeceğimi hayal bile edemezdim.’’

9 Beğeni

Ortaya çıkan otobüsler…

• Scania Touring
  • Man Lions Coach
  • Volvo 9700 DD
  • Setra S 431 DT
  • Irizar i4

@Swanky Irizar i4 galiba. Çok benziyor. Senin fotoğraftaki Irizar i6. SCS’nin fotoğrafında modeldeki lastik üzerindeki L band yok.

Imgur
Imgur

Diğer fotoğraflar →

4 Beğeni

Hissediyorum çok yakın zamanda çıkacak ama tarih veremem sadece tahmin ve hislerim öyle diyor

Ordaki otobüsler projenin başından kalma olabilir. Neyin nasıl yapılacağını gösteren ön aşama çalışmasına koymuşlar resimleri. Şuan ki modeller lisansı alınmış güncel otobüsler ilerde devamı gelirse güzel olur. Özellikle Mercedes-Benz ve Setra gelirse efsane olur.

Bu ne kadar çirkin bi otobüs.

İrizar’ın 4 Modeline gelene kadar daha ikonik modeli i6 serisi gelebilir. Görseldeki araçla uzaktan yakından alakası yok. Japon otobüslerini andırıyor.

1 Beğeni

Oyundaki çoğu Türk sürücü Man otobüs sürecektir. Irızar scaina volvo bence bizlik otobüsler değil. Tabi hepsi denenir ama Mercedes Benz zaten favori araçlarımız. 2026 yılbaşında özel olarak Dlc çıkabilir vallaha. Özel ışık aydınlatma butonları, bagaj ve kapı animasyonları. Artık gerçekçi otobüste kullanılan motor cinsleri. Bunlar en azından olacaktır zaten. Olmaması zaten kötülük olur.