ETS 2’ye Otobüs DLC’si resmi olarak duyuruldu
-
Volvo 9700 DD
-
Man Lion’s Coach
-
Scania Touring
Konuya gerek yok. Hasan obur konunun başlığını degistirecek. İki ayri konu olmaz.
Buradan devam edebilirsiniz. Ben maalesef artık herhangi bir şey yazacak durumda değilim.
kalitenin kusuruna bakmayın kyk da 360 p izliyodum bi anda ss aldım kaliteyi yükseltmek aklıma bile gelmedi
ulan kapaktaki harita hala Türkiye di mi
Şuanda 3 otobüs gözüküyor ama ben güncelleme ile yeni otobüslerin geleceğini düşünüyorum. SISL yani Selçuk abi sanki Irızar felan gelecek demişti yanılmıyorsam. Mercedes illaki gelir. Man geleceğine göre Neoplanın gelme ihtimali yüksek. Belkide daha fazla otobüs gelecek onları gizliyor. Oda olabilir.
Maalesef evet
Neden maalesef Evet ? Türkiye’nin gelmesini istemiyor muydun ?
duyursunlar artık ya dalga geçiyorlar resmen
Boş yere ümitlendirmeye gerek yok kendimizi ben saldım İzlanda duyurusundan sonra
E o zaman ETS2 için parça yük olayı çok yakındır artık.
Türkiye DLC si gelecekse İstanbul’daki Mercedes-Benz Türk A.Ş. Hoşdere Otobüs Fabrikasını (İstanbul’a yer yok o yüzden yapılması zor) yada Aksaray’daki Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikasını (oradan tır da taşınır farketmez bize) ve Ankara’daki MAN Türkiye A.Ş. fabrikalarının yapılmasını ve oradan lowbed yada lowloader dorse ile otobüs tır kamyon taşımak istiyoruz ey SCS duy sesimizi.
Sağolasın hocam
Bizim çıkarttığımız Man yalan oldu sanırım. DLC çıktığında kendi otobüsümüzdeki parçaları bunda kullanarak rework yapabiliriz HVT olarak
Ya olm demediğim etmediğim şeyler… Hayal gücünüzü niye bana atıyorsunuz ya…
Blog gelir az sabır. Daha yeni Coachlerin blogu geldi.