ETS 2 - Coaches DLC [Ana Konu]

ETS 2’ye Otobüs DLC’si resmi olarak duyuruldu

23 Beğeni

Konuya gerek yok. Hasan obur konunun başlığını degistirecek. İki ayri konu olmaz.

Buradan devam edebilirsiniz. Ben maalesef artık herhangi bir şey yazacak durumda değilim.

9 Beğeni

Allah’ım Goooollll

kalitenin kusuruna bakmayın kyk da 360 p izliyodum bi anda ss aldım kaliteyi yükseltmek aklıma bile gelmedi :slight_smile:

8 Beğeni

14 Beğeni

ulan kapaktaki harita hala Türkiye di mi

Şuanda 3 otobüs gözüküyor ama ben güncelleme ile yeni otobüslerin geleceğini düşünüyorum. SISL yani Selçuk abi sanki Irızar felan gelecek demişti yanılmıyorsam. Mercedes illaki gelir. Man geleceğine göre Neoplanın gelme ihtimali yüksek. Belkide daha fazla otobüs gelecek onları gizliyor. Oda olabilir.

4 Beğeni

@Swanky buyur hocam

Ayrıca bu da var

6 Beğeni

Maalesef evet

Neden maalesef Evet ? Türkiye’nin gelmesini istemiyor muydun ?

duyursunlar artık ya dalga geçiyorlar resmen

Boş yere ümitlendirmeye gerek yok kendimizi ben saldım İzlanda duyurusundan sonra

1 Beğeni

E o zaman ETS2 için parça yük olayı çok yakındır artık.

7 Beğeni

Türkiye DLC si gelecekse İstanbul’daki Mercedes-Benz Türk A.Ş. Hoşdere Otobüs Fabrikasını (İstanbul’a yer yok o yüzden yapılması zor) yada Aksaray’daki Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikasını (oradan tır da taşınır farketmez bize) ve Ankara’daki MAN Türkiye A.Ş. fabrikalarının yapılmasını ve oradan lowbed yada lowloader dorse ile otobüs tır kamyon taşımak istiyoruz ey SCS duy sesimizi.

4 Beğeni

Sağolasın hocam

1 Beğeni

![3d9075db6231aee85c322f309813680eabcae219|690x388]

Blogtaki MAN Yeni kasa yani 2025 model otobüs. Sizde karşılaştırabilirsiniz.

5 Beğeni

Bizim çıkarttığımız Man yalan oldu sanırım. DLC çıktığında kendi otobüsümüzdeki parçaları bunda kullanarak rework yapabiliriz HVT olarak

15 Beğeni

burayı da ara sıra yoklamak lazım, sanırım WOTR benzeri sistem buradan devam edecek

8 Beğeni

Ya olm demediğim etmediğim şeyler… Hayal gücünüzü niye bana atıyorsunuz ya…

17 Beğeni

Blog gelir az sabır. Daha yeni Coachlerin blogu geldi.

1 Beğeni