Otobüsler devreye gideceği için tırların girmediği bazı yerler olabilir.Yani Madrid öyle olduysa Ankarada da aynı olur gibi düşünmek için erken.Zaten yayında bundan biraz bahsetmişler.Oyuncuları farklı yerlere seyahat ettirmek istiyorlar.Ama Türkiye Haritası ile ilgili hiç bir açıklama göremedim.Ya da ben kaçırdım.Burayı okudum ve kesin çıkacakmış gibi bir algı var sanki.
Bizde ‘hype’ direk zirveye vuruyor. Herkes bir an önce çıkacakmış gibi yazmaya/konuşmaya başladı. Bugün duyurulan İzlanda DLC’si ile artık araya uzun bir zaman girdi. Önce Nordic Horizons sonra İzlanda ve olursa ondan sonra Türkiye gelecektir. Bu senaryoda bile 2027’den önce gelme ihtimali SCS’nin bugüne kadar olan tutumunu değerlendirirsek bana göre yok. Bence biraz zamana bırakalım. Şimdiden minimum 1.5/2 yıl sonraki DLC’yi, elimizde hiçbir veri olmadan konuşmak saçma geliyor. Bir taraftan heyecanlıyız, konuşarak heves almak istiyoruz ama önümüzde uzun bir süreç var. O da olacaksa tabi, resmi bir açıklama yok nede olsa.
çaldı bile
moldova: ben ne alaka
anadolu öyle ya da böyle ingiliz-amerikan oyunlarını halt edecektir ![]()
Arkadaşlar inceyi verdi Hasan başkan
GELOOOOOO :)))
Türkiye’nin batısı yoğun şehir, doğusu fazla derinlik içeren bölgelerden oluşuyor. Bence Teksas’dan farklı siklet bir çalışma olacak. SCS İstanbul’u arkaplan ölçek dışına çıkarak yaptı, taşmaları mevcut ki 1:19 ölçeğe bu denli şehirler için bu çok doğal. Detaylı şehir yaparak o kadar kavşağı, derinliği, KM otoyolunu ve köprüleri sıkıştırmak çok zor ve sıkıntılı. Yine de güzel ve oyuncuları tatmin edecek bir çalışma yapacaklarını düşünüyorum.
bence ismi anatolia olmamalı
ben anatolia dlc yapacağım zaten ahahahahahahah
DLC nin çıkış videosu :
anadolu’nun içten ve dıştan her türlü hain ile kuşatılmasının son perdesine yaklaşırken scs’in anatolia dlc çıkaracak olması…
Bu işin içinden pavel çıkar, hep ameriganpavelin oyunları.
Yeni Heart of Russia.
Yollar sapaklıdır bazen. Sizi bambaşka bir yere götürür.
American Truck Simulator’da ilk sapak → British Columbia.
Euro Truck Simulator 2’de ilk sapak → Siz anladınız onu ![]()
İzlanda ve İrlanda duyuruldu. Nordic Horizons Aralıkta çıkacaktır.
- Evet, olabilir.
- Hayır, sanmıyorum.
- Yok daha neler…
Yılbaşı yayını odaklı olmaya gerek yok. inanmayanlar yazsın onları fişliyorum duyurulunca banlıcam ![]()

Suriye mi ?
Pavel Louisiana DLC si çıkış yayınında artık Avrupa kıtası sınırlarının dışına çıkacaklarını ama henüz duyurmadıklarını söylediler. İlk durak Türkiye o zaman
- Rusya-Ukrayna-Belarus için Putin engeli var.
- Moldova’yı tek DLC yapmak çok komik olur.
Geriye ne kaldı?
![]()
Not: Rusya’yı saymazsak, UK’de K. İrlanda eksikti duyuruldu. Eksik olan bir biz kaldık biz…