ETS 2 Anatolia DLC - Türkiye Haritası [Ana Konu]

PLACEHOLDER
PLACEHOLDER
PLACEHOLDER
PLACEHOLDER

Zort

4 Beğeni
4 Beğeni

Kasımda açılmış hasanda var bi derinlik

4 Beğeni

Yılbaşı yayınında bir şey denir diye beklemiştim. Aslında başkası açmıştı onu kapattım olay yanlış anlaşılmasın diye çünkü konu adı ve urlsine de dikkat etmek gerek. Böyle konuların admin dışında açılması sıkıntıdır. Siler miler üyeliğini sonra uğraş dur.
Pek umursadığımdan değil ama daha erken açsam sonra ben yanlış anlaşılıcam burası scs forum değil.

3 Beğeni

SCS bir duyursaydı önce bari.
:upside_down_face:

Hasan abi harbi derin galiba

Kıbrıs gelme ihtimali nedir sizce

KKTC’yi biz dışında tanıyan bir ülke yok. Sadece GKRY’yi de bu DLC’ye ekleyemezsin. Doğal olarak tepki gelir. Mantıklı düşünürsek Kıbrıs Adası olmayacaktır.

Hadi hayırlısı bakalım :slight_smile:

Kıbrıs yok beyler yani alakası yok. Promodsu beğenmeyen harita çıktıktan sonra kendi yapar.

Baya bi insan şimdi çok boşa gaza geldi yanlış beklentilere kapıldı. Önümüzde baya bi yanlış anlaşılma silsilesi bizi bekliyor.

1 Beğeni

Bu sene 19 Aralık da mı yapılır bilinmez ama bu seneki yılbaşı canlı yayınında Türkiye DLC duyurulmazsa veya başka bir harita dlc si duyurulursa patlarım. Ufak bir harita parçasından millet çok hypelandı. Çoğu insan malesef hayal kırıklığına uğrar.
Hoşgeldin İzlanda DLC

2 Beğeni

En kötü şöyle olur:

• Anatolia açıklanır.
  • Yılbaşında denir ki Anatolia zaman alacak. Arada İzlanda gelecek.
5 Beğeni

Minimum 18 aylık bir süreç olacaksa araya İzlanda+Faroe sıkıştırılabilir ama mevsimler yetişmeyebilir İzlanda’ya maalesef

Ets2 tarafında senede 1 harita DLC si geldiğinden ötürü ve aynı zamanda yılbaşı özel canlı yayınlarında genelde 1 harita DLC si duyurulduğu için büyük bir ihtimal bu sene canlı yayına kadar duyuru yapılmayacak ve sadece canlı yayında İzlanda duyurulacak. Türkiye DLC si ise 2026 ilk bahar veya yaz ayında duyurulacak diye düşünüyorum.
İzlandaya ait birkaç materyal dosyalarda bulunması olayı karıştırıyor. (Materyal varsa çalışma vardır, çalışma varsa öncelik hakkı olabilir)

Nordic Horizons → Ocak
Greece → Kasım
West Balkans → Haziran

Haritalar illa yılbaşında duyurulmuyor ki. Neden yılbaşına takıldınız bu kadar.

Uğur açmamış tüh :joy:

4 Beğeni

Yaw onu biliyorumda Selçuk abinin de bulunduğu bir yılbaşı yayınında duyurulması hiçte fena bir fikir değil bu yüzden. Yoksa yıl ortasında da duyurulabilir. SCS pimi çekilmiş bombayı attı kaçtı ortalık karıştı bekleyip göreceğiz.

Sabah foruma girince üst sırada konuyu görünce anlık

6 Beğeni

Konunun kilidi açıldığına göre bugün blog geliyorrrrrrr

2 Beğeni

konuyu gece yataktayken açtım diğer konularda çünkü alakalı şeyler birikiyor. burada toplanmalı artık engel yok.

2 Beğeni