Görünen köy kılavuz istemez. Böyle olacağı belliydi zaten. Oyunun Avrupa kıtası ile sınırlı kalmayacağını defalarca söylediler ve eninde sonunda Avrupa kıtasını tamamladıklarında Türkiye’ye geçecekleri belliydi. Afrika kıtasının kıyı şeridide olur ancak bir sonraki durağımız Türkiye.
ets2ats konusunda yorum yapmama ve susma hakkımı kullanıyorum hakim bey
187.000 km2’yi 2-3 yılda vermezler ya. İzlanda 103bin, İrlanda 84bin. ATS ye zaten o sayıdan fazla DLC çıkarıyorlar 1 yılda 2 kere. Hem İrlanda ve hem İzlanda 2026’da çıkar bence. İrlanda zaten Kasımda duyuruldu. Yunanistan’dan bile küçük buralar
Böyle düşünüldüğünde mantıklı gelebilir lakin ATS ekibinin yaptığı işler ile ETS2 ekibinin yaptığı işler bir olmayabilir. İki farklı ekip var ortada.
2030 Aralık ayında Türkiye’ye gelir.
Çok önemli bir nokta unutuluyor:
- İzlanda, Nordic Horizons DLC ile birlikte yapılıyordu. İrlanda Adası, UK Rework ile birlikte yapılıyor.
1) İzlanda neredeyse bitmek üzeredir. 2026’da gelir.
2) İrlanda Adası, UK Rework ile birlikte gelecektir. İki ayaklı bu proje, 2026 yıl sonuna kadar yetişir mi bilemeyiz.
2030 hayır 2026 hadi olur
dlc’sını aldm Nordic Horizons’ın erken yayınlandı o dlc bakarım ne gıbı dlc’ler gorecegız sabırsızla beklıyorum
Pavel İzlanda ve İrlanda’dan sonra çıkacak olan projenin üzerinde zaten çalıştıklarını ve çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Ocakta falan teaser atsalar ortaya keşke ya
ya kolpa sıkıyorsa
Bir anda Morocco DLC hahahsajkdsa
inş fas dlcdir. amin
anatolia değildir inanmayın. ben inanın dedim de ne oldu inanmadınız.
Avrupa kıtasının dışına çıkılacaksa eksik olan Türkiye tamamlanmadan başka bir yere geçmek bizi mecazen sövmek olur…
ETS2 oynayan tüm oyunculardan kaç tanesi Fas, Cezayir, Tunus, Libya yada Mısır’ı bekliyor ki?
ChatGPT diyorki;
ETS2 15M kopya satmış, ortalama 1.5M türk oyuncu sayısı, satışların %10 u Türkiye.
Böyle bir durumda SCS Türkiye harita paketinden manyak para kazanabilir.
Yatırımlık proje.
Valla açmışlar öylesine aratırken gördüm
Bu oyun sektörünün tr ye düşman gözüyle bakmasına bir türlü anlam veremiyorum. Ea oyunları çok satıyor tr de dil desteği yok Tüm gta serileri çok satıyor tr dil desteği yok. Saçma sapan bilmemne çincesi filipince koyarlar tr dil koymazlar
Türkiyeden önce fas mas gelirse oyunu komple siler atarım