ETS 2 Anatolia DLC - Türkiye Haritası [Ana Konu]

Ters köşe olma ihtimali? İzlanda diye hypelayıp Anatolia duyurmak…

4 Beğeni

Keşke öyle olsa ama yapmazlar

Yüzde yüz İzlanda. Konu kapanabilir.

Karsız izlandayı oynayacaklara başarılar.

9 Beğeni

Kısa VTR de masanın üstünde bir harita ve o haritada Türkiye den bazı yerler koyulması ters köşe olacağını düşünen için merak etmeyn Selçuk abi izin vermez böyle şeyler :slight_smile: o harita boşuna konulmadı arkadaşlar. Benimde şahsi fikrim budur.

2 Beğeni

Türkiye yapmak yerine neden İzlanda hala anlamadım. Oyunda kar kış falan da yok ne anlayacağız İzlanda’dan.

4 Beğeni

Boşuna konulmuş gibi hissediyorum. Sağlık olsun

Konuyu kapatalım kilitleyelim😂 tarihin tozlu sayfalarına kaldıralım

Ey SCS güzel clickbait yaptın Türk oyuncularına…

1 Beğeni

Belki bu da duyurulur. İzlanda küçük bir yer bitti bitecektir. Belki de bitmiştir.

2 Beğeni

2025 Nordic
2026 İzlanda
2027’de görüşürüz dostlar.

5 Beğeni

Aynen yiğit. Texas ve İberianin minimum 2 yıl sürdüğünü düşünürse topluluk, Zaten bugün duyurulsa bile en az 2 yılı var. Yıl sonu muhtemelen duyurulacaktır Türkiye.

2 Beğeni

2026 da Türkiye yi getirip 2027 de mevsim güncellemesi ile beraber karlı İzlandayı duyurmak varken bence saçma oldu.Hayaller yarınlara kaldı şoför dostlarım.Konu kilit

1 Beğeni

Şimdi duyurulsa Türkiye’nin yapım aşaması minimum 2 yıl

3 Beğeni

Ne kadarının yapıldığını bilmiyoruz ki. SCS duyurudan önce çalışmaya başlar. Belli bir aşamaya gelir sonra duyuru yapar. Dolayısıyla bu bilgi olmadan süre hakkında şu an yorum yapamayız…

1 Beğeni

İzlandanın ultra bir yol ağı yok evet iç kesimlerde farklı yol bağlantısı mevcut ama @ugurekc dediği gibi duyuru yapılmadan belli bir seviyeye zaten getiriyorlar. ECS duyurusunu beklemek en doğrusu olur sonuçta o duyuru içerisinde haritamız vardı. O zaman konunun netleşeceğini düşünüyorum.

Muhtemelen arkaplanda şuan Türkiye tarafı yapılıyordur veya başlamıştır. Sonuçta tek ekip çalışmıyor. Ön hazırlık ekipleri vs mevcut. Selçuk abinin bahsettiklerinden hatırladıklarım

3 Beğeni

Bir tahmin…

2026 Yaz ayları :arrow_right: Iceland

2027 Bahar ayları :arrow_right: Anatolia

1 Beğeni

2027 4. Çeyrek en erken, en olası tarih 2028 gibi gözüküyor

2 Beğeni

Bir zamanlar senede 2 DLC duyuru yapılıyordu.
Kasım 2023 te ETS2 Greece duyurusu yapıldı (Aralık 2024 te çıktı (Süreç 13 ay))
Ocak 2024 te ETS2 Nordic Horizons duyurusu yapıldı
arasında blog tarihlerinide katarsak 3 ay kadar bir süre var.
Haziran 2025 te Iceland duyurusu yapılıyor
Bence Iceland çok uzun sürecek bir harita değildir. Iceland ile beraber Türkiye harita paketinin ilerleme ihtimali yüksek

1 Beğeni

20 aralıkta bunu yazmıştım İzlanda’nın 2026 da çıkacağını tahmin ediyorduk zaten ama TR ile ilgili düşüncem hala aynı 2027 den önce çıkmaz.

5 Beğeni

Arada yaklaşık 3 ay var. Bu da Anatolia’nın Eylül ayının ilk haftasına kadar duyurulabileceği anlamına gelir. (Yani kabaca yaz ayları içerisinde diyebiliriz.)

image
image

3 Beğeni