ETS 2 Anatolia DLC - Türkiye Haritası [Ana Konu]

Üstteki yorumları genel olarak bir araya getirdiğimizde, bence bizim üzerimize düşen gelen illerin üzerinden eksik kalan kısımları birleştirerek tamamlamak olmalı. 81 ile bu şekilde ulaşma, şimdiye kadar kurulan mod ekiplerinin de işini hem modeller olsun hem prefablar olsun büyük rahatlıkla birlikte kolaylaştıracaktır.

5 Beğeni

Ters köşe olma ihtimali? İzlanda diye hypelayıp Anatolia duyurmak…

4 Beğeni

Keşke öyle olsa ama yapmazlar

Yüzde yüz İzlanda. Konu kapanabilir.

Karsız izlandayı oynayacaklara başarılar.

9 Beğeni

Kısa VTR de masanın üstünde bir harita ve o haritada Türkiye den bazı yerler koyulması ters köşe olacağını düşünen için merak etmeyn Selçuk abi izin vermez böyle şeyler :slight_smile: o harita boşuna konulmadı arkadaşlar. Benimde şahsi fikrim budur.

2 Beğeni

Türkiye yapmak yerine neden İzlanda hala anlamadım. Oyunda kar kış falan da yok ne anlayacağız İzlanda’dan.

4 Beğeni

Boşuna konulmuş gibi hissediyorum. Sağlık olsun

Konuyu kapatalım kilitleyelim😂 tarihin tozlu sayfalarına kaldıralım

Ey SCS güzel clickbait yaptın Türk oyuncularına…

1 Beğeni

Belki bu da duyurulur. İzlanda küçük bir yer bitti bitecektir. Belki de bitmiştir.

2 Beğeni

2025 Nordic
2026 İzlanda
2027’de görüşürüz dostlar.

5 Beğeni

Aynen yiğit. Texas ve İberianin minimum 2 yıl sürdüğünü düşünürse topluluk, Zaten bugün duyurulsa bile en az 2 yılı var. Yıl sonu muhtemelen duyurulacaktır Türkiye.

2 Beğeni

2026 da Türkiye yi getirip 2027 de mevsim güncellemesi ile beraber karlı İzlandayı duyurmak varken bence saçma oldu.Hayaller yarınlara kaldı şoför dostlarım.Konu kilit

1 Beğeni

Şimdi duyurulsa Türkiye’nin yapım aşaması minimum 2 yıl

3 Beğeni

Ne kadarının yapıldığını bilmiyoruz ki. SCS duyurudan önce çalışmaya başlar. Belli bir aşamaya gelir sonra duyuru yapar. Dolayısıyla bu bilgi olmadan süre hakkında şu an yorum yapamayız…

1 Beğeni

İzlandanın ultra bir yol ağı yok evet iç kesimlerde farklı yol bağlantısı mevcut ama @ugurekc dediği gibi duyuru yapılmadan belli bir seviyeye zaten getiriyorlar. ECS duyurusunu beklemek en doğrusu olur sonuçta o duyuru içerisinde haritamız vardı. O zaman konunun netleşeceğini düşünüyorum.

Muhtemelen arkaplanda şuan Türkiye tarafı yapılıyordur veya başlamıştır. Sonuçta tek ekip çalışmıyor. Ön hazırlık ekipleri vs mevcut. Selçuk abinin bahsettiklerinden hatırladıklarım

3 Beğeni

Bir tahmin…

2026 Yaz ayları :arrow_right: Iceland

2027 Bahar ayları :arrow_right: Anatolia

1 Beğeni

2027 4. Çeyrek en erken, en olası tarih 2028 gibi gözüküyor

2 Beğeni

Bir zamanlar senede 2 DLC duyuru yapılıyordu.
Kasım 2023 te ETS2 Greece duyurusu yapıldı (Aralık 2024 te çıktı (Süreç 13 ay))
Ocak 2024 te ETS2 Nordic Horizons duyurusu yapıldı
arasında blog tarihlerinide katarsak 3 ay kadar bir süre var.
Haziran 2025 te Iceland duyurusu yapılıyor
Bence Iceland çok uzun sürecek bir harita değildir. Iceland ile beraber Türkiye harita paketinin ilerleme ihtimali yüksek

1 Beğeni

20 aralıkta bunu yazmıştım İzlanda’nın 2026 da çıkacağını tahmin ediyorduk zaten ama TR ile ilgili düşüncem hala aynı 2027 den önce çıkmaz.

5 Beğeni