ETS 2 - 1.57 Güncellemesi

Scania Superin navigasyonu büyük olduğu için kalan km ve kalan saati göstermesini isterdim eklememişler.

eski konsola elektronik park fireni gelmemiş.Eski konsola yapılan hiçbir güncelleme yok mağlesef hata 540 motor bile gelmemiş ama olsun bundan sonrasını eugene ağam halledecek artık :smiley:

Yapay zekaya yeni tırlar gelmiş. Hangi tırlar geldi bilmiyorum ama Volvo FH6 Aeroya karşılaınca paylaşmak istedim. Galiba hepsi geldi.

4 Beğeni

birde bütün şehirlerde olursa güzel olur gördüm güzel bir özellik ets 2 ye biraz geç geliyor ama sonunda görücez bu özellik oyundaki edirne tekirdağ ve istanbulda da olur umarım

fırat sen dün mü gördün bunu benim gözüme oyunda genelllikle renault eski kasa scania mercedes actros mp4 mp3 eski iveco çarpıyor artık yeni tırlarıda trafikte görelim

fırat ne ara çıktı 1.57 open beta haberim yok ben 16 kasımdan sonra çıkar sanıyordum senin yorumunu gördüm şimdi steame baktım çıkmış beklediğimize değdi

kardeş sen oyunda scaniayı denedin mi motor sesinde değişiklik var mı

Galiba epey zamandır oyuna gelen en dolu güncellemelerden biri olabilir. Bu arada yapay zekaya yeni çekicilerin eklendiğini teyit eden var mı ?

Volvo yüküde değişmiş. Volvo FH4 vardı Volvo FH6 Aero yapmışlar. Gerçi bilmiyorum 1.57 ile mi geldi ama yeni fark ediyorum.

2 Beğeni

770 motor g38 şanzıman ile yüksüz 190 yapıyor düz yolda.

5 Beğeni

scs tır güncellediği gibi birde şu motor seslerini güncellese kulağa hoş gelen motor sesini kaydedip oyuna aktarsa

1 Beğeni

Bakın burda ne var. Kapaklı ve perdeli Krone dorse eklenmiş, ayrıca daha kısa kapaklı sal dorsede var blogda gösteriliyor ama bunu oyuna girince gördüm. 15 metrelik Dryliner’da var eklenenler arasında.

8 Beğeni

Scanianın göstergesi aşırı soluk mu bana mı öyle geldi ?

Bugünlerde geleceğini söylemiştim…

1 Beğeni

Scania Super yeni sanşımanı deneyen var mı ? Deneyen varsa nasıl bir farkı var söyleyebilir mi 6 viteslik olmadığı için deneyemiyorum.

HCT yoktu sanırım. HCT eklenmiş.

İşteyim o yüzden güncellemeye bakamadım ama bu haber iyi oldu.

Eh be Scania. Şu araca mirror cam niye koymazsın ki. Güzelim araç diğerlerinin yanında kayboluyor. Mirror cam olsaydı diğer araçların esamesi okunmazdı.

Aslında mirrorcamlı var ama sanırım test için yapılmış trafikte yok. Yeni kasasında olabilir belki.

Açıkçası ben mirrorcam sevmiyorum içeride gözüme hiç hitap etmiyor. klasik aynayı daha çok seviyorum bu tabi kendi görüşüm :slight_smile: