ETS 2 - 1.57 Güncellemesi

Euro Truck Simulator 2 - 1.57 güncellemesinin ana konusudur.

Oyuncuların seçtiği şirket logoları ve boyamaları değişiyor.

ATS’deki dinamik kargo yükleme alanları ve animasyonları ETS 2’ye geliyor.

13 Beğeni

Abi zaten 1.57 konusu yok muydu ? Bari o konuyu silin tek konu olsun.

→ Silmiş zaten.
→ Keşke kendimizde şirket logosu yükleyebilseydik. Profil başına 2-3 yükleme yeri açıp belli bir boyuta kadar yüklemeye izin verilebilirdi. Ama nerdeee…

1 Beğeni

Anladım kontrol etmemiştim. Silinmesi iyi oldu farklı konular olmasın. Bende açmayı düşündümde var diye vazgeçtim. Şirket logosunu yükleme olayına katılıyorum. Soför resmini kendi resmini yapabiliyorsun ama şirket logosunu yapamıyorsun ayrıca On The Road gibi şirket ismini dorselere ve tırlara yapabilseldik güzel olurdu sadece logo yapabiliyoruz. En azından o var. İnşallah ATSyede gelir bu boya paketleri.

Tahminim 1.57 betası bu ay çıkıp aralıkta tam sürüme geçecek. 1.57 güncellemesinde gelecek olanlar (Bazıları tahmini bazılarıda kesindir.)

Kesin olanlar;

1. Tomruk için dinamik yükleme boşaltma.
  2. Yeni şirket logoları ve boyamalar.

Tahmini olanlar;

1. Scandinavia Rework.
  2. Scania Super yada mercedes new actros rework. (İkisinden birisi yada her ikisi.)

İnsaf kardeşim. Logolar ETS 2 de kutuya ortalanmış, ATS de kutunun hepsini kaplıyor. Üstelik bazıları tam kaplamıyor arada biraz boşluk var. Tamam çalışma devam ediyor da blog için kullanılan resimlere özen gösterir insan.

ETS 2

ATS

farkındasanız insanlar artık yav kendi logomuzu uygun formatta yükleyelim ve paintjoblar buna göre değişsin falan filan.
yoruldu millet.
tamam belki süreç ona da dönüşecek ama yoruldu yani insanlar.
çok yoruyorsun bizi scs

1 Beğeni

Online wot şirketleri ne oldu çok merak ediyorum gerçekten, benim mevsimlerden sonra beklediğim asıl en önemli yenilik benim için, belki otobüsleri ve arabaları da bunlarla beraber kullanırlar ama sağlam bi tycoon özellikleri ile beraber gelmesi lazım

1 Beğeni

Güzel olmaz mıydı abi ? Soför resmi oalrak kendi fotoğraflarımızı koyabiliyoruz neden şirket logolarında bu yok ? Ayrıca On the road gibi tırlara dorselere firma ismini yazabilme gelmeli.

1 Beğeni
5 Beğeni

scania 770S görürdü ama özel blog yazısı yok

Sürpriz Olabilir

1 Beğeni

ben de öyle düşünüyorum

1 Beğeni

Aha Geliyor

5 Beğeni

1.57de gelmezseydi bu tırı göstermezlerdi. Burada aslında bir ipucu veriyor. Scania sevenlerin gözü aydın diyebiliriz bence.

1 Beğeni

Bunuda güncelleyebiliriz kesin olana Scania Süper ve transport DLC için yeni yük diyelim tahmini olana Mercedes rework kalıyor.

Oynayış videosunda Scania Super

7 Beğeni

İyi bari mirorcamlı gelicek. Ama Scanianın mirorcamı camın altında. Camın altında mirrorcam gözükmüyor. Gözükmesi gerekmiyor muydu ?

Videodaki araç mirrorcamli değil.

Pardon kullandığı araç Volvoymuş Scania sandım.