Güncelleme için sabırsızlanıyorum. Önce Scania Süper ile yeni special transport yükü taşımak istiyorum. Sonra dinamik yükleme boşaltma denerim. Volvo FH5e ihanet etmiş olacağım ama sonuçta yeni bir araç.
Merhaba Bişey Türkiye Anadolu DLC istiyor hiç
merhaba fatih, anadolu dlc bir gün elbet gelecek ama henüz bir bilgi yok. bizler de istiyoruz. ![]()
https://x.com/SCSsoftware/status/1984968233275806119?t=EKQz8Eidg6jTwTQ32Wy2TA&s=19
One Kore dediğine göre Scania duyurusu gelecek bence
ya anatolia gelirse
Son 10 blogda 7 ETS2 3 ATS blog gelmiş ATS olabilir.
ATS için 1.57 alakalı çok bir şey gelmemiş. Hatta şirket logolarını saymazsak hiç gelmedi diyebiliriz. O yüzden ATS alakalı 1.57 blogu gelebileceğini düşünüyorum.
Muhtemelen. 1.57 ile ilgili blog beklerken DAF mı çıktı ya ? Ama SCS bu. Beklenir mi beklenir.
yanlış yazdığımı yeni fark ettim
maalesef daf blogu gelmiş
Bir şey aklıma takıldı 1.57 güncellemesiyle alakalı olduğu için buraya yazmak istedim. Biliyorsunuz ki Nordic Horizon 2. oynanış videosunda Yapay zekada Scania Süper gözüktü. Yani demem o ki; Yeni gelcek Scania Super yapay zekada olacak. Oyunda var olan fakat yapay zekada olmayan tırlar var Volvo FH5/FH6 ve Ivoco Sway. Bu tırlar acaba bu güncellemede yani 1.57 güncellemesinde yapay zekaya eklenirler mi ?Videoyu izlemedim sadece arkadaş söylemişti o sahnesine baktım sadece. O yüzden başka yapay zekada hangi araçlar var bilmiyorum.
Yeni çekicilerin yapay zeka araçlara eklenmesi zaman alıyor. Bu optimizasyonla alakalı herhalde. Yeni araçlar daha detaylı olduğundan olsa gerek daha düşük polygonda modellendiğinde yeni araçlar da mutlaka eklenir. Ama açıkçası onu pek takip etmediğimden şu kadar süre sonra yapay zeka araçlara ne zaman eklenir herhangi bir tahminim yok açıkçası.
Anladım Scania Süper yapay zekada gözüktü o yüzden acaba 1.57de yeni yapay zeka kamyonları eklenir mi diye düşündüm.
Yeni Man Tgx’ten beri yapay zekaya araç eklenmedi yakın zamanda da eklenmeyecek heralde. Selçuk abi yapay zeka kamyonlarıyla ilgili çalıyormuş galiba, farklı dorse tiplerine göre alçak-yüksek kabin, 4x2-6x2 şasi gibi seçenekleri ayarlıyor anladığım kadarıyla. Scania güncellemesi sonrasında iki kamyon daha güncelleme alacakmış, Mercedes ve Man değilmiş bu kamyonlar. Biri Iveco S-Way olursa diğeri Renault T olabilir gibi duruyor bence.
Sway olabilir modifiyeleri eksikti sanırım. Diğeri belli değil. Selçuk abi ters köşe yapıyorda olabilir. SCSden çok görük bunları. Selçuk abininde yayında gelmeyecek dediği sonradanda gelen şeyler oldu. Bekleyip göreceğiz ama dorselere göre şasi gelse güzel olur. Örneğin alçak dorsesi ise 6X4 normal dorsese 4X2 şekilde gelse güzel olur. Bide yapay zeka tırlardada modifiye görsek güzel olurdu. Ama yeni tırlarıdna yapay zekaya eklenmeside güzel olur. DAF XF 480 yapay zekaya çok çok çok sonra eklenmişti diye hatırlıyorum yani bellide olmaz.
nordic fiyortlarını gezeceğimiz tır belli oldu gibi. 1.57 çabuk gelse bari.
dijital ekranlı tır aşkımla scania kalitesi birleşince heyecanlandırdı. hem o ekran ne ya kocaman çok iyi ![]()
@Mci61’nin paylaştığı görselde de danimarka’nın kolding şehri gözüküyor. fotoğraf yenilenmiş iskandinavya’dan.
Hadi hayırlı olsun.
Eline sağlık @SiSL.